agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 сентября 2011

ja w lotto nie gram, moj facet gra
ja sie zabieram za sprawe, staram sie zwerbowac jedna kreatywna prawniczke z Essex :swir: jak wygram, to 100 000 funtow pojdzie na dom dziecka :zakochany:

na waciki mam z pensji :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
massacre
massacre: Ann Summers, przyjedz do UK- najwieksza sieciowka z seksowna bielizna,

o mamusiu...:zakochany:
mirra20
mirra20
  23 сентября 2011
massacre
massacre: Ann Summers, przyjedz do UK- najwieksza sieciowka z seksowna bielizna, w samym Londynie jest ich z 389473847 sklepow

niestety póki co sie nie wybieram, ale jak będę to będziesz moim przewodnikiem po najlepszych sklepach:mrgreen:
co do lotka to ja też nie gram, zbyt małe prawdopodobieństwo na wygraną, a nie mam szczęścia w grach
styka51
styka51
  23 сентября 2011
massacre
massacre: Ann Summers, przyjedz do UK- najwieksza sieciowka z seksowna bielizna, w samym Londynie jest ich z 389473847 sklepow

O kuva ! :zakochany:

massacre
massacre: ja sobie wchodze na mode i urode zeby sie oderwac od opowiesci mojego faceta, co by to on nie zrobil jakby wygral w totka, a wy tu tez tak samo smecicie

Pomarzyć fajna rzecz ^^
styka51
styka51
  23 сентября 2011

Kupię sobie kiedyś coś takiego:

massacre
massacre
  23 сентября 2011
styka51
styka51: O kuva !

Babsy
Babsy: o mamusiu...

to taki sex shop sieciowy w Anglii - tutaj ludzie sa bezpruderyjni i sklepy Ann Summers sa normalnie we wszystkich galeriach handlowych, a nie jak w PL przynajmniej kiedys za ciemnymi szybami ...
w Ann Summers masz wszystko od seksownej bielizny z ponczochami, po przebieranki typu pokojowka, wibratory, lubrykanty, dildosy - wszystko!
RAJ! Jedyny sklep w ktorym moj facet nie marudzi, ze za dlugo w nim siedze - zwlaszcza jak moze sie udac ze mna do przebieralni :pavarotti:

Ceny nie sa wysokie, obczajcie same a i mi sie wydaje, ze do Polski wysylaja :)
http://www.annsummers.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=10001
90% tego co seksowne mam z tego sklepu - plus zawsze daja cos gratis, np maly wibrator lechtaczkowy :ninja: albo zestaw kremow do masazy np. penisa :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 сентября 2011
styka51
styka51: Kupię sobie kiedyś coś takiego:

kiedys sobie gorset kupilam za 50 funtow na Camden Town na rynku, o matko on mi robil talie osy, bez kitu :zakochany: ale fiszbiny juz mi powychodzily wszystkie - czy jak to sie nazywa te druty wzdloz

Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
massacre
massacre: to taki sex shop sieciowy w Anglii - tutaj ludzie sa bezpruderyjni i sklepy Ann Summers sa normalnie we wszystkich galeriach handlowych, a nie jak w PL przynajmniej kiedys za ciemnymi szybami ... w Ann Summers masz wszystko od seksownej bielizny z ponczochami, po przebieranki typu pokojowka, wibratory, lubrykanty, dildosy - wszystko! RAJ! Jedyny sklep w ktorym moj facet nie marudzi, ze za dlugo w nim siedze - zwlaszcza jak moze sie udac ze mna do przebieralni

maj gad, chocby dlatego by sie wyniosla do Uk... chyba cala wyplate bym przeputala na te cacuszka:w00t:

massacre
massacre: Ceny nie sa wysokie, obczajcie same a i mi sie wydaje, ze do Polski wysylaja :) http://www.annsummers.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=10001 90% tego co seksowne mam z tego sklepu - plus zawsze daja cos gratis, np maly wibrator lechtaczkowy albo zestaw kremow do masazy np. penisa

juz patrze:D moze i sobie cos wybiore, tylko musze sobie przypomniec ciut angielskiego, albo przetlumaczyc strone- 3 lata juz sie go nie ucze:ninja:
styka51
styka51
  23 сентября 2011
massacre
massacre: to taki sex shop sieciowy w Anglii - tutaj ludzie sa bezpruderyjni i sklepy Ann Summers sa normalnie we wszystkich galeriach handlowych, a nie jak w PL przynajmniej kiedys za ciemnymi szybami ... w Ann Summers masz wszystko od seksownej bielizny z ponczochami, po przebieranki typu pokojowka, wibratory, lubrykanty, dildosy - wszystko!

