Annie Hawkins-Turner znalazla sie w ksiedze rekordow Guinnessa za sprawa swoich piersi o rozmiarze 102 ZZZ (!!!)
Na angielskim kanale ITV zwierzyla sie, ze piersi zaczely jej rosnac gdy skonczyla 9 lat.
Opowiadala o swoich kompleksach z tym zwiazanych, problemach emocjonalnych ktore trwaly do momentu gdy maz namowil ja by pokazala swoje "ksztalty" w gazetach dla doroslych.
W UK wiele kobiet narzeka na zbyt obfity biust do tego stopnia, ze jego zmniejszanie jest czwarta najpopularniejsza w UK operacja plastyczna. W samym 2010 4,218 kobiet poddalo sie takiej operacji.
Wiele kobiet z duzym biustem narzeka na ogolny dyskomfort, bol plecow i karku, irytacje skory pod piersiami, wzmozona uwage mezczyzn, trudnosci ze znalezieniem ubran, utrudnienia aktywnosc fizyczna (np. jogging).
1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
2. Panie z duzym biustem: dalej uwazacie, ze macie duzy biust?
3. Panowie: jak tutaj wyglada wasze pojecie "estetyki"?
4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
- z czego byscie musialy zrezygnowac?
- potrafilybyscie znalezc jakies plusy posiadania takich bubsow?
Pozdrawiam
Temat dedykuje GothicLady, kobiecie o najwiekszych bubsach na forum (o ktorych przynajmniej mi wiadomo) i pytanie specjalnie do Ciebie:
W jaki sposob oszukujesz grawitacje, ze twoje cycki sa niezmiennie jedrne i wygladaja SO DAMN SEXY w koszulce bez stanika????
P.S. Myslalam, zeby dac ten temat na SEKS... pytania musialabym troche zmienic
lista tematów
NAJWIEKSZE BUBSY SWIATA - NATURALNE strona 3 z 6
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: jak ktoras ma wieksze, a do tego jest ladniejsza, to mnie szlag trafia;) w towarzystwie lubie byc najladniejsza laska taki narcyzm, a co;)
Mnie denerwuje to, że wśród znajomych mam największe cycki, może one nie są jakieś mega wielkie, ale kurde ogólnie jestem szczupła a one rzucają się w oczy. Chociaż lubię dekolty nosić

Tylko, że samymi cyckami nie nadrobię, moja facjata mnie denerwuje, ale cóż. Są dni, kiedy uważam się za baaaardzo seksowną i jest fajnie :D
galante!
Gothiclady: a jesli chodzi o dbanie, to nie robię z nimi nic prócz mężowego masażu. kiedyś smarowałam jakimis specyfikami, ale to wymaga systematyczności a ja cierpliwa nie jestem :D
ja ostatnio na koniec kapieli robie sobie zimny prysznic, bo smarowac regularnie tez mi sie nie chce;) ale i tak mam rozstepy, bo jak zaczely mi rosnac, to dluzszy czas nie nosilam stanika, bo sie wstydzilam (glupota;/)
widac sporo lubi porownywac;)
ja tez, ale jak wychodze z facetem, bo jak ide sama to rozne malo wybredne komentarze sie sypia, a przy nim nikt nic nie powie;)
mam dni, ze na siebie patrzec w lustrze nie moge;) ale z drugij strony
wlasnie:)
massacre: 1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
Nie wiem pod jaki się zaliczam. Mam miseczkę C.

Niemniej jednak - nie mam kompleksów (miałam - jak moje piersi podchodziły pod E w ciąży(!!) i przy moim wzroście (156) wyglądałam komicznie). Tylko ,że moje kompleksy jeszcze w pełni akceptowałam do tego stopnia ,że byłam w stanie normalnie funkcjonować.
A teraz mam piersi ,,idealne" - więc ani za duże ani za małe i tak mi dobrze.
massacre: 4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
Ja bym zbierała na pomniejszanie i tyle.

Fajny bubsy
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
massacre: 1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
Ja nie mam ani dużych ani małych. Mam takie w sam raz i nie narzekam. Duże miałam w ciąży i jak karmiłam. Źle się z nimi czułam, wolę mieć takie jak teraz :)
3. Panowie: jak tutaj wyglada wasze pojecie "estetyki"?
4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
Mam biust w sam raz, jestem z niego zadowolona. Jak duże duże to tylko sylikon, naturalne duże mi się nie podobają.
massacre: Annie Hawkins-Turner znalazla sie w ksiedze rekordow Guinnessa za sprawa swoich piersi o rozmiarze 102 ZZZ (!!!)
Ohyda... Jej sutki pewnie są większe niż całe moje cycki

Czy posiadanie małego biustu od razu oznacza kompleksy ??? Ludzie... Nie miałam i nie mam.
Wygodniejsze na pewno, zwłaszcza przy bieganiu. Czy piękniejsze - kwestia gustu i samych piersi.
Ostatnio moja kumpela nie zauważyła, że ma kleszcza, bo cycki jej zasłoniły i chodziła z nim 2 dni...

massacre: 4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać, nie widzę żadnych plusów. Zmniejszenie i to o 3/4 (w miarę możliwości)