No właśnie dziewczyny :) Jacy mężczyźni Wam się podobają? Pomijam kwestie charakteru, dziś tylko o wyglądzie ;)
Wolicie brunetów, blondynów? Umięśnionych czy szczupłych? Na co szczególnie zwracacie uwagę u facetów? A może macie jakieś swoje typy wśród znanych osób? Opisujcie, wstawiajcie foty... :)
Do dzieła! ;)
Wolicie brunetów, blondynów? Umięśnionych czy szczupłych? Na co szczególnie zwracacie uwagę u facetów? A może macie jakieś swoje typy wśród znanych osób? Opisujcie, wstawiajcie foty... :)
Do dzieła! ;)

Musiałaś mnie wydać
 Musiałaś mnie wydać  A tak serio nie lubię małych i zadartych nosków u facetów, duży nos dodaje wg mnie trochę męskości :D
 A tak serio nie lubię małych i zadartych nosków u facetów, duży nos dodaje wg mnie trochę męskości :D 
 obecnie przerobiłam go 'po swojemu', nosi irokeza, czasem stawia na gumę, nosi jeansy, polówki, ubiera się w np.w reserved czyli normalnie, nie na sportowo. :-)
 obecnie przerobiłam go 'po swojemu', nosi irokeza, czasem stawia na gumę, nosi jeansy, polówki, ubiera się w np.w reserved czyli normalnie, nie na sportowo. :-) Tak czytam ten temat i ze wszystkich których zdjęcia wkleiłyście, żadnego bym kijem nie tknęła (i nie obchodzi mnie, czy oni by mnie dotknęli, tak dla jasności ;))
 Tak czytam ten temat i ze wszystkich których zdjęcia wkleiłyście, żadnego bym kijem nie tknęła (i nie obchodzi mnie, czy oni by mnie dotknęli, tak dla jasności ;))