(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Transcendencja
11 мая 2011
Podbijam temat bo coś cicho tutaj :C
Jezus
11 мая 2011
Nabijam, nabijam. :D
agoosiaaa
11 мая 2011
Konto usunięte: Trzeba było w danym lokalu kupić daną rzecz o danej godzinie i podać dane hasło Nie kręcą mnie zbytnio gry więc go pogonię i wpadnie z 8 stówek na kosmetyki
No w sumie racja + musialabys dokupywac gry, a one tanie nie sa :P
Ja z takich konsoli to najbardziej lubie nintendo ds :D
Prinz: no nie? masakra, ja tam uwazam, ze wszyscy sa rowni, ale czasem naginka jest nie do ogarniecia.
zbyt wszyscy sa wrazliwi na takie tematy
agoosiaaa
11 мая 2011
Jezus: Nabijam, nabijam. :D
baaaaaaaaaaaaaaan!
agoosiaaa
11 мая 2011
Powiedzcie tylko, ze ten puder z rozgwiazda nie jest mega
Glaubenskrieger
11 мая 2011
Bezczelnie twierdzę, że nie mam co na siebie włożyć.
Jeśli jeszcze raz zrobię porządki w szafie zimą i taki piękny, gorący dzień, jak dzisiejszy, stwierdzę, że nie mam w czym chodzić (bo nagle w szafie nie ma nic odpowiedniego na tę temperaturę) to palnijcie mi w łeb. Mocno. W razie braku reakcji powtórzcie.
Babsy
11 мая 2011
Konto usunięte: Bezczelnie twierdzę, że nie mam co na siebie włożyć.
Jeśli jeszcze raz zrobię porządki w szafie zimą i taki piękny, gorący dzień, jak dzisiejszy, stwierdzę, że nie mam w czym chodzić (bo nagle w szafie nie ma nic odpowiedniego na tę temperaturę) to palnijcie mi w łeb. Mocno. W razie braku reakcji powtórzcie.
tez ostatnio stwierdzilam, ze mam niewiele fajnych ciuchow do chodzenia na co dzien:D
nie masz zadnej bluzki na ramiaczka, topu ani tshirta:)?
Glaubenskrieger
11 мая 2011
Babsy: nie masz zadnej bluzki na ramiaczka, topu ani tshirta:)?
Mam, ale 99% jest w praniu, a ten 1% co się ostał, jest czarny i raczej przy tym słońcu odpada. Ponadto, wszystko już powoli zaczyna przypominać szmaty do podłogi - stare, sprane i zniszczone.
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
11 мая 2011
Konto usunięte: Aha, szczególnie taki malutki, przy wyjściu z tunelu prowadzącego od dworca na ulicę Morską.
Cudeńka można tam upolować.
ano mozna, swietne rzeczy widzialem w gdynskich lumpach, dosc sporo nawet meskich, a o nie ciezko.
Konto usunięte: Mój też, szczególnie, że nienawidzę łażenia po 'normalnych' sklepach, nic dla siebie tam nie znajdę.
ja tez. w mediolanie się odnalazlem, ale na dzinsy za 700€ jeszcze mnie nie stac
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Babsy
11 мая 2011
Konto usunięte: Mój też, szczególnie, że nienawidzę łażenia po 'normalnych' sklepach, nic dla siebie tam nie znajdę.
a jaka radocha, jak wyczaje cos, czego w zwyklych sklepach na pewno nie znalazlabym:) czuje sie jak mysliwy na łowach:D
Glaubenskrieger
11 мая 2011
Prinz: ano mozna, swietne rzeczy widzialem w gdynskich lumpach, dosc sporo nawet meskich, a o nie ciezko.
To na Starowiejskiej masz dośc duży lump, tam mają pełno męskich (często szperam tam za koszulkami polo i Tshirtami) tylko większość w sporych rozmiarówach.
Prinz: ja tez. w mediolanie się odnalazlem, ale na dzinsy za 700€ jeszcze mnie nie stac
Oh, shit, za kawałek materiału tyle bym nawet nie dała, przy moim noszeniu po pól roku nie nadawałyby się do pokazania w nich ludziom.
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
11 мая 2011
Konto usunięte: To na Starowiejskiej masz dośc duży lump, tam mają pełno męskich (często szperam tam za koszulkami polo i Tshirtami) tylko większość w sporych rozmiarówach.
wlasnie ja mam problem, bo nosze M, okazjonalnie L, a zazwyczaj znajduje S albo od razu XXL.
Konto usunięte: Oh, shit, za kawałek materiału tyle bym nawet nie dała, przy moim noszeniu po pól roku nie nadawałyby się do pokazania w nich ludziom.
ja chyba tez nie, niszcze ciuchy strasznie.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.