agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Łlooo Pezet

kocham te płyty: muzyka klasyczna, rozrywkowa, emocjonalna :zakochany: daje radę!
styka51
styka51
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kocham te płyty: muzyka klasyczna, rozrywkowa, emocjonalna daje radę!

I te dedykacje dla żony :pavarotti:

Za młodego jarałam sie jeszcze na:
http://www.youtube.com/watch?v=63JkQUYQ0XE
madzia2143
madzia2143
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Za młodego jarałam sie jeszcze na:

o ja yebie :crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Kuwa! Jaka nowość? Ja to przez 3 lata liceum na niemcu śpiewałam

przepraszam, nie jestem na biezaco :and:

Prinz
Prinz: odziedziczylas zamilowania do balamucenia w terenie

niestety Jarek nie. na szczescie zaliczylam wiekszosc miejscowek z bylymi :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 сентября 2011

nie chce mi sie sprawdzic co dzisiaj w tv leci... sprawdzi ktos dla mnie? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  19 сентября 2011
massacre
massacre: przepraszam, nie jestem na biezaco

:calusek: Ale juicy pena znasz?

Konto usunięte
Konto usunięte: o ja yebie

Uwielbiam to!
styka51
styka51
  19 сентября 2011
massacre
massacre: nie chce mi sie sprawdzic co dzisiaj w tv leci... sprawdzi ktos dla mnie?

Proszę:
massacre
massacre
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Ale juicy pena znasz?

:nie:

styka51
styka51: Proszę:

dzieki. a teraz poprosze o angielski rozklad. z kanalow ktore podalas nie mam zadnego :lol:

madzia2143
madzia2143
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Ale juicy pena znasz?

pewno z innej strony go zna :mrgree:
Babsy
Babsy
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Za młodego jarałam sie jeszcze na: http://www.youtube.com/watch?v=63JkQUYQ0XE

e, to dobre jest;) od kilku dni tego sluchamXD
styka51
styka51
  19 сентября 2011
massacre
massacre: dzieki. a teraz poprosze o angielski rozklad. z kanalow ktore podalas nie mam zadnego

Łe... angielskich to ja nie znam.. w sumie, to wiedziałam, że na nic Ci się ta rozpiska nie przyda, no ale :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: pewno z innej strony go zna :mrgree:

No w to to nie wątpie ^^

Babsy
Babsy: e, to dobre jest;) od kilku dni tego sluchamXD

Tekst jest wymowny.

Dziewczeta maseczka z ziaji jest świetna, mam buźkę taką milusią ^^ będę stosować 2 razy w tyg i będe idealna :d

A poza tym: kto zna jakiś dobry krem nawilżający, któy nie zatyka porów, nie jest tłusty i nie jest na nim napisane +35 ?
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  19 сентября 2011
styka51
styka51: A poza tym: kto zna jakiś dobry krem nawilżający, któy nie zatyka porów, nie jest tłusty i nie jest na nim napisane +35 ?

a do jakiej cery?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
styka51
styka51
  19 сентября 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: a do jakiej cery?

Mieszana w sumie...
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Mieszana w sumie...

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11099&next=1
używałam go ostatnio i bardzo mi pasował - dostatecznie nawilża, ma filtr SPF 8, dość ładnie pachnie, dobrze się wchłania i bardzo dobrze sie rozprowadza, nie pozostawia na cerze 'śladów' istnienia :)
a co do efektu matującego to nie wiem jak się sprawuje, bo nie mam obecnie świecącej się skóry :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
styka51
styka51
  19 сентября 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: używałam go ostatnio i bardzo mi pasował - dostatecznie nawilża, ma filtr SPF 8, dość ładnie pachnie, dobrze się wchłania i bardzo dobrze sie rozprowadza, nie pozostawia na cerze 'śladów' istnienia :) a co do efektu matującego to nie wiem jak się sprawuje, bo nie mam obecnie świecącej się skóry :)

Muszę pomyśleć nad nim... Nie zależy mi by matował, bo nie jest źle... Na razie kupiłam sobie jakiś z AA, jak będzie lipny, to kupię ten ;)