Witajcie Drogie Panie, mam kilka pytań do Was odnośnie depilacji, warto wymienić się opiniami, każdej z Nas się przydadzą ;)
1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie?  Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
2. Dlaczego własnie takie sposób?
3. W jaki sposób depilujecie sobie rowek?
4. Jak często dana metoda się depilujecie? Co jaki odstęp czasu?
5. Jak radzicie sobie z podrażnieniami? Bolesnymi, swedzacymi krostkami?
Dziękuje za pomoc ;)
lista tematów
DEPILACJA OKOLIC INTYMNYCH! :) strona 2 z 4
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
Maszynka
nie boli
w lato co 2 dni
nie wyskakuje mi nic
Tylko maszynka, bo depilatorów się straszliwie boję :D
Zależy od potrzeb, ale zazwyczaj średnio co dwa dni bo po prostu czuję się komfortowo.
Dobrze, że o tym wspomniałaś, bo może użyję czegoś, co poleci jakaś kobieta.
Czasami wyskakują mi straszliwe krostki, co jest dla mnie czymś okropnym.
A nie radzę sobie z tym praktycznie w ogóle.
Żadne kremy nawilżające i inne nie dają sobie z tym rady u mnie, chociaż ostatnio zaczęłam smarowac po depilacji tormentiolem i o dziwo działa.
Tylko problemem jest to, że jest dosc gęsty i zanim zaschnie mija ładnych parę godzin, więc w grę wchodzi depilacja tylko wieczorami, a i bardzo brudzi jasne rzeczy, ale pomaga i to chyba najważniejsze.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: 1. Jaki rodzaj depilacji preferujecie? Maszynka/Depilator mechaniczny/Depilator w kremie/Paski/Wosk
maszynka, rzadko krem.
maszynka bo szybko, krem bo nie podraznia- ale za to kazdy mi cuchnie, i dlatego rzadko. no i nawet veet nie usuwa calkiem wloskow;/
nie siegam, wiec nie gole;P
co kilka dni, 4, 5:)
ano wlasnie nie radze;/
Jasmina: Na nogach (łydki, uda), pachy, bikini, brwi naturalnie zrośnięte- za dużo tego  Trochę tez na rękach ale nie depiluję ich, przyzwyczaiłam się do tych włosków ;)
taki typ urody, moja znajoma tez tak ma, ona ma wlosy na nogach takie grube i czarne jak odrastaja po goleniu to kłuje, nawet linię od pępka aż do łonowych ma taką zarośniętą grubymi włosami, że musi golić.
Konto usunięte: taki typ urody, moja znajoma tez tak ma, ona ma wlosy na nogach takie grube i czarne jak odrastaja po goleniu to kłuje, nawet linię od pępka aż do łonowych ma taką zarośniętą grubymi włosami, że musi golić.
Na brzuchu ta linia też jest u mnie pokryta włoskami, ale wole tego nie golić

Ja mam i gęste i grube i ogólnie obrzydliwe to włoski
 Ale już przyzwyczaiłam się do tego.
 Ale już przyzwyczaiłam się do tego.Sylvinka: Czasami wyskakują mi straszliwe krostki, co jest dla mnie czymś okropnym.
A nie radzę sobie z tym praktycznie w ogóle.
myslałam, że jestem sama... do tego jeszcze wrastające włoski, masakra... byłam nawet u dematologa z tym, to mi dała... jakis żel na pryszcze... na cholerę mi to?
a myślisz, że nie będę wrastać włoski po takim zabiegu?

jakie wyznanie haha :) rozmsmiesszyloo nie to ;d
 jakie wyznanie haha :) rozmsmiesszyloo nie to ;d
 Bo nie chce mi się tak często golić.
 Bo nie chce mi się tak często golić.
 Nie wrastały mi nigdy po żadnej metodzie, więc ciężko mi powiedzieć...
 Nie wrastały mi nigdy po żadnej metodzie, więc ciężko mi powiedzieć...