Hmm.. zastanawialam sie gdzie o tym napisac, czy na "moda i uroda" czy na "seks", ale pomyslalam ze wiecej tu was zaglada, wiecej kobiet, więc sie nie dziwcie
a mianowicie, chodzi o to, że chcialabym wiedziec jaka powinna byc przerwa miedzy braniem roznych tabletek antykoncepcyjnych? miesiac, dwa?
Jakie tabletki stosujecie, jakies skutki uboczne?
lista tematów
Tabletki
spytaj sie ginekologa... ja mialam przerwe dwa miesiace, ale cos mi sie kojarzy ze na ulotce jednych bylo napisane, ze mozna zaczac je brac zaraz po skonczeniu poprzednich.
Odjazdowa: mianowicie, chodzi o to, że chcialabym wiedziec jaka powinna byc przerwa miedzy braniem roznych tabletek antykoncepcyjnych? miesiac, dwa?
Możesz normalnie zacząć zaraz po okresie. Chyba, że jest coś napisane na ulotce.
Brałam bellissime, a później przerzuciłam się na illinę i doszłam do wniosku, że po co mi tabletki antykoncepcyjne, przy których spada libido...
Konto usunięte: Brałam bellissime, a później przerzuciłam się na illinę i doszłam do wniosku, że po co mi tabletki antykoncepcyjne, przy których spada libido...
otóż to.
Miałam cyprest, potem Cilest a teraz Kontracept.
szukam tych które nie będą wpływały na libido -__-
ja nie robiłam przerwy jakiejś znacznej, po prostu kontynuowałam tak jak zawsze, z tą różnicą że przez pierwszy tydzień stosowaliśmy dodatkowe środki antykoncepcyjne.
Odjazdowa: a mianowicie, chodzi o to, że chcialabym wiedziec jaka powinna byc przerwa miedzy braniem roznych tabletek antykoncepcyjnych? miesiac, dwa?
Jakie tabletki stosujecie, jakies skutki uboczne?
Ja też jak zmieniałam, to od razu, po tej przerwie 7 dniowej opakowanie nowych tabletek. Koleżanka zmieniała to gin jej kazała kilka tyg przerwy zrobić, podobno zabezpieczała się wtedy no a teraz jest w ciąży, więc jakbyś miała przerwę robić to uważaj z tym ;p
Ja biorę Regulon, nie przytyłam ani nic innego. Czasem mnie głowa rano boli (zażywam o 23) i nie doszłam do tego czy przez tabletki, czy przez to że ogólnie w moim pokoju jest tak... dziwnie

A.