agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wybieram się pierwszy raz, wiele razy się wybierałam ale zawsze coś przeszkadzało:/

ja w tym roku zaczęłam przygodę z paintballem i nie mam zamiaru poprzestać ;) przefantastyczna sprawa:)
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w tym roku zaczęłam przygodę z paintballem i nie mam zamiaru poprzestać ;) przefantastyczna sprawa:)

to chyba ze mną się też tak skończy:D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wolę ukończyć coś innego niż pedagogika czy zarządzanie :o)

oczywista oczywistosc :D wyzej wymienione kierunki to fabryki bezrobotnych
ja konczylam ekonomie w czasach gdy ekonomistow tez duzo wyplywalo na rynek pracy, bylam w dupie. dzieki temu ze ekonomia to dosc obszerny temat, dojrzalam do tego i uzmyslowilam sobie co chce robic i w czym jestem dobra - a jechanie po ludziach dobrze mi wychodzi :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: najważniejsze jest to, co w głowie i często też doświadczenie, nie stricte wykształcenie...

w Waszych czasach kazdy, doslownie kazdy moze miec wyzsze wyksztalcenie. robilam w rekrutacji swego czasu, wyobraz sobie dostajesz 100 CV i wsrod nich 10 to pomylka a 90 z nich jest identyczne pod wzgledem merytorycznym - wyksztalcenie i doswiadczenie - na co wtedy pracodawca patrzy? wiadomo... na nogi :ziober2: wiec wroze ci sukces :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie słyszałam... Ale ja akurat chciałabym tam pracować jako sprzedawca :D

na studiach pracowalam na stacji benzynowej :ninja: na Shellu i na BP - zajebiscie bylo :ziober2: spoko kasa, bo robiac zmiany 12h w weekendy i czasem nocki wyrabialam pensje calego etatu - nie wiem jak to robilam i skad bralam sile :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie słyszałam...

a myslalam ze to duza firma :woot:
http://www.lpp.com.pl/

nie wiem co robia dokladnie, ale zajmuja sie pewnie znanymi w Polsce markami (ja ich tam za bardzo nie znam, poza Reserved - tam sie na studiach ubieralam :D)
Reserved
House
Mohito
Cropp
Promostars

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: spoko kasa

ciekawe co masz na myśli piszac to,naprawde Mnie to zastanawia, bo niestety znam realia stacji benzynowych teraz
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba ze mną się też tak skończy:D

fakt, uzaleznia :ziober2:

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe co masz na myśli piszac to,naprawde Mnie to zastanawia, bo niestety znam realia stacji benzynowych teraz

na shellu bylo licho dlatego zmienilam na BP
bylo to okolo 10 lat temu i co miesiac dostawalam na reke 1500 zl plus czasem bonusy za wysoka sprzedaz olejow syntetycznych :Crylol:
jak dla studentki mieszkajacej u mamusi i tatusia, 1500 na wlasne wydatki jak dla mnie to jest SPOKO KASA :)

pracujesz na stacji? jakiej?

ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: fakt, uzaleznia

masz rację ;D a jeszcze lepiej ; miec w drużynie przeciwnej swego faceta po prostu rewelka ;) można się wyżyć za wszystkie czasy ;D
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: wyzej wymienione kierunki to fabryki bezrobotnych

wypraszam sobie:jezyk2:
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: można się wyżyć za wszystkie czasy ;D

so true :tak: :ziober2:

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wypraszam sobie

pracujesz, moja siostra tez pracuje, chociaz ona ma pedagogike i psychologie skonczona, ale nie powiesz mi, ze to kierunek po ktorym spokojnie dostaniesz prace w zawodzie - i do tego bedziesz obrzydliwie duzo zarabiac :D

mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: fakt, uzaleznia

czyli to coś dla mnie oł jeeee
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: pracujesz na stacji? jakiej?

pracowałam przez 9 miesięcy na Orlenie,w sumie jeszcze pracuję ;)wypowiedzenie mam do końca września aktualnie urlop wykorzystuję ;) u nas to raczej trochę mniej niż 1500,czasem gdy się wyrobiło normę i np TK na 100% to mozna by było dostać 1500
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli to coś dla mnie oł jeeee

a zapytam z ciekawości ile u Was kosztuje paintball?
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: pracujesz, moja siostra tez pracuje, chociaz ona ma pedagogike i psychologie skonczona, ale nie powiesz mi, ze to kierunek po ktorym spokojnie dostaniesz prace w zawodzie - i do tego bedziesz obrzydliwie duzo zarabiac :D

ja nie pracuje w zawodzie póki co i pewnie jak moje plany wypalą to pracować nie będę ale studia mnie dużo nauczyły i ich nie żałuje:D