cześć!
każda z nas ma swoje ulubione marki i poszczególne kosmetyki. podzielmy się tymi, które wg naszych indywidualnych gustów są najlepsze i dlaczego.
czyli 10 kosmetyków, nieważne czy będą to produkty do makijaży czy do pielęgnacji i dlaczego one, a nie inne. do dzieła!
lista tematów
Top 10 strona 4 z 5
Konto usunięte: a widzialas nowe masla do ciala z bodyshopu? sa podzielone na dwa - jedna czesc nawilzajaca normalnie, a druga na supersuche miejsca, tak wygladaja:
ooo, nie widziałam. ostatnio nie byłam, ale muszę się przejść bo skończył mi się żel pod prysznic. ciekawe, a wiesz czy mają takie same zapachy czy jakieś inne niż do tej pory?
Konto usunięte: jak mi sie skonczy szampon w kostce i bede skladac wtedy zamowienie to moze zamowie, bo jak do tej pory to wszystko, co zamowilam bylo super
ja się obkupiłam jak byłam w londynie. teraz mam jechać do berlina, ale kurde tam to jest zdzierstwo jeśli chodzi o ceny. minimum 10zł drożej
Konto usunięte: ooo, nie widziałam. ostatnio nie byłam, ale muszę się przejść bo skończył mi się żel pod prysznic. ciekawe, a wiesz czy mają takie same zapachy czy jakieś inne niż do tej pory?
z tego co widze tu: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/list.aspx?CategoryCode=C_BathBody_BodyButterDuo&ParentCatCode=C_BathBody
to chyba sa troche inne
 no poza wanillia, bo ona normalnie jest, ale np tego fioletowego i rozowego (jesli chodzi o zapachy) to chyba wczesniej nie widzialam
 no poza wanillia, bo ona normalnie jest, ale np tego fioletowego i rozowego (jesli chodzi o zapachy) to chyba wczesniej nie widzialam  
 Konto usunięte: ja się obkupiłam jak byłam w londynie. teraz mam jechać do berlina, ale kurde tam to jest zdzierstwo jeśli chodzi o ceny. minimum 10zł drożej
kurcze, wychodzi na to ze wyspy najtansze i europejczycy spoza wysp zawyzaja ceny niewiadomo dlaczego

Konto usunięte: mam jeszcze minimum 1/2 mango i kupiłam jagodę bo była promocja po 35zł to nie mogłam przejść obok tego obojętnie. nawet nie pamiętam gdzie ją odłożyłam.
przejdę się dzisiaj, bo i tak muszę iść po soczewki
no ja mam wlasnie pol wisni i tez cala jagode kupiona za polowe ceny jakos w zeszlym miesiacu
 az zal mi jest nie kupic czegos, jak widze, ze tanio
 az zal mi jest nie kupic czegos, jak widze, ze tanio  kupilam ostatnio maske do wlosow, chyba kokosowa ale pewna nie jestem i za cholere znalezc nie moge, wyparowala
 kupilam ostatnio maske do wlosow, chyba kokosowa ale pewna nie jestem i za cholere znalezc nie moge, wyparowala 
tez sie powstrzymuje, mam szafki zawalone kosmetykami itp... w ogole ostatnio w bootsie byla promocja na produkty do wlosow - kup dwa, trzeci dostaniesz gratis i wykupilam chyba z 12 odzywek i masek
 tak samo teraz jest takie cos na kremy do twarzy i ogolnie do pielegnacji ciala, to wykupilam sobie zapas kremow i plynu miclearnego na nastepne pol roku
 tak samo teraz jest takie cos na kremy do twarzy i ogolnie do pielegnacji ciala, to wykupilam sobie zapas kremow i plynu miclearnego na nastepne pol roku 
masakra

no przynajmniej dla mnie

najgorzej, ze jestem w nim codziennie, bo sobie i chlopakowi lunch tam kupuje, wiec jeszcze gorzej, bo jestem z wszystkim na biezaco

Konto usunięte: ale marzę żeby przyjechał do polski, aczkolwiek w takiej formie jak w uk, a nie tak jak tk maxx, masakra
a co zmienili w tk maxxie??
Konto usunięte: najgorzej, ze jestem w nim codziennie, bo sobie i chlopakowi lunch tam kupuje, wiec jeszcze gorzej, bo jestem z wszystkim na biezaco
`to tak jak ja kiedy mieszkałam niedaleko złotych tarasów. codziennie do eko sklepu i przy okazji runda po zarze, sephorze i paru innych sklepach
jest beznadziejny w porównaniu z tymi w uk. szmaty jak z lumpeksu albo i gorsze