agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i spodnie w next'cie dla malego :)

ktore wzielas? ja mojemu kupilam skinny twist jeans - przyszly 2 dni temu - sa mega i mu sie bardzo podobaja, no i oprocz tego pare koszulek
Skinny Twist Jeans - wlasnie z Nexta

ten granatowy t-shirt

taki:

i granatowe all stary - kupie mu jeszcze czerwone do kolekcji - beda mu fajnie pasowac :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  10 сентября 2011

skakanke:D

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 сентября 2011
massacre
massacre: ktore wzielas?

takie:

massacre
massacre: ja mojemu kupilam skinny twist jeans - przyszly 2 dni temu - sa mega i mu sie bardzo podobaja, no i oprocz tego pare koszulek Skinny Twist Jeans - wlasnie z Nexta

fajne te dzinsy, jak bylam w nexcie to chyba patrzylam na takie badz podobne.
w przeciagu nastepnych dwoch miesiecy bede musiala mlodemu i tak wymienic wszystkie jeansy, to sie bede rozgladac :D

massacre
massacre: i granatowe all stary - kupie mu jeszcze czerwone do kolekcji - beda mu fajnie pasowac :D

mialam wlasnie mojemu kupic czerwone, ale tak sobie mysle, ze na zime nie ma po co, bo i tak w nich chodzic nie bedzie, wiec moze w przyszlym roku na wiosne mu kupie.
a o butach na zime to myslalam takich:

tez z nexta :P
massacre
massacre
  11 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takie:

Twoj nosi jeszcze pieluche? Moj juz takich nie moze, bo wyglada jakby mial nasrane :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: w przeciagu nastepnych dwoch miesiecy bede musiala mlodemu i tak wymienic wszystkie jeansy,

dlaczego? wyrasta? Moj juz jest w tym wieku, gdzie zaczyna miec spodnie powycierane na kolanach - nie wiem co on robi w przedszkolu, ale w domu na dywanach sie nie poslizga, jak jestem z nim na placach zabaw, to tez raczej ich nie sciera :D Ale jesli chodzi o rozmiar, to z 6 miesiecy styka, po 6 miesiacach siegaja mu do kostek.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale tak sobie mysle, ze na zime nie ma po co, bo i tak w nich chodzic nie bedzie

ale zima daleko :D U was pewnie zimniej, w Londynie on spokojnie do listopada w nich pochodzi, nawet jak bedzie mokro, to kalosze na dwor a trampki do przedszkola na zmiane i zima tak samo :)
Konto usunięte
Konto usunięte: a o butach na zime to myslalam takich:

co zime ma buty z Timberlanda, tak bedzie i w tym roku - zdaja egzamin na kazda pogode - jest cieplej i noga sie nie poci, jest snieg, kaluze po ktorych skacze a stopy i tak ma dalej suche :D Nie myslalam jeszcze o butach zimowych, bo niewiadomo jak mu stopa urosnie - 2 miesiace temu nosil rozmiar 7, teraz juz ma 8... Ale pewnie klasyczne jakies Timberlandy :D
te mial w zeszlym roku i podobnych bede szukac w tym:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 сентября 2011
massacre
massacre: Twoj nosi jeszcze pieluche? Moj juz takich nie moze, bo wyglada jakby mial nasrane

te ze zdjecia rzeczywiscie tak wygladaja, te co kupilam wygladaja normalnie, moze na zdjeciu jest rozmiar dla maluchow :lol2:
co do pieluch to mlody wola na nocnik i wszystko, ale jak wychodze na miasto to jeszcze na wszelki wypadek mu zakladam :)

massacre
massacre: dlaczego? wyrasta? Moj juz jest w tym wieku, gdzie zaczyna miec spodnie powycierane na kolanach - nie wiem co on robi w przedszkolu, ale w domu na dywanach sie nie poslizga, jak jestem z nim na placach zabaw, to tez raczej ich nie sciera :D Ale jesli chodzi o rozmiar, to z 6 miesiecy styka, po 6 miesiacach siegaja mu do kostek.

