Witam, jakie Waszym zdaniem są najbardziej stylowe i fajne buty na lato dla mężczyzny.
Moje propozycje:
1. Buty żeglarskie
2.Zamszowe mokasyny
3.Półbuty
4.Espadryle
5.Klasyczne trampki
6.Sandały
7.Japonki
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Buty na lato - dla mężczyzny. strona 3 z 4
u mnie jeden chlopak przy kasie chodzi w zeglarskich w szkole, to go od pedała zwą
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: nie wiem, ale koles modnie sie nosi, widac ze ma pieniadze, wiec mu zazdroszcza i probuja tak dopiec.
Z reguły jest tak ,że jak ktoś ma więcej pieniędzy (czyt. rodzice mają więcej pieniędzy) - to jest to jeden z największych ,,kozaków" w szkole. Przy okazji ktoś ,kto jest lubiany (czyt. lubiana jest jego kasa). Taka jest zasrana mentalność w szkole.

Zazdrość - zazdrością, te buty są całkiem niezłe.
Konto usunięte: Z reguły jest tak ,że jak ktoś ma więcej pieniędzy (czyt. rodzice mają więcej pieniędzy) - to jest to jeden z największych ,,kozaków" w szkole. Przy okazji ktoś ,kto jest lubiany (czyt. lubiana jest jego kasa). Taka jest zasrana mentalność w szkole.
no tak dokladnie jest. koles jest swoja droga brzydki jak noc, ale laski sie kreca

tez mi sie podobaja, ale za bardzo nie mam z czym ich nosic, wole zwykle sandaly :)
Konto usunięte: nie wiem, ale koles modnie sie nosi, widac ze ma pieniadze, wiec mu zazdroszcza i probuja tak dopiec.
Buty żeglarskie nie są wcale droższe od normalnych butów. Dzisiaj każdy gimnazjalista ma buty z nike, adidas, puma, któere kosztują od 150 w górę.
Ubierać się modnie każdy może i to nudne jest, wiadomo od tylu lat. Ubierać się stylowo - sztuka.
Moim zdaniem na wielkie upały, to tylko gladiatory. Japonki tylko na plażę ewentualnie basen, poza tym one są takie kobiece.
Typowe myślenie dziewczyn ,które uważają pieniądze za główny wyznacznik ,,szczęścia". W pewnym wieku jeszcze się wszystko przelicza na pieniądze. ;)
Ja sama nie lubię nosić sandałów.
Dzisiaj kupiłam sobie baletki ,ale z bardzo fajną obwódką ,,wiklinową".

Ech tam. ;) Nie każdy.
Znam wielu ,którzy zamiast drogich butów noszą zwykle trampki za 20 zł w sklepie (i zapewniam ,że nie potrzebuję marki converse).
Trampki
Ale w trampkach całe lato nie przechodzi, facet też człowiek sandały mieć musi :P
Tylko, że te sandały dla faceta to trzeba starannie dobierać, bo dużo modeli to jeden wielki obciach :P
Japonki u faceta wyglądają okropnie.
Tak samo skarpety do sandałów :P
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Konto usunięte: Typowe myślenie dziewczyn ,które uważają pieniądze za główny wyznacznik ,,szczęścia". W pewnym wieku jeszcze się wszystko przelicza na pieniądze. ;)
ale zeby jeszcze byly jakies oszamialajaco piekne czy inteligentne to jeszcze chlopak moglby sie cieszyc z 'powodzenia' :P
Konto usunięte: Ja sama nie lubię nosić sandałów.
Dzisiaj kupiłam sobie baletki ,ale z bardzo fajną obwódką ,,wiklinową".
baletki sa fajne dla kobiet, ja niestety nie zaloze

Prinz: ale zeby jeszcze byly jakies oszamialajaco piekne czy inteligentne to jeszcze chlopak moglby sie cieszyc z 'powodzenia' :P
Inteligencji po materialistkach (skrajnych materialistkach!) bym się nie spodziewała.
;)

No co Ty! Założyłbyś się.
Jeszcze mają kokardkę to już w ogóle :D.