anies92
anies92
  19 июня 2011 (pierwszy post)
Witam! Na poczatku lipca wybieram sie na wesele. Slub bedzie w urzedzie stanu cywilnego. Bede miec na sobie czerwona sukienke do kolan bez ramiaczek, czarne buty na szpilce typu peep toe, czarna torebke.

Pytania
1. Jakie dodatki powinnam dobrac do tej kreacji?
2. Jaki makijaz polecacie? Mile widziane zdjecia.

boniwinter
boniwinter
  19 июня 2011

Jak dla mnie dodatki sa niepotrzebne...sama sukienka w kolorze czerwieni jest wyzywajaca.
Dodajac cos mozesz tylko popsuc caly efetk
Bedziesz "skromna" bez dodatkow i sexowna w samej sukience nawet na bosaka:)))
Zepnij wlosy zeby bylo widac Twoje ramiona bo zakladam, ze sa ladne zakladajac taka sukienke.

Denaris
Denaris
  19 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jakie dodatki powinnam dobrac do tej kreacji? 2. Jaki makijaz polecacie? Mile widziane zdjecia.

1. Trudno jest dobrać dodatki do kreacji ,kiedy nie ma się nawet jego zdjęcia. ;)
2. Jestem zwolenniczką lekkiego makijażu (zwłaszcza na imprezach ,gdzie się tańczy i pod koniec wszystko z twarzy spływa - dosłownie).
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  19 июня 2011

1. Torebka - delikatna kopertówka, bez zdobień jakichkolwiek, czarna.
Jeśli chcesz biżuterię, to musi być bardzo delikatna, czerwona sukienka wystarczająco rzuca się w oczy.

2. Lekki, delikatny.

anies92
anies92
  19 июня 2011

taka
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 июня 2011

fajna kiecka nawet

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Denaris
Denaris
  19 июня 2011

Nic bym do tej sukienki nie założyła. Ewentualnie jakieś czarne ,krótkie korale (uwielbiam takie nosić) - ale to też kwestia gustu.
Generalnie sukienka nie potrzebuje dodatków.
Włosy bym upięła - a makijaż tak jak wspomniałam powyżej - lekki ,aby był praktyczny.

animka
animka
  19 июня 2011

ja bym założyła duże, srebrne kolczyki + srebrną bransoletkę

animka
animka
  19 июня 2011

na szyję absolutnie nic.

madzia2143
madzia2143
  19 июня 2011

sukienka ma sama już dodatki więc nic bym nie zakładała.
jeśli chodzi o makijaż to postawiłabym na kreskę na górnej powiece.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.