cześć!
każda z nas ma swoje ulubione marki i poszczególne kosmetyki. podzielmy się tymi, które wg naszych indywidualnych gustów są najlepsze i dlaczego.
czyli 10 kosmetyków, nieważne czy będą to produkty do makijaży czy do pielęgnacji i dlaczego one, a nie inne. do dzieła!
lista tematów
Top 10 strona 4 z 5
Konto usunięte: a widzialas nowe masla do ciala z bodyshopu? sa podzielone na dwa - jedna czesc nawilzajaca normalnie, a druga na supersuche miejsca, tak wygladaja:
ooo, nie widziałam. ostatnio nie byłam, ale muszę się przejść bo skończył mi się żel pod prysznic. ciekawe, a wiesz czy mają takie same zapachy czy jakieś inne niż do tej pory?
Konto usunięte: jak mi sie skonczy szampon w kostce i bede skladac wtedy zamowienie to moze zamowie, bo jak do tej pory to wszystko, co zamowilam bylo super
ja się obkupiłam jak byłam w londynie. teraz mam jechać do berlina, ale kurde tam to jest zdzierstwo jeśli chodzi o ceny. minimum 10zł drożej
Konto usunięte: ooo, nie widziałam. ostatnio nie byłam, ale muszę się przejść bo skończył mi się żel pod prysznic. ciekawe, a wiesz czy mają takie same zapachy czy jakieś inne niż do tej pory?
z tego co widze tu: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/list.aspx?CategoryCode=C_BathBody_BodyButterDuo&ParentCatCode=C_BathBody
to chyba sa troche inne

Konto usunięte: ja się obkupiłam jak byłam w londynie. teraz mam jechać do berlina, ale kurde tam to jest zdzierstwo jeśli chodzi o ceny. minimum 10zł drożej
kurcze, wychodzi na to ze wyspy najtansze i europejczycy spoza wysp zawyzaja ceny niewiadomo dlaczego

Konto usunięte: mam jeszcze minimum 1/2 mango i kupiłam jagodę bo była promocja po 35zł to nie mogłam przejść obok tego obojętnie. nawet nie pamiętam gdzie ją odłożyłam.
przejdę się dzisiaj, bo i tak muszę iść po soczewki
no ja mam wlasnie pol wisni i tez cala jagode kupiona za polowe ceny jakos w zeszlym miesiacu

tez sie powstrzymuje, mam szafki zawalone kosmetykami itp... w ogole ostatnio w bootsie byla promocja na produkty do wlosow - kup dwa, trzeci dostaniesz gratis i wykupilam chyba z 12 odzywek i masek

masakra

no przynajmniej dla mnie

najgorzej, ze jestem w nim codziennie, bo sobie i chlopakowi lunch tam kupuje, wiec jeszcze gorzej, bo jestem z wszystkim na biezaco

Konto usunięte: ale marzę żeby przyjechał do polski, aczkolwiek w takiej formie jak w uk, a nie tak jak tk maxx, masakra
a co zmienili w tk maxxie??
Konto usunięte: najgorzej, ze jestem w nim codziennie, bo sobie i chlopakowi lunch tam kupuje, wiec jeszcze gorzej, bo jestem z wszystkim na biezaco
`to tak jak ja kiedy mieszkałam niedaleko złotych tarasów. codziennie do eko sklepu i przy okazji runda po zarze, sephorze i paru innych sklepach
jest beznadziejny w porównaniu z tymi w uk. szmaty jak z lumpeksu albo i gorsze