agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak na stronie lotto miga kwota 35mln to nie padla

Aha :D Kurde, teraz taka kwota to już widzę ile ludzie wyślą zakładów, masakra :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez na 35 to brrrrr:P

Nie jestem sama, uff :rotfl:
A to 35 w sobotę ? Kur*a, ostatnią kasę na lotto wydam ? :crylol:
feuliette
feuliette
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam spodobał mi się kolor taki błękitno-miętowy, ale jest beznadziejny raz użyłam go i teraz stoi, zważył się czy coś (?)

omg ;/ bo chcialam kupic

Konto usunięte
Konto usunięte: Z ozdobnych mam te:

chodzi mi o ten pierwszy....dobry?:D
sylwik
sylwik
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha :D Kurde, teraz taka kwota to już widzę ile ludzie wyślą zakładów, masakra :D

20 na glowe:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem sama, uff A to 35 w sobotę ? Kur*a, ostatnią kasę na lotto wydam ?

nie no kurfffa szlaban, max 5! :crylol:
mi musi na paliwo zeby do domu wrocic jeszcze zostac, i duzo picia w weekend:crylol:
styka51
styka51
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja właśnie cumowałam jachtem w porcie w monako

Konto usunięte
Konto usunięte: przerywasz mi zwiedzanie brazylii!

A myślałam, że tylko ja mam takie marzenia :pavarotti:

Wiadomka, że jakbym wygrała, to część zainwestowałabym w nieruchomości :pavarotti:
Kupiłabym rodzicielom domek nad morzem..albo nad jeziorem, albo i dwa :D Walnęłabym mamie jakiegoś Lexusa a tecie lepszego Jeppa :D Sobie kupiłabym Chevroleta Camaro :zakochany:
I troszkę siana dałabym mojemu, co by mógł własny biznes rozkręcić :D
A reszta to na waciki by poszła :rotfl:
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem sama, uff A to 35 w sobotę ? Kur*a, ostatnią kasę na lotto wydam ?

ja pitole, musze zagrac! wczoraj zapomnialam calkiem:) i tez ostatnia kase na zakldam bede przepuszczac;P

styka51
styka51: A myślałam, że tylko ja mam takie marzenia Wiadomka, że jakbym wygrała, to część zainwestowałabym w nieruchomości Kupiłabym rodzicielom domek nad morzem..albo nad jeziorem, albo i dwa :D Walnęłabym mamie jakiegoś Lexusa a tecie lepszego Jeppa :D Sobie kupiłabym Chevroleta Camaro I troszkę siana dałabym mojemu, co by mógł własny biznes rozkręcić :D A reszta to na waciki by poszła

ja bym pol odlazyla na jakas lokate, czy inne konto oszczednosciowe, kilka(nascie? dziesiat?) tysiakow bym wydala na zakupy, zrobila remont chalupy, kupila samochod i co by tam jeszcze... ech :w00t:
styka51
styka51
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: ja bym pol odlazyla na jakas lokate, czy inne konto oszczednosciowe, kilka(nascie? dziesiat?) tysiakow bym wydala na zakupy, zrobila remont chalupy, kupila samochod i co by tam jeszcze... ech

W sumie wyszło mi 2,148350 :ziober2:
Zostaje mi jesio jakies 30 mln :pavarotti: Dokupuje działki przed Koninem i przedaje po "promocyjnej" cenie :D

No i remont ^^ i nowa brama do .. a co tam brama... cały płot wymieniam :lol:
I zaczynam budowę mojego domku :zakochany:
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
styka51
styka51: i nowa brama do .. a co tam brama... cały płot wymieniam

brame i plot tez bym wymienila:) i bym sobie kupila zarabista duza wanne z jacuzzi:D o, i Pieknemu bym kupila motór:D
styka51
styka51
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: brame i plot tez bym wymienila:) i bym sobie kupila zarabista duza wanne z jacuzzi:D o, i Pieknemu bym kupila motór:D

O taaak :D
Tylko mój motoru by nie dostał, za głupkowaty jest... ale sprawiłabym mu radość jakimś ciągnikiem... No i Audi a8 :lol:
A jakbym miała zawód, to otworzyłabym kozackie przedszkole :zakochany:
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
styka51
styka51: O taaak :D Tylko mój motoru by nie dostał, za głupkowaty jest... ale sprawiłabym mu radość jakimś ciągnikiem... No i Audi a8 A jakbym miała zawód, to otworzyłabym kozackie przedszkole

hih ale sebi i tak by musial jeszcze prawko se na ten motor zrobicXD o, ciagnik dobra rzecz, i z kilka innych maszyn:) łi, pitole przedszkole, mimo posiadania zawodu, monopol bym otworzyla:)
aa, tak mnie przyszlo do glowy- znasz prof. Kamedułe;P? wiem, ze on gdzies spod Poznania jest, w Poznaniu wyklada, a jak do Lowicza trafil, to moze i u Ciebie uczy;P
styka51
styka51
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: hih ale sebi i tak by musial jeszcze prawko se na ten motor zrobicXD

Mój też prawka nie ma :lol:

Babsy
Babsy: aa, tak mnie przyszlo do glowy- znasz prof. Kamedułe;P? wiem, ze on gdzies spod Poznania jest, w Poznaniu wyklada, a jak do Lowicza trafil, to moze i u Ciebie uczy;P

Nie.... nie uczy mnie... A znasz może prof. Żegnałka? Bo on z Łodzi chyba jest ;p
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
styka51
styka51: Mój też prawka nie ma

mojego brat cioteczny kupil sobie motor... zrobil prawko, jak go capneli przydrozni panowie za jego brak:lol:

styka51
styka51: Nie.... nie uczy mnie... A znasz może prof. Żegnałka? Bo on z Łodzi chyba jest ;p

nie znam:woot: ale jednego ksiedza co mnie "uczyl" w tv nawet pokazuja:mrgreen: w rozmowach w toku ze dwa razy go widzialam, i w czyms na jedynce;) a moj promotor byl przez rok ministrem edukacji:pavarotti: [chwalipeta, wiem;P]
styka51
styka51
  23 сентября 2011
Babsy
Babsy: mojego brat cioteczny kupil sobie motor... zrobil prawko, jak go capneli przydrozni panowie za jego brak

Bo brak dokumentów to 300 zł mandatu, a żeby zrobić prawko, to z 1300 zł trzeba mieć... soł wiadomo co się bardziej opłaca;p

Babsy
Babsy: nie znam ale jednego ksiedza co mnie "uczyl" w tv nawet pokazuja w rozmowach w toku ze dwa razy go widzialam, i w czyms na jedynce;) a moj promotor byl przez rok ministrem edukacji [chwalipeta, wiem;P]

Łohohoho , na bogato widzę ^^
Mnie to nikt znany nie uczy... ale może w sumie i dobrze, ;p
Babsy
Babsy
  23 сентября 2011
styka51
styka51: Bo brak dokumentów to 300 zł mandatu, a żeby zrobić prawko, to z 1300 zł trzeba mieć... soł wiadomo co się bardziej opłaca;p

e, na motor jest tansze, chyba mniej niz 1 tys. nawet:woot: jak masz B to juz w ogole chyba.

styka51
styka51: Łohohoho , na bogato widzę ^^ Mnie to nikt znany nie uczy... ale może w sumie i dobrze, ;p

w sumie to ksiadz byl porabany, w kolko gadal o ekoterrorystach... a z promotorem nie mozna bylo do ladu dojsc, on mial stosunek olewczy, to i my robilismy na odwal sie... dziewczyna wydrukowala do oddania ostatni rozdzial, na kolorowo, 20 zl za wydruk dala, a on jej ze musi jeszcze cos dopisac i zeby juz cala prace przyniosla:zonk: duuzo akcji bylo.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: laski gdzie kupię (w sklepie bo musze przymierzyć) seksowny gorset?

Ann Summers, przyjedz do UK- najwieksza sieciowka z seksowna bielizna, w samym Londynie jest ich z 389473847 sklepow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 сентября 2011
styka51
styka51: A myślałam, że tylko ja mam takie marzenia Wiadomka, że jakbym wygrała, to część zainwestowałabym w nieruchomości Kupiłabym rodzicielom domek nad morzem..albo nad jeziorem, albo i dwa :D Walnęłabym mamie jakiegoś Lexusa a tecie lepszego Jeppa :D Sobie kupiłabym Chevroleta Camaro I troszkę siana dałabym mojemu, co by mógł własny biznes rozkręcić :D A reszta to na waciki by poszła

ja sobie wchodze na mode i urode zeby sie oderwac od opowiesci mojego faceta, co by to on nie zrobil jakby wygral w totka, a wy tu tez tak samo smecicie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail