Hej , potrzebuję jakiegoś dobrego toniku ktore ograniczy produkcję sebum i zmniejszy przetłuszczanie się skóry. Cena nie gra roli.
lista tematów
Tonik. strona 3 z 3
Mialem, under twenty acti cos tam , aktywny krem SOS tonik i żel do mycia twarzy. Ten krem zrobil , ze mocniej sie zaczela przetluszczac -,- , tonik cos tam , cos tam dobroczynnego zrobil. A zel dobrze zmywal zanieczyszczenia , ale buzia sie przetluszczala dosc szybko..
No , ale dobra dalem , tylko , nie majątek.
20 min temu przemylem twarz tonikiem , narazie nic nie jest , zdam relacje po kilku zastosowaniach ;)
:-****
Konto usunięte: mam, ale ten tonik wysusza mnie elegancko, ale nie az tak mocno zebym miał widoczna sucha skóre, jest w sam raz, uzywam go od 10 lat i nie zamienie na inny :)
To farta masz :P No i na każdego działa co innego. Mnie po nim ryjek szczypał, jednak za mocny był... Może na facetów lepiej działa

Bo w sumie to nic nie warte jest. Lepiej już kupić coś z L'Oreala a najlepiej coś aptecznego :) takie moje zdanie.
Martitta: Możliwe, nie sprawdzałam. To seria typowo dla młodzieży więc jest tania. Jakościowo, hmm... średnia. Nie mówię że nikomu nie pomoże - jak ktoś ma małe problemy, to może wystarczyć :) Ale w sumie dobrych opinii o niej nie słyszałam...
No ja własnie również nie słyszałam nic pozytywnego :)
Konto usunięte: no mi w szkole mówili, że Irena Eris to dobre 'skrzydło' ale pod Irene jest jeszcze Lirene.
Lirene też raczej nie powala :) Jedynie chyba
które też należy do Eris jest raczej godne uwagi.
Pewnie zresztą dlatego, że skoro linia apteczna, to i większą rolę przykładają do jakości i skuteczności działania :)