massacre: Twoj nosi jeszcze pieluche? Moj juz takich nie moze, bo wyglada jakby mial nasrane
te ze zdjecia rzeczywiscie tak wygladaja, te co kupilam wygladaja normalnie, moze na zdjeciu jest rozmiar dla maluchow

co do pieluch to mlody wola na nocnik i wszystko, ale jak wychodze na miasto to jeszcze na wszelki wypadek mu zakladam :)
massacre: dlaczego? wyrasta? Moj juz jest w tym wieku, gdzie zaczyna miec spodnie powycierane na kolanach - nie wiem co on robi w przedszkolu, ale w domu na dywanach sie nie poslizga, jak jestem z nim na placach zabaw, to tez raczej ich nie sciera :D Ale jesli chodzi o rozmiar, to z 6 miesiecy styka, po 6 miesiacach siegaja mu do kostek.
no wyrasta wlasnie, ostatnio mu pod koniec wiosny wszystko nowe kupywalam, no i teraz zbliza sie znowu do tego - juz wiekszosc spodni jest pasowana/robi sie przykrotka. najbardziej mnie wkurza, to ze musze kupywac mu teraz spodnie na 4 lata, a one zazwyczaj sa duzo za luzne w pasie/biodrach, no ale nie bedzie przeciez chodzil w za krotkich i wygladal, jakby mial wode w piwnicy :P
moj jeszcze nie przeciera spodni
massacre: ale zima daleko :D U was pewnie zimniej, w Londynie on spokojnie do listopada w nich pochodzi, nawet jak bedzie mokro, to kalosze na dwor a trampki do przedszkola na zmiane i zima tak samo :)
nie nie, chodzilo mi o to, ze na razie na teraz mu kupilam buty, wiec nie ma sesnu kolejnej pary na razie, kalosze itp ma, wiec w sumie na razie by sie w nich za bardzo nie nachodzil :) w sumie jakby chodzil do przedszkola to bym mu kupila, ale tak to za bardzo nie ma po co (na razie).
massacre: co zime ma buty z Timberlanda, tak bedzie i w tym roku - zdaja egzamin na kazda pogode - jest cieplej i noga sie nie poci, jest snieg, kaluze po ktorych skacze a stopy i tak ma dalej suche :D Nie myslalam jeszcze o butach zimowych, bo niewiadomo jak mu stopa urosnie - 2 miesiace temu nosil rozmiar 7, teraz juz ma 8... Ale pewnie klasyczne jakies Timberlandy :D
no moj na razie nosi 8mke z jakos 3 miesiace, wiec tez wiem ze na zime bedzie na 100% wiekszy rozmiar niz teraz. ja w sumie tez
nie myslalam, ale jak bylam w next'cie za spodniami to mi w oko wpadly :D
massacre: te mial w zeszlym roku i podobnych bede szukac w tym:
fajne, fajne.
moze sie w sumie za takimi rozejrze

chociaz z drugiej strony nie ma u mnie timberlanda, a tak w ciemno to kupowac nie lubie.
zreszta zobacze jeszcze, do zimy mam czas.