)..
).... w ten piękny, wiosenny, burzowy dzień.

Z aktualnego braku innych zajęć zaczęłam robić porządki w kosmetyczce. Wyczyściłam sobie wszystkie kosmetyki, posegregowałam, odkurzyłam kuferek i wyprałam moją podręczną kosmetyczkę. Zdezynfekowałam wszystkie pędzle no i umyłam. I tak się zastanawiam:
1. Jak wygląda wasza kosmetyczka? Kuferek czy podręczna materiałowa? Czy posiadacie to i to? Co jest lepsze i bardziej pożyteczne/użytkowe?
2. Czy w kosmetyczce trzymacie wszystko: kosmetyki (podkłady, tusze, kredki, cienie) oraz pędzle i gąbki razem? Czy jakieś rzeczy trzymacie osobno np. na półce? Czy może macie dwie oddzielne kosmetyczki z podziałem na poszczególne rzeczy? A może i więcej?
3. Czy Wasza kosmetyczka też się tak masakrycznie szybko brudzi?
 (Ja moją piorę średnio raz na 2-3 tyg.
 (Ja moją piorę średnio raz na 2-3 tyg.  )
)4. Jak często myjecie pędzle i gąbki? Po każdym użyciu? Raz w tygodniu? Raz na miesiąc? Czy w ogóle?
5. Czego macie najwięcej? Proszę o wymienienie jednej grupy kosmetyków np. cienie, błyszczyki, szminki itd.
6. Bez jakich kosmetyków możecie żyć a bez których nie? Proszę o wymienienie jednej grupy kosmetyków np. podkłady, pudry, szminki itd.
7. Jakie kosmetyki koniecznie musicie mieć w torebce kiedy wychodzicie z domu np. na imprezę, do kina, na randkę, do pracy? Wymieniamy 3 kosmetyki :-)
Pozdrawiam. :-) :* życzę miłych rozmów :D

A do malowania to cieni i lakierów do paznokci.
 A do malowania to cieni i lakierów do paznokci.