Czesc dziewczyny i chlopaki! Co sadzicie na temat ''kupowanie w ciucholandach'' ?Jestescie za czy przeciw ? Czy bylibyscie sklonni zalozyc cos uzywanego ?
Pozdrowienia :)
Ciucholand strona 3 z 5
Facet sknera, kazda kobieta o takim marzy

a na wakacje podroz przyczepa po autostradzie w strone baltyku i z powrotem.
to sie zdecyduj. albo ''wy FACECI cos zaoszczedzicie'' albo pieniadz jest wspolny.
Ubieram się w lumpach notorycznie ;) Wolę kupić parę szmatek zamiast jednej z normalnym sklepie. Jedyna rzecz jakiej nie kupie w lumpach, to bielizna i buty.

ja jestem za czasem kupuje w wybranych ciucholandach i jestem bardzo zadowolona, również kupowałam na allegro po atrakcyjnych cenach i również byłam bardzo zadowolona
Nie kupuję w lumpeksach, brzydziłabym się ubrać używany ciuch, pół biedy, gdybym wiedziała, kto go wcześniej nosił i jaka ta osoba była, a tak to w życiu nie ubiorę. Poza tym trochę wstyd gdyby ktoś ze znajomych zauważył albo co gorsza spotkał mnie w takim sklepie. No i śmierdzi w lumpeksach takim dziwnym "czymś", nie wiem, stęchlizną?
W ogóle to zauważyłam że w ciuchlandach to panuje trochę mentalność jak za komuny, łapać co popadnie bo zbraknie towaru :D
gorzej jak jedna złapie jeden but druga drugi i jest kłótnia a takie akcje też się widziało
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Spoko mam adwokata:
no, niektorzy to musza tyle kasy na wakacje wydawac, a przeciez moglaby tak ladnie lezec na koncie... :P
ten advocat tylko moze pogorszyc twa sytuacje :D