W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 30 z 55
chyba nigdy w zyciu nie zrozumiem, co te wszystkie kobiety widza w dietach...
zamiast jesc wedlug jakis dziwacznych zasad, dla schudnieca kilku kg, wystarczy odzywiac sie troche zdrowiej i codziennie pojsc na silownie/fitness/basen/pobiegac.
przez miesiac odzywialam sie troche lepiej, z czekolady i chipsow nie rezygnujac, i zwiekszylam ruch do 4-5 razy w tygodniu.
-3kg, latwo i przyjemnie, bez 'o boze, musze zjesc to i to'.
latem bedzie juz ladna figura:)
zamiast jesc wedlug jakis dziwacznych zasad, dla schudnieca kilku kg, wystarczy odzywiac sie troche zdrowiej i codziennie pojsc na silownie/fitness/basen/pobiegac.
przez miesiac odzywialam sie troche lepiej, z czekolady i chipsow nie rezygnujac, i zwiekszylam ruch do 4-5 razy w tygodniu.
Konto usunięte: bardzo szybko z dodatkowymi, świńskimi kg. dwie walnięte z mojej grupy się tym odchudzały
nie mow ze laski z medycyny sie za to wziely

ja kiedys bylem na dukanie az 3 dni, jak zobaczylem znow twarog i rybę to mi się odechciało. jem z 2000-2200 kcal dziennie, godzinka na biezni z 5x w tygodniu i jest gites
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
sylwik: chyba nigdy w zyciu nie zrozumiem, co te wszystkie kobiety widza w dietach...
dokladnie. nie ma lepszej diety od "zryj mniej, ruszaj sie wiecej"

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ewelinko,Dukan jest dobry bo i szybko tracisz na wadze a nie głodzisz się,ale jezeli masz ryzykować zdrowie,skóre włosy paznokcie i wszystkie swe narządy to wybieraj..PS i po dankanie nie ma jojo ;) to jeden plus diety ale cały nabiał po tej diecie obrzydza cie nawet nie bedziesz mogła spojrzec na jogurt czy ser...
jako ze masz fajne cycuszki ewelino to jako dobry ziomeczek z róznymi doswiadczeniami postaram ci sie pomóc, było wałkowane wiele razy ale jedziemy dalej.
jesli chcesz jakas diete poza zbilansowana to najlepiej cos w stylu "low carb" lub ckd
po krótce sa to diety oparte na obnizeniu spozyciu wegolowodanów względem białka i tłuszczy, najlepiej poszukać w internecie kalkulatorów i sobie samemu policzyć, do lata duzo czasu da sie zrobić naprawde wiele o ile nie bedziesz sie opierdzielać
drugim waznym czynnikiem jest siłownia i ogólny ruch, minimum 4 razy w tygodniu bez opierdzielania sie, najlepiej sie szarpnij na karnet i po balu
Konto usunięte: Ewelinko,Dukan jest dobry bo i szybko tracisz na wadze a nie głodzisz się,ale jezeli masz ryzykować zdrowie,skóre włosy paznokcie i wszystkie swe narządy to wybieraj..PS i po dankanie nie ma jojo ;) to jeden plus diety ale cały nabiał po tej diecie obrzydza cie nawet nie bedziesz mogła spojrzec na jogurt czy ser...
bedzie efekt jojo prosze nie kłam
Konto usunięte: do lata duzo czasu da sie zrobić naprawde wiele o ile nie bedziesz sie opierdzielać
drugim waznym czynnikiem jest siłownia i ogólny ruch, minimum 4 razy w tygodniu bez opierdzielania sie, najlepiej sie szarpnij na karnet i po balu
a powiesz mi coś, o czym nie wiem ?
gdybyś czytał ze zrozumieniem, to wiedziałbyś,że wybieram się na fitness ;>
cycki wiem, że fajne, danke schon.