Hej , potrzebuję jakiegoś dobrego toniku ktore ograniczy produkcję sebum i zmniejszy przetłuszczanie się skóry. Cena nie gra roli.
lista tematów
Tonik. strona 2 z 3
Konto usunięte: a używasz tego mydła do mycia? zastanawiam się, bo zawsze używałam tylko tego toniku do cery bardzo suchej, czyli tego przed 1 i się zastanawiam nad tym mydłem, bo krem dla mnie jest beznadziejny.
mam tylko to do cery mieszanej/tlustej i ono jest jak na razie za silne kiedy mam wysuszona i wrazliwa skore. tego do cery suchej nie uzywalam

u mnie odpada przede wszystkim dlatego, że trzeba je spłukiwać wodą, a ja nie używam do twarzy wody. mam tylko ten tonik który nie ma cyferki, bo ten z 1 jest niby do suchej, ale ma alkohol. kup sobie ten który mam ja, na pewno będzie łagodniejszy i lepszy.
Konto usunięte: u mnie odpada przede wszystkim dlatego, że trzeba je spłukiwać wodą, a ja nie używam do twarzy wody. mam tylko ten tonik który nie ma cyferki, bo ten z 1 jest niby do suchej, ale ma alkohol. kup sobie ten który mam ja, na pewno będzie łagodniejszy i lepszy.
oki, bede jutro w bootsie to podejde i zobacze. w ogole to mi sie taka masakra chyba robi od goraca, bo zauwazylam ze jak sa pochmurne dni to mi sie stan skory polepsza, a jak slonce wychodzi to jest gorzej

Shake: Hej , potrzebuję jakiegoś dobrego toniku ktore ograniczy produkcję sebum i zmniejszy przetłuszczanie się skóry. Cena nie gra roli.
ja mialam ziaja nuno cena ok 6 zl i jak dla mnie rewelacja!
http://drygas.com.pl/opis/457882/ziaja-nuno-tonik-antybakteryjny-915.html