Annie Hawkins-Turner znalazla sie w ksiedze rekordow Guinnessa za sprawa swoich piersi o rozmiarze 102 ZZZ (!!!)
Na angielskim kanale ITV zwierzyla sie, ze piersi zaczely jej rosnac gdy skonczyla 9 lat.
Opowiadala o swoich kompleksach z tym zwiazanych, problemach emocjonalnych ktore trwaly do momentu gdy maz namowil ja by pokazala swoje "ksztalty" w gazetach dla doroslych.
W UK wiele kobiet narzeka na zbyt obfity biust do tego stopnia, ze jego zmniejszanie jest czwarta najpopularniejsza w UK operacja plastyczna. W samym 2010 4,218 kobiet poddalo sie takiej operacji.
Wiele kobiet z duzym biustem narzeka na ogolny dyskomfort, bol plecow i karku, irytacje skory pod piersiami, wzmozona uwage mezczyzn, trudnosci ze znalezieniem ubran, utrudnienia aktywnosc fizyczna (np. jogging).
1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
2. Panie z duzym biustem: dalej uwazacie, ze macie duzy biust?
3. Panowie: jak tutaj wyglada wasze pojecie "estetyki"?
4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
- z czego byscie musialy zrezygnowac?
- potrafilybyscie znalezc jakies plusy posiadania takich bubsow?
Pozdrawiam
Temat dedykuje GothicLady, kobiecie o najwiekszych bubsach na forum (o ktorych przynajmniej mi wiadomo) i pytanie specjalnie do Ciebie:
W jaki sposob oszukujesz grawitacje, ze twoje cycki sa niezmiennie jedrne i wygladaja SO DAMN SEXY w koszulce bez stanika????
P.S. Myslalam, zeby dac ten temat na SEKS... pytania musialabym troche zmienic
lista tematów
NAJWIEKSZE BUBSY SWIATA - NATURALNE strona 4 z 6
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
Małe jest piękne

Nie wyobrażam sobie tego

Na pewno z wielu sportów, w wielu czynnościach codziennych też by taki biust przeszkadzał. I to gapienie się facetów na każdym kroku na ulicy byłoby wkurzające.
Żadnych. Lubię widzieć swoje stopy

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
I od razu, jak na zamówienie, pojawił się demot :D
http://demotywatory.pl/3196696/Male-srednie-duze
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Annie Hawkins-Turner znalazla sie w ksiedze rekordow Guinnessa za sprawa swoich piersi o rozmiarze 102 ZZZ (!!!)
Na angielskim kanale ITV zwierzyla sie, ze piersi zaczely jej rosnac gdy skonczyla 9 lat.
Opowiadala o swoich kompleksach z tym zwiazanych, problemach emocjonalnych ktore trwaly do momentu gdy maz namowil ja by pokazala swoje "ksztalty" w gazetach dla doroslych.
moze troche chamsko, ale...
102 zzz to jakos 98 cali pod biustem - ponad 245cm

jest szersza niz wyzsza.
massacre: 1. Panie z malym biustem: dalej macie kompleksy, czy jednak uwazacie, ze male jest piekniejsze i wygodniejsze?
nie mam kompleksow, zafunduje sobie kiedys wieksze i tak czy siak.
massacre: 4. Jak wygladaloby wasze zycie gdybyscie mialy np. rozmiar miseczki Z?
- z czego byscie musialy zrezygnowac?
- potrafilybyscie znalezc jakies plusy posiadania takich bubsow?
rozmiar z ro chyba jakos 20 cali wiecej niz obwod stanika

nie bylabym w stanie stac, padalabym na bubsy.
ze wszystkiego chyba, sama musialabym szyc se ubrania.
nie ma plusow posiadania cyckow o rozmiarze z.
Mam mały biust, bo tylko B ale jakoś konkretniej mi to nie przeszkadza.
A nawet powiem, iż większego nie chciałabym mieć ;)
massacre: gdybym miala maly biust to bym nie miala kompleksow, nosilabym gleeeebooookie dekolty
o np. takie:
Właśnie ostatnio sprawiłam sobie taką sukienkę, tylko że krótszą i z paskiem w talii, ale troszkę głupio się w niej czuje dlatego zakładam jakieś korale na szyje

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...