Witajcie ;*
Z racji tego, że nie mam humoru jadę za chwilę do drogerii kupić coś co by mi poprawiło humor, z tym, że nie mam konkretnego pomysłu. Myślałam o balsamie więc jak macie jakieś które pięknie pachną i fajnie nawilżają do dawajcie propozycje! Do 30zł.
Ale zaznaczam, NIE MUSI to być balsam, jestem otwarta na propozycje kremy, cienie, peelingi, lakiery, no COKOLWIEK :)
Mam nadzieję, że pojawią się tutaj jakieś ciekawe propozycje :)
Pozdrawiam
Co kolwiek do 30zł. strona 3 z 3
w ogóle dziewczyny, używał ktoś tego? zauważyłam to w rossmanie i mnie zaciekawiło, ale nie kupiłam bo jest kokosowe, ale kurcze, zapowiada się ciekawie : ) chętnie usłyszę jakieś recenzje Wasze na temat tego produktu.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Zobacz tą reklamę z J.Lo :
http://www.zeberka.pl/art.php?id=13387
Dopiero je wprowadzą. Chyba się skuszę

Ale J.Lo się dobrze czyma
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Miałam! Ale mi nie pachniało kokosem, tylko jakoś cynamonem - mistrz! Dobrze że mi o tym przypomniałaś.
A co do balsamów do ciała z jedwabiem, mam biosilka, niewarty ceny, brzydko pachnie, nic nie daje.
proponuje sól do kapieli o aromatycznym zapachu.
Kapiel w takim cudzie na pewno poprawi Ci humor do tego jakas fajna maseczka na Twarz zrobiona nawet ze skladnikow, ktore masz w lodowce.
Kup coś mamie. Dobre uczynki poprawiają humor.

Ewentualnie nowe kolczyki. Takie duperele zawsze poprawiają mi humor. :-D
Są z tej serii arbuzowe?

Łe, to dla tych co zapomnieli co to świat seksu.

o kurde szkoda że nie wiedziałam wcześniej, ale to się da nadrobić :D
nie ma za co :)
zrobiłam jej sos czosnkowy i się cieszy :P