Chciałabym coś takiego w PL... A nie, że jak idę z Mańkiem do sklepu i kupuje majtki, to patrzą się na mnie jak na dziwkę :ninja:
http://www.annsummers.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay_et!letc~ev!14903||et!letc~ev!49130||_40151_-1_14903_101163_10001_
:pavarotti:
massacre
massacre
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: tylko musze sobie przypomniec ciut angielskiego

obrazkami kochana sie kieruj
tylko sobie rozmiarowkeznajdz w googlach zeby ci przeliczylo :)

Babsy
Babsy: chyba cala wyplate bym przeputala na te cacuszka

a zdarzalo sie, zdarzalo :swir:

mirra20
mirra20
  23 сентября 2011
styka51
styka51: Kupię sobie kiedyś coś takiego:

właśnie taki chce zamówić tylko biały
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
massacre
massacre: obrazkami kochana sie kieruj tylko sobie rozmiarowkeznajdz w googlach zeby ci przeliczylo :)

jakos sie orientuje jeszcze;P

massacre
massacre: a zdarzalo sie, zdarzalo

uch:D cale szczescie, ze w Pl jest chociaz obssesive czy livia corsetti, choc maja ciut mniejszy wybor niz Ann ... na fejsika ostatnio wrzucalam body z obsessive, ktore mi sie marzy, z wycieciem na krocze i tylek:D
massacre
massacre
  23 сентября 2011
styka51
styka51: idę z Mańkiem do sklepu i kupuje majtki, to patrzą się na mnie jak na dziwkę

bondage ci sie marzy, co? :pavarotti:
to wlasnie tutaj lubie, normalnie sobie wchodzisz jak do kazdego innego sklepu, jeszcze ci doradza jaki wibrator ktore funkcje posiada i nikt na ciebie nie patrzy jak na jakiegos zboczenca - ile razy widzielismy pary takie w wieku 40-50 lat - fajnie to wyglada, bo oni dalej zakochani, za reke sie trzymaja i badaja jakies ubrania - fajnie to wyglada :)

massacre
massacre
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: z wycieciem na krocze i tylek:D

mialam majty takie, nie przezywaja u mnie zbyt dlugo - sa rozrywane :rotfl:

Babsy
Babsy: jakos sie orientuje jeszcze;P

a i oni maja zawyzona rozmiarowke mniej wiecej o jeden rozmiar

styka51
styka51
  23 сентября 2011
massacre
massacre: bondage ci sie marzy, co?

Troszeczkę ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie taki chce zamówić tylko biały

Tylko, żeby można było przymierzyć gdzieś właśnie... Bo tak, to lipa trochę.

massacre
massacre: to wlasnie tutaj lubie, normalnie sobie wchodzisz jak do kazdego innego sklepu, jeszcze ci doradza jaki wibrator ktore funkcje posiada i nikt na ciebie nie patrzy jak na jakiegos zboczenca - ile razy widzielismy pary takie w wieku 40-50 lat - fajnie to wyglada, bo oni dalej zakochani, za reke sie trzymaja i badaja jakies ubrania - fajnie to wyglada :)

No... fajnie jest. Tzn. myslę, że w większych miastach jest inaczej niz u mnie... Najlepsze było ostatnio, jak poszliśmy do sklepu i
Maniek: chciałbym kupić ładny staniczek dla tej pani.
A ekspedientka:szok: to jaki rozmiar?
Maniek: 70 D lub DD
Babka: a to takich nie mamy... (jak wzykle kuwa ;c) jedynie 85 D :lol:

Podjechał pod mój dom jakiś facet w mercedesie, to ja wyskakuje i się pytam o co chodzi, a on : czy to jest ten dom na sprzedaż za 230 tys?
Ja: :zonk: Nie, ten dom nie jest na sprzedaż, a już na pewno nie za 230 tys... Ten obok jest na sprzedaż, ale nie wiem ile za niego chcć.
Facet: ten?! (pokazuje na dom obok), a to ja dziękuję...
I pojechał...:lol: