tsa...po trądziku mam na policzkach i wgl prawie wszędzie ciemniejsze przebarwienia czy na zawsze mi zostaną? ;/ może zna ktoś jakis dar z niebios? nie,nie stać mnie na jakiś wyciąg ze ślimaka ;| ( jak mozna to zdj + cena )
Brwi nie rosną mi równo więc jedne mam inne drugie inne znacie coś co może przyśpieszyć porost włosków ? Może kosmetyczka wyówna mi tak aby nie było widac tej różnocy tak bardzo
lista tematów
szramy
Konto usunięte: tsa...po trądziku mam na policzkach i wgl prawie wszędzie ciemniejsze przebarwienia czy na zawsze mi zostaną? ;/ może zna ktoś jakiś dar z niebios? nie,nie stać mnie na jakiś wyciąg ze ślimaka ;| ( jak mozna to zdj + cena )
podejrzewam, że te przebarwienia to są blizny :/
poradzić sobie z nimi może mikrodermabrazja (najlepiej cała seria) - jeden zabieg ok 100zł lub polski peeling ziołowy - oba zabiegi może wykonać kosmetyczka :)
niestety nie wiem ile może kosztować ten drugi zabieg
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert

cena w zależności od pojemności waha się od 20 do 35.
jest meega. Kiedy smaruje się kilka razy dziennie to na efekty nie trzeba długo czekać. ;) Powiem Ci Mad, że mam (miałam czerwone) znamię na karku posmarowałam kilka razy i jest jaśniejsze (różowe),( przy czym z ciekawości rozmawiałam z dermatolog o śniegowaniu tego i powiedziała, że nie do końca da się to wyśniegować przy 10 sesjach, także jest duży krok do przodu. );d
Konto usunięte: Brwi nie rosną mi równo więc jedne mam inne drugie inne znacie coś co może przyśpieszyć porost włosków ? Może kosmetyczka wyówna mi tak aby nie było widac tej różnocy tak bardzo
olejek rycynowy

Konto usunięte: tsa...po trądziku mam na policzkach i wgl prawie wszędzie ciemniejsze przebarwienia czy na zawsze mi zostaną? ;/ może zna ktoś jakis dar z niebios? nie,nie stać mnie na jakiś wyciąg ze ślimaka ;| ( jak mozna to zdj + cena )
Brwi nie rosną mi równo więc jedne mam inne drugie inne znacie coś co może przyśpieszyć porost włosków ? Może kosmetyczka wyówna mi tak aby nie było widac tej różnocy tak bardzo
Ponoć na przebarwienia i ślady po tradziku dobre są maści na blizny np. contractubex, no-scar.
Olejek rycynowy, możesz iść zapytać kosmetyczkę :)