mam pytanie odnosnie wlosków na rękach.
- golicie? depilatorem ? plastrami?
- bylyscie na zabiegu u kosmetyczki? boli czy da sie przeżyc?:D
mam zamiar sie wybrac bo nie chce sie katowac depilatorem sama. :P
jakie polecacie tabletki z beta karotenem?:)
lista tematów
ręce, tabletki strona 2 z 2
Konto usunięte: mam pytanie odnosnie wlosków na rękach.
- golicie? depilatorem ? plastrami?
- bylyscie na zabiegu u kosmetyczki? boli czy da sie przeżyc?:D
mam zamiar sie wybrac bo nie chce sie katowac depilatorem sama. :P
wyrywam woskiem (nie plastrami), sama.
mnie nie boli (ból to sprawa indywidualna), zrób sobie brazilian wax, wtedy porozmawiamy o bólu.
Konto usunięte: ja np po depilacji nog mam czerwone kropki nawet 2-3 dni ;/ nie wyglada to ciekawie i nie chcialabym czegos takiego miec na rekach :/
bo po depilacji woskiem przez 24h (obojętnie jakiej części ciała) nie można smarować niczym nóg (ewentualnie wcześniej schłodzonym w lodówce żelem Aloe vera jeżeli szczypie) , myć tylko letnią wodą bez mydła.
Konto usunięte: warto bo cena jest ok ;) bol jakos zniosę :) bo bedzie bolało mysle chwilke w nie jakbym depilatorem katowala sie z 3 godziny:P obawiam sie tylko czerownych sladow. :(
Ciężko mi przewidzieć jak Twoja skóra zareaguje... Ja kropki miałam przez jakieś 2 godziny. Potem zeszły. Na początku raczej zwracałam uwagę na to dziwne uczucie idealnie gładkich rąk niż na te kropki. Co chwilę dotykałam rąk i nie mogłam się przyzwyczaić :-)
to dopiero jest hardcore!

Konto usunięte: Ja tez sie bałam, całkowicie niepotrzebnie. Ból nie jest straszny, jest całkowicie znośny, to tylko sekundy :)
A po wosku włoski odrastają naprawdę słabsze, to kolejny plus.
Odwagi! ;-)
Brakuje mi jej

bzdura, gole od 6ciu lat jakos maszynka i mam wloski dalej przezroczystsze i ani troche nie sa gestsze niz byly.
ciekawe jakim cudem jak ktos ma naturalnie jasne wlosy mialyby mu sciemniec - czyzby maszynka farbowala na czarno wloski nagle.
buu wystrzegajmy sie maszynek, zamienia ludzi bialych w czarnych, czarnych w bialych, a wszystkich pozostalych w zebry!
maszynka :P