Potrzebuję podkład kryjący, matujący.
Podobny kryciem do Pharmaceris'a, ponieważ powinien jakieś krostki i zaczerwienienia.
Co możecie mi polecić ?
Podkład.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
nie wiem jak kryje ten z pharmaceris, ale ja mam teraz perfect adapt make up z manhattanu i jest całekiem dobry no i pozostawia matowe gładkie wykończenie, więc możesz go wypróbować :)
Rzadko używam takich podkładów i na co dzień używam sephorowego podkładu ale jeśli chcesz coś zakryć a nie wyglądać przy tym jakbyś miała maskę to polecam właśnie ten podkład :)
Revlonu nie stosowałam nigdy jakoś wydawał mi się za ciężki a ten jest dość lekki i przyjemny.
A gdzie mogę kupić Revlon Colorstay ? Widziałam, że na allegro jest nawet za 30 zł, ale kolor trzebaby najpierw gdzieś przetestować.
A mają jasne odcienie?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Tego podkładu chyba nie ma gotowych, nalewają do takich malutkich słoiczków. Po prostu poproś o odlewkę danego koloru albo kilku. I pamiętaj, że ten podkład ma dwie formuły, dla suchej cery oraz dla tłustej/mieszanej :)
Ok, dzięki : ) A czym one się tak w zasadzie różnią ? Do tej pory miałam tego Pharmacerisa do suchej, ale ma taką tłustą konsystencję i trochę tak jakby świeci się na twarzy, a teraz chciałam coś beztłuszczowego i matującego.