Witam, jakie Waszym zdaniem są najbardziej stylowe i fajne buty na lato dla mężczyzny.
Moje propozycje:
1. Buty żeglarskie
2.Zamszowe mokasyny
3.Półbuty
4.Espadryle
5.Klasyczne trampki
6.Sandały
7.Japonki
Pozdrawiam ciepło.
Buty na lato - dla mężczyzny. strona 2 z 4
a ja myślałam, że na lato to bardziej sandały niż trampki, ale oks.
lubię jak ktoś chodzi w trampkach przy -20 i +30, to całkiem zabawne.
Żeglarskie i półbuty na tak, trampki takie jak pokazałeś owszem, ale wysokich nie lubię. Warto podkreślić, że to MÓJ gust.
Co do sandałów, klapków - przy wielkich upałach są rzeczą normalną. Ważne żeby były ładne, a stopy zadbane.

na lato to się sandały nosi lub cokolwiek odkrytego. Śmiać mi się chce, jak widzę kolesi noszących adidasy czy inne kryte buty w upały, do tego oczywiście skarpety, a potem się dziwią, skąd grzybicę mają. Już nie wspominam o biednych domownikach, którzy muszą wąchać smród spoconych stóp po zdjęciu tych butów

pytam nieraz, czemu normalnych letnich butów nie założysz? Odpowiedź: bo mam brzydkie stopy... To, kuva, o nie zadbaj!

Z tych co pokazałeś podobają mi się bardzo espadryle, ale może z inną podeszwą byłyby ładniejsze, trampki, sandały i japonki. Nie wiem, co w tym strasznego, żeby nosić japonki w upał, są wygodne, lekkie i fajnie wyglądają, jakieś dziwaki z Was.
Pozwole sobie zaczac od tego, ze w czasie upalow jesli chodzi o buty dla mezczyzn ciezko byc stylowym. Jesli chodzi o mnie to uwazam, ze najbardziej wtedy pasuja sandaly, japonki kojarza mi sie po prostu kobieco - jednak uwazam ze jak najbardziej nadaja sie na plaze. Na chlodniejsze dni trapmki czy polbuty.
A ja się ostatnio przekonałam do japonek i sandałów u płci męskiej.
Sama nie wyobrażam sobie chodzić w czymś innym niż klapki albo japonki jak są upały, niby czemu faceci mieliby się męczyć w zakrytych butach?
A.
Z tych co pokazałeś to tylko zeglarskie - jeżeli Cię stać na porządne i ubierasz się w takowym stylu, lub trampki converse.