Jasmina
Jasmina
  30 апреля 2011 (pierwszy post)

Cześć :)

Ja muszę się przyznać uzależniłam się od cieni do oczu, zawsze jak się maluje ich używam :D

Mam do Was kilka pytań odnośnie takiego makijażu:

1. Często używacie cieni do oczu ?
2. Jakie są Wasze ulubione kolory ?
3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?

Pozdrawiam, Jaś :*

Szczurka
Szczurka
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: Ja be cieni czuję się taka ,,goła"

Ja po prostu lubię podkreślić kolorem oczy, kredka i tusz to ciut za mało dla mnie :D
Z resztą, muszę ciut powiększyć i "wyrównać" oczyska, bo nie dość, że jedno oko mam zielonkawe, a drugie bardziej szare, to do tego jeszcze pomiędzy soczewkami w okularach mam różnicę 1,5 dioptrii i jedno oko wyglada na większe, a drugie na mniejsze xD
voiceontheradio
voiceontheradio
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Często używacie cieni do oczu ? 2. Jakie są Wasze ulubione kolory ? 3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?

bardzo rzadko, kilka razy w roku
wszelkie brązy, jasny róż, morski
mac, inglot, pupa, estee lauder
monikamonisia20
monikamonisia20
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: Mój ma podobnie, nie lubi jak się mocno cieniami maluję, ale w sumie gdzieś mam tą opinię

oj tam niech się ciszą, że chcemy ładnie wyglądać i dbamy o siebie;)

Jasmina
Jasmina: Złoty ! :)

złoty mówisz? a jakiś godny polecenia cień? bo zamierzam coś kupić nowego.
Jasmina
Jasmina
  30 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kredka i tusz to ciut za mało dla mnie :D

Dla mnie tak samo :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Z resztą, muszę ciut powiększyć i "wyrównać" oczyska, bo nie dość, że jedno oko mam zielonkawe, a drugie bardziej szare, to do tego jeszcze pomiędzy soczewkami w okularach mam różnicę 1,5 dioptrii i jedno oko wyglada na większe, a drugie na mniejsze xD

Nie widać tego na zdjęciach :)

Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam niech się ciszą, że chcemy ładnie wyglądać i dbamy o siebie;)

Dokładnie ! :D Lepsze to niż bycie zaniedbaną.

Konto usunięte
Konto usunięte: złoty mówisz? a jakiś godny polecenia cień? bo zamierzam coś kupić nowego.

Wszystkie z Loreala polecam czy Bourjois, tak samo Inglot, czy te z Maybelline:

Darunia511
Darunia511
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: Wszystkie z Loreala polecam czy Bourjois, tak samo Inglot, czy te z Maybelline:

Mam jeden bourjois, nigdy wiecej! Tak jak lubię tusze, róże, to ten cień jest tragiczny :and:. Ma piękny kolor w opakowaniu, na powiece nie wiem ile bym go musiała nawalić aby miał chociaż zbliżony kolor i się osypuje. Może pechowo trafiłam, sama nie wiem.
Jasmina
Jasmina
  30 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam jeden bourjois, nigdy wiecej! Tak jak lubię tusze, róże, to ten cień jest tragiczny . Ma piękny kolor w opakowaniu, na powiece nie wiem ile bym go musiała nawalić aby miał chociaż zbliżony kolor i się osypuje. Może pechowo trafiłam, sama nie wiem.

Z jakiej serii masz ? Ja mam 2 paletki tego:

Darunia511
Darunia511
  30 апреля 2011
No własnie fajnie wyglądają te paletki, ale już podziekuję chyba tej firmie za cienie.
Mam ten pojedynczy: tylko inny kolor
Jasmina
Jasmina
  30 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam ten pojedynczy:

Tych nie miałam, ale będę pamiętać, żeby ich nie kupować.
Sensi
Sensi
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Często używacie cieni do oczu ? 2. Jakie są Wasze ulubione kolory ? 3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?
1. Tak, używam. Aczkolwiek aktualnie staram się z nich rezygnować ze względu na soczewki.
2. Zielenie, żółcie, brązy, jasny niebieski.
3. Nie mam ulubionej firmy.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: 1. Często używacie cieni do oczu ?

tylko do makijażu wieczorowego :-) mój dzienny to kreska eyelinerem i mocno wytuszowane rzęsy :-)

Jasmina
Jasmina: 2. Jakie są Wasze ulubione kolory ?

jasne - beżowe, brzoskwiniowe, śmietankowe i tym podobne.

Jasmina
Jasmina: 3. Z jakiej firmy najbardziej lubicie cienie ?

ja jakoś lubie Inglota, i Manhattan. :-)
Darunia511
Darunia511
  30 апреля 2011
Jasmina
Jasmina: Tych nie miałam, ale będę pamiętać, żeby ich nie kupować.

Własnie jak będę w jakimś sklepie to muszę sprawdzić testery. Może tylko te z brokatem mają tak malo pignemtu...
Jasmina
Jasmina
  30 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Własnie jak będę w jakimś sklepie to muszę sprawdzić testery. Może tylko te z brokatem mają tak malo pignemtu...

Możliwe :)
pijana
pijana
  30 апреля 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: Gejszalicious

A używasz bazy pod cienie ?
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  30 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A używasz bazy pod cienie ?

nie używam :) ale mam zamiar sobie jakąś kupić na spróbowanie :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
pijana
pijana
  30 апреля 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: nie używam :) ale mam zamiar sobie jakąś kupić na spróbowanie :)

Kup koniecznie, nawet najsłabsze cienie mają szansę stać się dobre na bazie :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.