agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
feuliette
feuliette
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jutro oferuję nuggetsy z piekarnika

czuję się zaproszona :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  12 сентября 2011

Zamówione dla chłopca, na prezent ujdą :zakochany:. € 89,99

http://pl.def-shop.com/Nike/M%C4%99skie/Buty/Basketball-Shoes/Nike-Vandal-High-Basketball-Shoe-Dark-Grey-White.html

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  12 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: Zamówione dla chłopca, na prezent ujdą . € 89,99

Fajne, ale w przeliczeniu strasznie drogie, ja za vandale zapłaciłam bodajże 200 zł...
Sylvinka
Sylvinka
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajne, ale w przeliczeniu strasznie drogie, ja za vandale zapłaciłam bodajże 200 zł...

Na allegro tyle samo kosztują, jedynie białe za 240 kupi, ale to znowu wygląd beznadziejne :/
pijana
pijana
  12 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: Na allegro tyle samo kosztują, jedynie białe za 240 kupi, ale to znowu wygląd beznadziejne :/

Właśnie spojrzałam, bardzo mało męskich vandali :wtf: Ale prezent zajebisty :D
Sylvinka
Sylvinka
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie spojrzałam, bardzo mało męskich vandali : Ale prezent zajebisty

A no właśnie, mały wybór. Może, ale tylko się odwdzięczam, sama z siebie bym nigdy tyle kasy na kogoś nie wydała :D
pijana
pijana
  12 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: A no właśnie, mały wybór. Może, ale tylko się odwdzięczam, sama z siebie bym nigdy tyle kasy na kogoś nie wydała :D

No ja z własnej woli też bym raczej tyle nie wydała :o) To ładny prezent musiał Ci kupić :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, ale porównywanie hoteli londyńskich i tureckich to chyba słaby pomysł

no dobra... poza londynem we wszystkich wioskach w kazdym (albo prawie kazdym) b&b, ktory nie jest na pewno hotelem jest darmowe wifi :ziober2:
nie tlumacz Turasow, jakby byli 100 lat za nami - aspiruja do europy to niech trzymaja poziom - mogliby zaczac od uzywania mydla i podcierania dupy, a reszta poszlaby juz gladko :ninja: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Spodnie

rzal z ciebie, takie nogi i spodnie - za kazdym razem jak kupujesz spodnie to krece glowa :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 сентября 2011

@Sylvinka:

jak zwykle pokazalas dobry gust :ziober2:

368212
368212
  12 сентября 2011
massacre
massacre: jak zwykle pokazalas dobry gust

jak się znasz to odpowiedz na pytanie w temacie o włosach :DDDD
massacre
massacre
  12 сентября 2011
368212:

jak się znasz to odpowiedz na pytanie w temacie o włosach :DDDD

ja tam rzadko wchodze a na wlosach sie nie znam, ale spoks, potrafie udawac ze sie znam :crylol:

mirra20
mirra20
  12 сентября 2011

kupiłam kremowy sweter i bluzkę ecru oooo:D

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam kremowy sweter i bluzkę ecru oooo:D

wrzucisz foteczki? :w00t:

mirra20
mirra20
  12 сентября 2011
massacre
massacre: wrzucisz foteczki?

jestem u swojego więc nie dzisiaj może jutro :D