naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  1 мая 2011 (pierwszy post)

Potrzebuję podkład kryjący, matujący.
Podobny kryciem do Pharmaceris'a, ponieważ powinien jakieś krostki i zaczerwienienia.
Co możecie mi polecić ?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Paulinessa
Paulinessa
  1 мая 2011

u mnie się najlepiej sprawdza Revlon Colorstay.

wulkanikmeza
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wulkanikmeza
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Revlon Colorstay.

:tak::tak: i jeszcze raz:tak: :)
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  2 мая 2011

nie wiem jak kryje ten z pharmaceris, ale ja mam teraz perfect adapt make up z manhattanu i jest całekiem dobry no i pozostawia matowe gładkie wykończenie, więc możesz go wypróbować :)

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
animka
animka
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie się najlepiej sprawdza Revlon Colorstay.

również polecam :)
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  2 мая 2011

Rzadko używam takich podkładów i na co dzień używam sephorowego podkładu ale jeśli chcesz coś zakryć a nie wyglądać przy tym jakbyś miała maskę to polecam właśnie ten podkład :)
Revlonu nie stosowałam nigdy jakoś wydawał mi się za ciężki a ten jest dość lekki i przyjemny.

naaats
naaats
  2 мая 2011

A gdzie mogę kupić Revlon Colorstay ? Widziałam, że na allegro jest nawet za 30 zł, ale kolor trzebaby najpierw gdzieś przetestować.

Gejszalicious
Gejszalicious: nie wiem jak kryje ten z pharmaceris, ale ja mam teraz perfect adapt make up z manhattanu i jest całekiem dobry no i pozostawia matowe gładkie wykończenie, więc możesz go wypróbować :)

A mają jasne odcienie?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

DomesticGoddess
DomesticGoddess
  2 мая 2011
naaats
naaats: A gdzie mogę kupić Revlon Colorstay ? Widziałam, że na allegro jest nawet za 30 zł, ale kolor trzebaby najpierw gdzieś przetestowa

Byłam dziś w super pharm i widziałam tam na półkach, w rossmanach niektórych też jest :)
naaats
naaats
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłam dziś w super pharm i widziałam tam na półkach, w rossmanach niektórych też jest :)

A w jakiej cenie? Bo w sklepach do pewnie drożej jest.

DomesticGoddess
DomesticGoddess
  2 мая 2011
naaats
naaats: A w jakiej cenie? Bo w sklepach do pewnie drożej jest.

W pharmie był z tego co pamiętam chyba za 69 zł:woot:
naaats
naaats
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W pharmie był z tego co pamiętam chyba za 69 zł

No właśnie. Więc lepiej przez allegro chyba zamawiać :D

pijana
pijana
  2 мая 2011
naaats
naaats: A gdzie mogę kupić Revlon Colorstay ?

U siebie widziałam w Sephorze lub Douglasie, nie pamiętam już, ale tam na pewno odlaliby Ci trochę na spróbowanie.
naaats
naaats
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U siebie widziałam w Sephorze lub Douglasie, nie pamiętam już, ale tam na pewno odlaliby Ci trochę na spróbowanie.

O, bardzo fajnie. A oni tam mają jakieś gotowe próbki czy cuś? Bo jeszcze nie prosiłam nigdy o próbki w drogerii, jedynie w aptece :P

pijana
pijana
  2 мая 2011
naaats
naaats: O, bardzo fajnie. A oni tam mają jakieś gotowe próbki czy cuś? Bo jeszcze nie prosiłam nigdy o próbki w drogerii, jedynie w aptece :P

Tego podkładu chyba nie ma gotowych, nalewają do takich malutkich słoiczków. Po prostu poproś o odlewkę danego koloru albo kilku. I pamiętaj, że ten podkład ma dwie formuły, dla suchej cery oraz dla tłustej/mieszanej :)
naaats
naaats
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego podkładu chyba nie ma gotowych, nalewają do takich malutkich słoiczków. Po prostu poproś o odlewkę danego koloru albo kilku. I pamiętaj, że ten podkład ma dwie formuły, dla suchej cery oraz dla tłustej/mieszanej :)

Ok, dzięki : ) A czym one się tak w zasadzie różnią ? Do tej pory miałam tego Pharmacerisa do suchej, ale ma taką tłustą konsystencję i trochę tak jakby świeci się na twarzy, a teraz chciałam coś beztłuszczowego i matującego.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.