Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
5 декабря 2011
Prinz: w czasie spoczynku widac
musi byc bardzo duzy
Konto usunięte: Massacre: gdzie Ty szczura znajdziesz:P
dla Ciebie wszystko Kochanie ^^
Prinz: zaklad ze zrobi?
o co ?
Konto usunięte: i tak Cie lubię :*
Ja Ciebie tez :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Adidasowa
5 декабря 2011
wypadłam z tematu, aleście tu nabiły/li postów już nie ogarniam.
massacre
5 декабря 2011
Konto usunięte: wypadłam z tematu, aleście tu nabiły/li postów
bo wolalas sie gryzc na hajdzie. trzeba bylo tu siedziec, mialabys spokoj ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Adidasowa
5 декабря 2011
massacre: bo wolalas sie gryzc na hajdzie. trzeba bylo tu siedziec, mialabys spokoj ;)
zaraz gryźć :> nazwałabym to- bronić własnych racji i nie dać sobie wejść na głowę przez większość;)
mmaryjka
5 декабря 2011
Prinz: ten?
ten, w super pharmie około 55zł, ale ostatnio była jakaś promocja.
tani, ale na szczęście rewelacyjny. przetestowałam masę kremów drogich, a nawet zajebiście drogich i każdy okazał się do dupy. mam nadzieję, że ten będzie mi długo służył.
mmaryjka
5 декабря 2011
Prinz:
a jak chcesz jakiś droższy to estee lauder hydra coś tam. nawilżający, ale dla mnie nie był wystarczający, aczkolwiek był najlepszy z tej pośredniej półki cenowej.
moje nogi go lubiły
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
5 декабря 2011
massacre: musi byc bardzo duzy
wezmiesz do ust?
massacre: o co ?
facefucking!
Konto usunięte: tani, ale na szczęście rewelacyjny. przetestowałam masę kremów drogich, a nawet zajebiście drogich i każdy okazał się do dupy. mam nadzieję, że ten będzie mi długo służył.
no to ide jutro go kupic poki jestem w wawie!
Konto usunięte: a jak chcesz jakiś droższy to estee lauder hydra coś tam. nawilżający, ale dla mnie nie był wystarczający, aczkolwiek był najlepszy z tej pośredniej półki cenowej.
mi nie chodzi o cene, byle by byl dobry :) podejrzewam ze nie mam tak suchej cery jak ty, juz sie nie luszczy, wiec eucerin chyba wystarczy
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre
6 декабря 2011
Konto usunięte: nazwałabym to
jak zwal, tak zwal
Prinz: wezmiesz do ust?
a co?
Prinz: facefucking!
a niby czym mialabym ci twarz zerznac?
massacre
6 декабря 2011
Prinz: wiadomo ze ja wygram
A o co szedl zaklad, bo zapomnialam? O uprowadzenia czaka z wozu cyganskiego?
massacre
6 декабря 2011
Konto usunięte: och czuje się zaszczycona:*
chcesz hodowlanego czy mam upolowac dzikiego? :D
mirra20
6 декабря 2011
massacre: chcesz hodowlanego czy mam upolowac dzikiego? :D