agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja nie wiem co ty w tym smiesznego widzisz :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  19 сентября 2011
massacre
massacre: wywolaj wilka z lasu

:swir:
massacre
massacre: jak tam wlosy? pamietaj, ze za tydzien zaczynamy krecic, musisz swietnie wygladac na planie. nie zaszokuj nas jakims ekstrawaganckim kolorkiem!

No... umyte :lol2:
Farbować będę dopiero na październik :D
pijana
pijana
  19 сентября 2011
massacre
massacre: ja nie wiem co ty w tym smiesznego widzisz

W sumie racja, to już choroba :D Może powinnam zasięgnąć rady u którejś z forumowiczek, są co najmniej 3 idące w kierunku leczenia ludzi :D
massacre
massacre
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Farbować będę dopiero na październik :D

ty chyba jestes pijana, w pazdzierniku premiera, teraz krecimy!
susz te wlosy szybko i zwijaj na plan, dzisiaj krecisz scene lozkowa z Cezarym Pazura :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są co najmniej 3 idące w kierunku leczenia ludzi :D

daj se spokoj, i tak ja jestem najmadrzejsza na tym forumie i do tego potrafie diagnozowac choroby psychiczne rewolucyjna i nowatorska metoda ONLINE :ziober2:

wystarczy ze przylozysz srodkowy palec o tu:

i wszystkie brudy wyjda z ciebie...
jesli nie - to zawsze mozna cie poddac lobotomii :crylol:

pijana
pijana
  19 сентября 2011
massacre
massacre: ty chyba jestes pijana, w pazdzierniku premiera, teraz krecimy! susz te wlosy szybko i zwijaj na plan, dzisiaj krecisz scene lozkowa z Cezarym Pazura

Ale ja nie mam czasu na sceny łóżkowe :martuska: Bo muszę kupować (kupywać) !!!
massacre
massacre: ja jestem najmadrzejsza na tym forumie

NO NA PEWNO
massacre
massacre: potrafie diagnozowac choroby psychiczne

Bo je znasz z autopsji !
massacre
massacre: wystarczy ze przylozysz srodkowy palec o tu:

Czuję coś mokrego, czy ta czarna otchłań to Twoja picz ?
massacre
massacre: wszystkie brudy wyjda z ciebie...

Wypraszam sobie, wykąpałam się dziś w fontannie !
styka51
styka51
  19 сентября 2011
massacre
massacre: Ziaja

1,39, dwie sobie kupiłam, a co :rotfl:

massacre
massacre: Maniu ma dobry gust :D

Czy ja wieeeem....:ninja:
Wczoraj był kochaniutki do granic możliwości, bo dziś do dentysty szedł i wtwierdził, że umrze na fotelu i chce, żebym go za rękę trzymała :lol:

massacre
massacre: fajowy skad on?

Fajny... ale z allegro i na dodatek od chińczyków, chciałam sobie zamówić, ale kuwa za dużo negatywów :ninja:

massacre
massacre: Nie mozecie tego przegapic!

Uwielbiam ten film! Najlepsze jak się tłukła o jakies okropne kozaczki, dała za nie 100 czy 200 dolarów a tu made in china :rotfl:

massacre
massacre:

Tej... podpasowały mi te portki... w innych wyglądam jakoś flejowato :ninja: No i to nie sa jeansy :lol:
massacre
massacre
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NO NA PEWNO

wyczuwam chamska ironie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: czy ta czarna otchłań to Twoja picz ?

nie, a mam wkleic ?

madzia2143
madzia2143
  19 сентября 2011
styka51
styka51: ale z allegro i na dodatek od chińczyków

mówisz o japan style? kurde mnie już milion razy kusiło coś od nich zamówić bo na zdjęciach ich ubrania wyglądają tak fajnie :and: ale w rzeczywistości podobno kicha... ;/
styka51
styka51
  19 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mówisz o japan style? kurde mnie już milion razy kusiło coś od nich zamówić bo na zdjęciach ich ubrania wyglądają tak fajnie ale w rzeczywistości podobno kicha... ;/

Tak... tam nigdzie nie jest napisane, że japan style, lokalizacja: Legionowo. Ale ciuchy mają strasznie tanie: ten sweterek 27 zł, tylko dużo tych negatywów o lipnej jakości, dłuuugiej przesyłce i braku kontaktu, soł zrezygnowałam ;c
massacre
massacre
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Czy ja wieeeem....

jest z toba - niepodwazalny dowod

styka51
styka51: ale z allegro i na dodatek od chińczyków

trzeba sie dowiedziec na jaki wzor go robili, oni zawsze zgabiaja z jakis normalnych marek

styka51
styka51
  19 сентября 2011
massacre
massacre: jest z toba - niepodwazalny dowod

Na początku nie ogarniałam tego co napisałaś :lol:
Ale teraz dziękuję za komplement! :pavarotti:

massacre
massacre: trzeba sie dowiedziec na jaki wzor go robili, oni zawsze zgabiaja z jakis normalnych marek

Pewnie tak... ale znając życie normalny będzie za jakieś 250 zł, to mnie nie stać ;c
pijana
pijana
  19 сентября 2011
massacre
massacre: wyczuwam chamska ironie

Oj tam od razu "chamską"... :D
massacre
massacre: nie, a mam wkleic ?

Sama se zobaczę w nocy
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 сентября 2011

@massacre:
boisz sie ze cie pozwe, ze nie odpisujesz na posty, co? :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

madzia2143
madzia2143
  19 сентября 2011
styka51
styka51: Tak... tam nigdzie nie jest napisane, że japan style, lokalizacja: Legionowo. Ale ciuchy mają strasznie tanie: ten sweterek 27 zł, tylko dużo tych negatywów o lipnej jakości, dłuuugiej przesyłce i braku kontaktu, soł zrezygnowałam ;c

pierdzielić chińczyków, poszłam dzisiaj do ciucholandu i kupiłam 2 sweterki z h&m ( takie fajne wełniane na zimę :) ) i jeszcze jakiś niewiadomo skąd. No i tacie 2 krawaty :mrgreen: Łącznie wydałam coś ponad 8zł :crylol: