W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 31 z 55
łitnej hjuston zyje
na siłownie masz isc a nie fitnes, od machania dupą dupa nie spada
jak zejdzie niepotrzebne ciałko to zobaczy sie ile zostanie z cycek faktycznych
Konto usunięte: skoro wszystko wiesz to idź na tego dukana. może akurat będziesz miała szczęście i nie rozyebie ci nerek i po powrocie do jedzenia dla normalnych ludzi nie zrobisz się grubą świnią, powodzenia!
to zawsze cechuje kobiety ze szukają łatwych sposobów
no i szukają porad na specjalistycznych forach
hej, ja od listopada do stycznia (teraz ciągle utrzymuję wagę) schudłam 8kg. Bez wyrzeczeń:), jem 5 razy dziennie, ale każdy posiłek rozmiaru mojej pięści i wszystko co chcę. Wychodzi co 2,5-3godziny.
Nie polecam Dukana, chyba, że na bardzo krótki okres czasu.Człowiek potrzebuje bardzo wielu składników odżywczych, których ta dieta nie gwarantuje.
Nie polecam Dukana, chyba, że na bardzo krótki okres czasu.Człowiek potrzebuje bardzo wielu składników odżywczych, których ta dieta nie gwarantuje.
Postanowiłam , że zacznę się odchudzać . Zaczynam biegać+spacer , i tu pytanie : znacie jakieś preparaty dodające energii ? Podobno NeoMag Forte z magnezem jest dobre ? znajoma mi poleciła .. Czy znacie jeszcze jakieś inne preparaty ? które zażywaliscie i możecie polecic ?
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
hej, zakupiłam steper

ustawiłam że wywietla mi spalone kalorie i kroki.w 10 minut spaliłam 800kalorii czy to duzo? slaba mam kondycje codziennie bede wydluzac czas stepowania:D

ustawiłam że wywietla mi spalone kalorie i kroki.w 10 minut spaliłam 800kalorii czy to duzo? slaba mam kondycje codziennie bede wydluzac czas stepowania:D
Czy leki uspakajające bez recepty działają ?
Jak tak , to które ? nazwa leku .
a czy jeśli chcę lek uspakajający na receptę , mogę się wybrać do swojego lekarza ( rodzinnego c'nie? . Nie muszę od razu biec do psychiatry?
Jak tak , to które ? nazwa leku .
a czy jeśli chcę lek uspakajający na receptę , mogę się wybrać do swojego lekarza ( rodzinnego c'nie? . Nie muszę od razu biec do psychiatry?
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
Konto usunięte: Chociaż tabletki uspokajające bez recepty, to też tylko zioła, nie ma innej możliwości. Najczęściej właśnie melisa i waleriana, żadnej chemii.
Otóż to. Mam Valerin Forte (z takimi dwoma czarnymi kolkami na opakowaniu:P), bo miałam akurat nerwowy czas, to dał radę, resztę dopracowalo placebo. :-D
Winterfell: Otóż to. Mam Valerin Forte (z takimi dwoma czarnymi kolkami na opakowaniu:P), bo miałam akurat nerwowy czas, to dał radę, resztę dopracowalo placebo. :-D
Ja łykałam jakieś tabsy na T., nie pamiętam nazwy. Jedyne co to spokojny sen miałam, a tak to różnicy nie widziałam, denerwowałam się tak samo jak wcześniej. Melissed był lepszy, tak.
Mam dla Ciebie kilka opcji:
- Randka - jeśli nie masz randki, to proponuję się zacząć z kimś umawiać, istnieje prawdopodobieństwo, że nie będziesz go lub jej przytulać tłustymi palcami od Chipsów,
- Duuuuużo pić - im więcej w siebie wlejesz napojów, tym mniej zjesz
- wychodzić z domu na spacery - nie ma Cię w domu, nie jesz
- nie kupować chipsów -
- jeść suszone owoce zamiast chipsów - może się okazać, że Ci przypasują : )