Cześć :)
Ja muszę się przyznać uzależniłam się od cieni do oczu, zawsze jak się maluje ich używam :D
Mam do Was kilka pytań odnośnie takiego makijażu:
1. Często używacie cieni do oczu ?
2. Jakie są Wasze ulubione kolory ?
3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?
Pozdrawiam, Jaś :*
lista tematów
Cienie do oczu :) strona 3 z 4
Ja po prostu lubię podkreślić kolorem oczy, kredka i tusz to ciut za mało dla mnie :D
Z resztą, muszę ciut powiększyć i "wyrównać" oczyska, bo nie dość, że jedno oko mam zielonkawe, a drugie bardziej szare, to do tego jeszcze pomiędzy soczewkami w okularach mam różnicę 1,5 dioptrii i jedno oko wyglada na większe, a drugie na mniejsze xD
Dla mnie tak samo

Konto usunięte: Z resztą, muszę ciut powiększyć i "wyrównać" oczyska, bo nie dość, że jedno oko mam zielonkawe, a drugie bardziej szare, to do tego jeszcze pomiędzy soczewkami w okularach mam różnicę 1,5 dioptrii i jedno oko wyglada na większe, a drugie na mniejsze xD
Nie widać tego na zdjęciach :)
Dokładnie ! :D Lepsze to niż bycie zaniedbaną.
Wszystkie z Loreala polecam czy Bourjois, tak samo Inglot, czy te z Maybelline:

Mam jeden bourjois, nigdy wiecej! Tak jak lubię tusze, róże, to ten cień jest tragiczny

Konto usunięte: Mam jeden bourjois, nigdy wiecej! Tak jak lubię tusze, róże, to ten cień jest tragiczny . Ma piękny kolor w opakowaniu, na powiece nie wiem ile bym go musiała nawalić aby miał chociaż zbliżony kolor i się osypuje. Może pechowo trafiłam, sama nie wiem.
Z jakiej serii masz ? Ja mam 2 paletki tego:

No własnie fajnie wyglądają te paletki, ale już podziekuję chyba tej firmie za cienie.
Mam ten pojedynczy:
tylko inny kolor
Mam ten pojedynczy:

tylko do makijażu wieczorowego :-) mój dzienny to kreska eyelinerem i mocno wytuszowane rzęsy :-)
jasne - beżowe, brzoskwiniowe, śmietankowe i tym podobne.
ja jakoś lubie Inglota, i Manhattan. :-)