Cześć :)
Ja muszę się przyznać uzależniłam się od cieni do oczu, zawsze jak się maluje ich używam :D
Mam do Was kilka pytań odnośnie takiego makijażu:
1. Często używacie cieni do oczu ?
2. Jakie są Wasze ulubione kolory ?
3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?
Pozdrawiam, Jaś :*
lista tematów
Cienie do oczu :) strona 2 z 4
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Jasmina: Ja muszę się przyznać uzależniłam się od cieni do oczu, zawsze jak się maluje ich używam :D
To mamy tak samo, ja ostatnio też bez cieni ani rusz!
ostatnio codziennie.
Czerń (ta z Inglot

Zależy od aktualnie posiadanego koloru włosów.
Inglot.
A jak chcę spróbować nowego koloru, to kupuję zwykły za 4-5zł, jesli mi przypasuje odcień, to później w Inglocie kupuję taki sam, albo bardzo zbliżony^^
Do powiek, na Boga! ;)
Jasmina: 1. Często używacie cieni do oczu ?
1. Tak, często.
2. Srebro, grafit, czerń, fiolet, złoto, brąz.
3. Nie wydaję góry pieniędzy na cienie, dlatego też nie przetestowałam wielu. Do tej pory sprawdzają się u mnie cienie z avonu. Niektóre z was pewnie powiedzą, że są beznadziejne, ale ja je lubię. Szczególnie serię cieni w kremie, dla mnie genialne!
A i tak samo pigmenty MAC - te też się sprawdzają.
Jasmina: 1. Często używacie cieni do oczu ?
Witaj;)
tylko jeśli wychodzę z domu, mój mąż nie lubi kiedy nakładam na siebie ''paskudztwo'' heh
śliwkowy i brąz, bo szczerze nie wiem jaki by mi jeszcze pasował;/
nie przywiązuje do tego uwagi;)
tylko jeśli wychodzę z domu, mój mąż nie lubi kiedy nakładam na siebie ''paskudztwo'' heh
śliwkowy i brąz, bo szczerze nie wiem jaki by mi jeszcze pasował;/
nie przywiązuje do tego uwagi;)