Witam!
Obawiam się, że przed każdym weselem, na które będę zaproszona pojawi się tu taki temat, wiec nie wiem, czy nie wygodniej byłoby go podwiesić, bo to przyszłotygodniowe na pewno nie jest ostatnie w tym roku
Nie mam sukienki...
Potrzebuję czegoś do dużych bioder i wąskich ramion, czyli najlepiej sukienka odcięta pod biustem... allegro odpada, bo kupilam juz 3 i są niedobre, niestety takie rzeczy ja muszę przymierzyć...
Jest śliczna w New Yorkerze, ale biała, a z mojego wywiadu środowiskowego wynika, ze biały kolor jest zarezerwowany dla panny młodej i mogłoby zostać źle odebrane, gdybym w takiej poszła...
Czy widziałyście w jakimś sklepie cos godnego polecenia? (najlepiej w sieciówce, ewentualnie w jakimś innym sklepie na terenie Łodzi) podobała mi się w H&M taka beżowa na grubych ramiaczkach, góra z takich małych falbanek, a dół prosty, tyle, że nie wiem, czy nie jest zbyt skromna, bo materiał bardzo lichy...
Help
No i wesołego jajka! żebym na ignorantkę nie wyszła...
lista tematów
znów będę marudzić... sukienka strona 3 z 4
Mariettaa: ja najbardziej chyba zdenerwowałam się na 'priti gerl', gdyż na wystawie zobaczyłam prześliczną, prostą, malinową sukienko-tunikę i już po prostu się w niej widziałam, myślałam gdzie się w niej wybiorę itp. itd. uradowana wchodzę do sklepu, a tam życzliwa pani ekspedientka oświeca mnie przemiłym tonem głosu:' Prosze pani, ta sukienka przyjechała tylko na wystawę... Nie mamy takich.' a ja na to 'aha, miło..' Jeszcze gdyby ten sklep na mieście był megamały to rozumiem, ale do najmniejszych nie należy...
haha, porażka. Ze złości by mi chyba żyłka pękła ; o
Jak jesteś z Łodzi to może przejedź się do "Ptaka"? Tam są sklepy bodajże o nazwie Pretty Woman i to sklep z samymi sukienkami, wybór mają naaaaaprawdę duży :-)
jestem na nie

wiesz co, tam wisi tez taka czarna, ale juz nie ma tego uroku, a w tej to jak królewna Śnieżka:)
Jasmina: Ja kupiłam śliczną sukienkę w Tally Weijl, a z tego co pamiętam mieli większy wybór takich wieczorowych sukienek :)
byłam, ale tylko sobie koszulę za 3 dychy w promocji kupilam...
to pokaż:)
ło kurna, dzięki! jak mialam studniówkę to były modne buty z czubkami... a moja koleżanka na swoje nieszczęście je lubi do dzis

Konto usunięte: Jak jesteś z Łodzi to może przejedź się do "Ptaka"? Tam są sklepy bodajże o nazwie Pretty Woman i to sklep z samymi sukienkami, wybór mają naaaaaprawdę duży :-)
no ja wiem, tyle, że po prostu nie mam kiedy tam jechać, bo w tyg praca, a wesele w przyszłą sobotę...
Masz fajny typ urody , nawet bardzo . Oględnie rzecz biorąc na modzie się nie znam ale widzę Cię w czerwonej sukience , dopasowanej bez żadnych falbanek na grubszych ramiączkach ..takiej trochę przed kolanko

danke szyn:)
Konto usunięte: w czerwonej sukience , dopasowanej bez żadnych falbanek na grubszych ramiączkach ..takiej trochę przed kolanko
dobrze, podaj adres sklepu to pojadę i kupię;)
jeszcze na stopach w rozmiarach 35-37 jako tako wygladaja, ale but z czubkiem 39 jest szpetny wręcz...