agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
sylwik
sylwik
  14 сентября 2011
Martitta
Martitta: Przyszły właśnie butki i torebka

dokladnie na takie ostatnio poluje:szok:
one sa dopasowane w kostce czy takie szersze?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 сентября 2011
Martitta
Martitta: Przyszły właśnie butki i torebka

Torebka totalnie nie w moim guście, ale bucikami nie pogardziłabym :))
sylwik
sylwik
  14 сентября 2011
Prinz
Prinz: ja mam oba, ten meski jest bardziej matujacy, mi dawal troche objetosci, generalnie wole kobiecy, daje wiecej tej objetosci, jak obiecuje producent

to zapoluje na kobiecy:)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zapoluje na kobiecy:)

tylko nie przesadz z uyzciem, ja mam geste wlosy, wiec efekty sa kolosalne :lol:

btw. mial ktos z was to serum na przebarwienia? bede w wawie w sobote i moze kupie

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martitta
Martitta
  14 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: torebka genialna,a buty Mnie nie przekonują aczkolwiek zauważyłam że wchodza w modę w Polsce:) bo dużo się ich teraz widzi w sklepach a to przeciez dopiero wrzesień:)

Niby wrzesień, ale w Polsce to moment i zimno jak uj będzie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: dokladnie na takie ostatnio poluje one sa dopasowane w kostce czy takie szersze?

Takie szersze. Spodnie spokojnie można wepchnąć :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Torebka totalnie nie w moim guście, ale bucikami nie pogardziłabym :))

Ja mam rzeczy w sumie w różnym stylu. Takiej torebki nigdy nie miałam a wydała mi się dość ciekawa :)

Prinz
Prinz: btw. mial ktos z was to serum na przebarwienia? bede w wawie w sobote i moze kupie

To kup i powiedz czy działa :ninja: Teraz mam na twarzy podkład even better i przyznam, że jest całkiem całkiem.
Prinz
Prinz
  14 сентября 2011
Martitta
Martitta: To kup i powiedz czy działa

ta, 230 zl w bloto nie wywale :ninja:

Martitta
Martitta: Teraz mam na twarzy podkład even better i przyznam, że jest całkiem całkiem.

lubie ich podklady :) sam mam super balance teraz na twarzy, korci mnie by sie tak wybrac na silownie, ale tam sie spoce i splynie :(((

Fieska
Fieska
  14 сентября 2011
Prinz
Prinz: ta, 230 zl w bloto nie wywale

To poproś miłą panią sprzedawczyni o próbkę lub miłego pana sprzedawcę :mrgreen:

Prinz
Prinz: lubie ich podklady :) sam mam super balance teraz na twarzy, korci mnie by sie tak wybrac na silownie, ale tam sie spoce i splynie :(((

Jakiś masz nr odcieniu?
Prinz
Prinz
  14 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To poproś miłą panią sprzedawczyni o próbkę lub miłego pana sprzedawcę

najpierw to ja wlasnie tam probki pobiore :D musze sobie liste zrobic i do mmaryjki napisac co warto.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakiś masz nr odcieniu?

33 cream

mmaryjka
mmaryjka
  14 сентября 2011

domówiłam jeszcze na BU puder bambusowy z jedwabiem bo podobno dodatkowo nawilża, a 12.90 żałować sobie nie będę

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 сентября 2011
Martitta
Martitta: w tym sklepie: http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,27890 Torebkę z resztą też: http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,27790 fajne rzeczy tam mają, to czasem coś zamawiam

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na pewno sobie cos zamowie, nie obraz sie, jesli to beda te botki :rotfl:

Martitta
Martitta: Dzięki :)Są jeszcze czarne ale już mam dość czarnych butów to wzięłam te

no wlasnie ja mam duzo czarnych, nie dziwie ci sie :mrgreen:
teraz mam na oku takie brazowe kozaczki na koturnie ale nie wiem czy sie na nie zdecyduje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: domówiłam jeszcze na BU puder bambusowy z jedwabiem bo podobno dodatkowo nawilża, a 12.90 żałować sobie nie będę

bialy puder czy kolorowy? bo mam jeszcze z clinique gora na 2 miesiace max i szukam wlasnie jakiegos nowego.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 сентября 2011

obcielam sobie wlosy :ninja:

i jako, ze moj iPhone 3gs dalej nie zyje i nadal nie wiem czy go naprawia czy nie, kupilam iPhone 4 :ninja:
wrzuce fote, ale na razie sie laduje i z iTunes syncowac musze :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  14 сентября 2011
massacre
massacre: kupilam iPhone 4

to 5tka nie ma byc za jakis miesiac? :ninja:
massacre
massacre
  14 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to 5tka nie ma byc za jakis miesiac?

je ie mnie to, raczej nie - za duzo spekulacji, za malo faktow. Tydzien czasu bez swojego iPone zyje, mam jakas stara Nokie E71 mojego faceta - masakra!
Poza tym nigdy sie nie kupuje nowego modelu od razu jak wyjdzie na rynek - wiekszosc aplikacji i tak wtedy nie jest jeszcze kompatybilna z nowym modelem. Ja slyszalam, ze bedzie sie nazywac iPhone 4s albo 4gs...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  14 сентября 2011

No hej, to znowu ja, dziwi to kogoś ? :crylol:
1. http://sklep.sizeer.com/buty-na-co-dzien-buty-lifestyle,typ,B,L,BL/nike-wmns-air-max-90-si,26476043.bhtml
2. Vitapil 60 tabletek, 26 zł w Super-Pharm gdyby kogoś interesował
3. Pęseta Killys, 16 zł

massacre
massacre
  14 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No hej, to znowu ja, dziwi to kogoś ?

matko, wez sie ogarnij i zostaw cos siana tacie swojemu by mogl gdzies jakies fajne panie na jakies randevouz pozabierac - nieladnie, zeby coreczka tak czyscila...

i bardzo dobrze ze mam syna :crylol: