Hej pisze do was z takim zapytaniem. Jaki byście poleciły dobry balsam brązujący, dobry!!
Ja generalnie od zawsze używałam i chwaliłam sobie Garniera, lecz został wycofany;/ Nie wiadomo czemu... To samo nivea, powiedziano mi.
Kupiłam sobie tydzień temu Prefecta i lipa straszna, nie ma efektów. Lirene czy jakoś tak, znów zostawia ślady na ręczniku po kąpieli też używałam go.
Dziś kupiłam sobie z Ziaji SOPOT i zobaczę jeszcze ten. Który jeszcze jest skuteczny?
lista tematów
Balsam brązujący strona 2 z 2
...Street Racing is not a Crime...
to tak samo loreal sublime bronze nieprzezroczysta tuba
SAMOOPALACZ:

i dalej nie wiem o co wam chodzi

BRONZER (z efektem samoopalacza):

dove robi balsamy brazujace? myslalam ze tylko samoopalacze - jesli samoopalacz to strasznie smierdzi :(
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: ja uzywam Dave od jakis 3 lat i dla mnie jest the best.
Do tego ma przystepna cene.
http://w.fotka.pl/ee0d85af01.jpg
ja uzywam Loreala, to juz teraz mam zagadke... skoro wg was Dove nie smierdzi, to ktory smierdzial? Oprocz Dove uzywalam Johnsona i Nivea - tez na bank smierdzialy :FUJ:
Loreal najlepszy jest :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail