agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: myslalam, ze ty do gimnazjum chodzisz...

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHHA :crylol: O KUR/WA MAĆ XD
massacre
massacre: wiem, nie musisz za kazdym razem przypominac i jeszcze takie foty na fejsbuku wrzucac, tylko sie pociac kuwa jego mac!

:rotfl: Przepraszam :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHHA O KUR/WA MAĆ XD

wygladasz na 15 lat - odbierz jako komplement :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: wygladasz na 15 lat - odbierz jako komplement :D

No wiem, że wyglądam, prawie każdy mi to mówi :D Ale myślałam, że Twoja podświadomość zarejestrowała fakt, że studiuję :D
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale myślałam, że Twoja podświadomość zarejestrowała fakt, że studiuję :D

nie. moj mozg jest odlaczony i sie w tej chwili laduje :ninja:
moja swiadomosc zarejestrowala ze jestes za bystra na pietnastolatke - to tyle w temacie.
co studiujesz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: nie. moj mozg jest odlaczony i sie w tej chwili laduje moja swiadomosc zarejestrowala ze jestes za bystra na pietnastolatke - to tyle w temacie.

Dobre :D
massacre
massacre: co studiujesz?

Logistykę :o)
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Logistykę :o)

brzmi szumnie
logistyka mi sie kojarzy z prostytutkami - one tez tak jakby w logistyce robia :ninja:
co bedziesz po tym robic? w ogole co sie po tym robi?

pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: logistyka mi sie kojarzy z prostytutkami - one tez tak jakby w logistyce robia

:crylol: W sumie to masz rację :D
massacre
massacre: co bedziesz po tym robic? w ogole co sie po tym robi?

Zarządza transportem :rotfl: Wątpię bym pracowała w branży po studiach... Zobaczymy. Z lichymi umiejętnościami jeśli chodzi o przedmioty ścisłe nie miałam zbytniego wyboru, jeśli o studia chodzi...
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011

zapłaciłam za paintball więc prawie tak jak kupiłam:D

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z lichymi umiejętnościami jeśli chodzi o przedmioty ścisłe nie miałam zbytniego wyboru, jeśli o studia chodzi...

no to przeciez nie same polibudy w Polsce sa :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wątpię bym pracowała w branży po studiach... Zobaczymy.

a co chcesz w zyciu robic?

pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: no to przeciez nie same polibudy w Polsce sa

No tak, ale pedagogika itp. mnie nie kręcą i nie są przyszłościowe, a musiałam zostać w Częstochowie co też ograniczyło pole wyboru.
massacre
massacre: a co chcesz w zyciu robic?

Na początek chciałabym pracować w Sephorze albo Douglasie :lol2: Wysłałam nawet ostatnio CV, ale studentka dzienna więc pewnie automatycznie odrzucili. A później się zobaczy, jak się potoczy w życiu, nie mam skonkretyzowanych planów.
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie są przyszłościowe

nic nie jest przyszlosciowego jak nie masz we lbie - glupie gadanie, wierzysz w siebie to bedziesz robic to co chcesz i beda ci za to dobrze placic. mi np placa za ponizanie ludzi - praca jak marzenie dla mnie :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym pracować w Sephorze albo Douglasie

duza firma na pewno ma swoje sily logistyczne
moja kumpela pracuje w w Polsce... w LPP :woot: jest cos takiego? zwiazane z ciuchami - w biurze, wlasnie cos zwiazanego z logistyka :D

pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: nic nie jest przyszlosciowego jak nie masz we lbie - glupie gadanie, wierzysz w siebie to bedziesz robic to co chcesz i beda ci za to dobrze placic. mi np placa za ponizanie ludzi - praca jak marzenie dla mnie

Masz rację, najważniejsze jest to, co w głowie i często też doświadczenie, nie stricte wykształcenie... Ale jednak wolę ukończyć coś innego niż pedagogika czy zarządzanie :o)
massacre
massacre: duza firma na pewno ma swoje sily logistyczne moja kumpela pracuje w w Polsce... w LPP jest cos takiego? zwiazane z ciuchami - w biurze, wlasnie cos zwiazanego z logistyka :D

Nie słyszałam... Ale ja akurat chciałabym tam pracować jako sprzedawca :D
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zapłaciłam za paintball więc prawie tak jak kupiłam:D

uwielbiam paintball ;D
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: w LPP

Polski Inditex, znam ale z innej strony tej sklepowej
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam paintball ;D

ja wybieram się pierwszy raz, wiele razy się wybierałam ale zawsze coś przeszkadzało:/