agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: jakie polskie LVMH przeciez to LLP to tez polskie, moja kumpela w Polsce pracuje. w Anglii nie mamy ani LLP ani zadnej z tych marek typu cropp reserved itd

LVMH to francuska firma od marek ekskluzywnych, o to mi chodzi, że LLP to polski odpowiednik :P
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam chyba 350 lub 400 i starczylo mi na 2.5 godziny;) nie celowałam na oślep.Jedyny minus to że nie da sie pobiegać w okularach a nie miałam akurat soczewek i przez ta maske mało co widziałam :( na nast raz będę mądrzejsza ale to chyba juz w nas roku bo teraz już nie zdążę

ja mam sokole oko więc nie będe miała takich problemów liczę tylko na świetną zabawę:D
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: LVMH to francuska firma od marek ekskluzywnych, o to mi chodzi, że LLP to polski odpowiednik :P

lpp nie uznałabym za ekskluzywną markę wiem bo pracowałam prawie 2 lata
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: zadnych napiwkow nie bylo, hot dogi szamalismy na koszt firmy - zajebiscie smakowaly zwlaszcza gdy na nocnych zmianach ujaralismy sie trwaskiem i gastro nas chwycilo - do dzisiaj je lubie

u nas słowo "hot-dog" jest przeklete,może to dlatego że to ujostwo sprzedaje się równie dobrze jak alkohol lub paliwo!

massacre
massacre: a sorry byla jeszcze Telepizza

u Mnie na razie tylko stacja Zobaczymy co będzie nastepne ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak widzę statusy koleżanek ze studiów narzekających na staże w przedszkolach i marną kasę to ciesze się tym co mam

w Poznaniu w zeszlym roku mialam oferte w prywatnym angielskim przedszkolu - 5000-6000 miesiecznie :ninja: dzieki angielskim papierom - zrobilam sobie college jak bylam w ciazy i na macierzynskim.
z kolei w gdyni jako ekonomistka dalej oferowali 1500 :ninja:
a w ogole jak bylam w Polsce przez 6 miesiecy to w Gdyni pracowalam sobie jako nauczycielka angielskiego, mlody mial za darmo przedszkole, grupa 7 osobowa - tez prywatne - dobra kasa nawet jak na polskie warunki i fajnie bylo - musze do lasek maila napisac, zupelnie o nich zapomnialam :C tam dziewczyna po pedagogice mi mowila, jaka ona jest szczesliwa bo jej kolezanki co sa w panstwowych przedszkolach to sa zalamane...
Magiczna Przystan sie nazywa
http://magicznaprzystan.pl/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam sokole oko więc nie będe miała takich problemów liczę tylko na świetną zabawę:D

no to pozostaje mi tylko zyczyc udanej pogody i wyśmienitej zabawy :) nie pozabijajcie się bo tak naprawdę strzał z niewielkiej odległości naprawdę boli :)
pijana
pijana
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lpp nie uznałabym za ekskluzywną markę wiem bo pracowałam prawie 2 lata

No, no, wiadomo, że Reserved itp. to nie marki ekskluzywne :D Tylko po prostu zadanie firmy takie samo.
massacre
massacre
  15 сентября 2011

Spojrzalam sobie z sentymentu na galerie, Bartus jaki duzy :-O
to bylo dziecko geniusz - bez kitu!
http://magicznaprzystan.pl/galeria.php?page=1&album=9

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: w Poznaniu w zeszlym roku mialam oferte w prywatnym angielskim przedszkolu - 5000-6000 miesiecznie dzieki angielskim papierom - zrobilam sobie college jak bylam w ciazy i na macierzynskim. z kolei w gdyni jako ekonomistka dalej oferowali 1500 a w ogole jak bylam w Polsce przez 6 miesiecy to w Gdyni pracowalam sobie jako nauczycielka angielskiego, mlody mial za darmo przedszkole, grupa 7 osobowa - tez prywatne - dobra kasa nawet jak na polskie warunki i fajnie bylo - musze do lasek maila napisac, zupelnie o nich zapomnialam :C tam dziewczyna po pedagogice mi mowila, jaka ona jest szczesliwa bo jej kolezanki co sa w panstwowych przedszkolach to sa zalamane... Magiczna Przystan sie nazywa

ale wiesz takich ofert jest bardzo mały procent a dostać je to już w ogóle cud

Konto usunięte
Konto usunięte: No, no, wiadomo, że Reserved itp. to nie marki ekskluzywne :D Tylko po prostu zadanie firmy takie samo.

strasznie próbują wzorować się na inditexie, gdyby tylko jakość była lepsza ale kto wie może do tego też dojdą bo widać było progresje
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u Mnie na razie tylko stacja Zobaczymy co będzie nastepne ;)

u mnie byla pizzeria, stacja benzynowa, restauracja - jako kelnerka, opiekunka do dzieci, asystentka administratora, office manager w firmie rekrutacyjnej, douczalam sie w ciazy i po porodzie, pracowalam w przedszkolu jako nauczycielka angielskiego, wykladalam angielski (tzw lektor) w prywatnej szkole dla doroslych, teraz zajmuje sie administracja i opieka prawna firm mojego szefa (ma ich 5), planuje podniesc kwalifikacje jak bede na drugim macierzynskim - w kierunku prawa - chce niezaleznie ponizac ludzi w sadzie - poki co jeszcze nie moge :Ziober2: caly czas do przodu i cale zycie sie ucze :D byleby nie zasiedziec sie w jednym miejscu

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz takich ofert jest bardzo mały procent a dostać je to już w ogóle cud

tak wlasnie sobie myslalam, ja nawet wtedy pracy nie szukalam, dla beki CV wyslalam, nawet mi sie nie chcialo swojego tlumaczyc na polski :crylol:

mirra20
mirra20
  16 сентября 2011
massacre
massacre: tak wlasnie sobie myslalam, ja nawet wtedy pracy nie szukalam, dla beki CV wyslalam, nawet mi sie nie chcialo swojego tlumaczyc na polski

widzisz a ktoś inny by się pokroił żeby się odezwali:P
massacre
massacre
  16 сентября 2011

czas isc spac :bye:

mirra20
mirra20
  16 сентября 2011
massacre
massacre: czas isc spac

podbijam :bye:
pijana
pijana
  16 сентября 2011

Dobranoc Wam :D