Cześć :)
Od wieków symbolem kobiecości były różne kanony piękna, a jak jest dzisiaj ?
Kilka pytań:
Czym jest dla Was kobiecość ?
Jakie cechy wyglądu musi posiadać taka kobieta ?
Która z gwiazd jest dla Was symbolem kobiecości ?
lista tematów
Kobiecość :) strona 3 z 3
Konto usunięte: o kurde ja też mam podobną z tally weijl
moja ma identyczny 'motyw' - ten am materiał, ale dół w falbankach i góra na wiązanie i przy dekolcie falbanki, mam ją gdzies na fotce z podpisem z tatusiem na weselu czy cos takiego
Zdjęcia się jakoś nie wyświetlają więc nie mogę zobaczyć

Głowa nie była potrzebna do pokazania sukienki

Dzięki

Jaka pięęękna

Jest cechą, którą posiadają NIEKTÓRE kobiety :P
Przede wszystkim długie( no nie do przesady) włosy. Nie toleruję bardzo krótkich fryzur u dziewczyn, ponieważ dla mnie włosy są jednym z ważniejszych elementów kobiecości.
Reszta cech nie kojarzy mi się już tak bardzo z wyglądem,bo kobiecość to nie tylko wygląd,ale też i np sposób mówienia,zachowania,kultura i parę innych cech. Jeśli chodzi o ubiór to wiadomo , że nie odkryję kobiecości w dresach i bluzie z kapturem ;p Wolę sukienki, bluzy, koszule , szpilki .Ogólnie uważam,że taki elegancki styl bardzo sprzyja kobiecości :P
kobiecosc ?? naturalne piekno... niekoniecznie podkreslane rozmaitymi makijazami... subtelnosc, i rozwaga w eksponowaniu siebie... wlasny odrebny styl
co do cech to kazdemu widzi sie co innego... generalnie wiekszosc spraw musi wspolgrac ze soba... chociaz upodobania sa rozne... trzeba 'czyms' urzec dana osobe