no wyrasta wlasnie, ostatnio mu pod koniec wiosny wszystko nowe kupywalam, no i teraz zbliza sie znowu do tego - juz wiekszosc spodni jest pasowana/robi sie przykrotka. najbardziej mnie wkurza, to ze musze kupywac mu teraz spodnie na 4 lata, a one zazwyczaj sa duzo za luzne w pasie/biodrach, no ale nie bedzie przeciez chodzil w za krotkich i wygladal, jakby mial wode w piwnicy :P
moj jeszcze nie przeciera spodni :nie:

massacre
massacre: ale zima daleko :D U was pewnie zimniej, w Londynie on spokojnie do listopada w nich pochodzi, nawet jak bedzie mokro, to kalosze na dwor a trampki do przedszkola na zmiane i zima tak samo :)

nie nie, chodzilo mi o to, ze na razie na teraz mu kupilam buty, wiec nie ma sesnu kolejnej pary na razie, kalosze itp ma, wiec w sumie na razie by sie w nich za bardzo nie nachodzil :) w sumie jakby chodzil do przedszkola to bym mu kupila, ale tak to za bardzo nie ma po co (na razie).

massacre
massacre: co zime ma buty z Timberlanda, tak bedzie i w tym roku - zdaja egzamin na kazda pogode - jest cieplej i noga sie nie poci, jest snieg, kaluze po ktorych skacze a stopy i tak ma dalej suche :D Nie myslalam jeszcze o butach zimowych, bo niewiadomo jak mu stopa urosnie - 2 miesiace temu nosil rozmiar 7, teraz juz ma 8... Ale pewnie klasyczne jakies Timberlandy :D

no moj na razie nosi 8mke z jakos 3 miesiace, wiec tez wiem ze na zime bedzie na 100% wiekszy rozmiar niz teraz. ja w sumie tez nie myslalam, ale jak bylam w next'cie za spodniami to mi w oko wpadly :D

massacre
massacre: te mial w zeszlym roku i podobnych bede szukac w tym:

fajne, fajne.
moze sie w sumie za takimi rozejrze :woot:
chociaz z drugiej strony nie ma u mnie timberlanda, a tak w ciemno to kupowac nie lubie.
zreszta zobacze jeszcze, do zimy mam czas.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 сентября 2011

Co nim sądzicie? Miałam już z braun'a ale rozleciał się po kilku latach a w sklepie ten doradzili :D

+ kilka kosmetyków do ciała, twarzy i włosów (zdjęcia kiedyś zrobię) i w tym tyg powinna przyjsc moja kurteczka z 1982 :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  11 сентября 2011

Kolczyki Swarovskiego

Plus 2 pary takich z taniego sklepu

madzia2143
madzia2143
  11 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolczyki Swarovskiego

piękne :zakochany:
pijana
pijana
  12 сентября 2011

No siemka :D
Oto moje "bezcłowe" zakupy:
Wcześniej wspomniane tusze YSL, 171 zł za 2

Maskara Chanel Inimitable Intense (nie wiedziałam czy wziąć tą czy zwykłą wersję, zaryzykowałam... Ale szybko jej nie otworzę, mam jeszcze otwartego Diora, Guerlaina, Rimmela i YSL), 25 euro

Punktowy żel na wypryski (albo przeciwko, nawet nie wiem) Clinique, 14 euro

Bi-Facil Lancome, czyli dwufazowy płyn do demakijażu, który ilość zużywanych przeze mnie płatków z 6 zmniejsza do 2-3, 2x125 ml 43,50 euro

Cień do powiek Golden Rose, dokładnie takiego odcienia szukałam, 6,50 euro

madzia2143
madzia2143
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No siemka :D

pijana powróciła :D ładnie poszalałaś :)
tylko coś czuję, że nie wykorzystasz wszystkich tuszy przed utratą daty ważności :crylol:
massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak wychodze na miasto to jeszcze na wszelki wypadek mu zakladam :)

ma ponad 2.5 roku? rozpieszczasz go

Konto usunięte
Konto usunięte: no moj na razie nosi 8mke z jakos 3 miesiace

Konto usunięte
Konto usunięte: podnie na 4 lata

duzy chlopak musi byc :szok: :D

Konto usunięte
Konto usunięte: moze sie w sumie za takimi rozejrze chociaz z drugiej strony nie ma u mnie timberlanda, a tak w ciemno to kupowac nie lubie.

wydaje mi sie ze cenowo nie ma duzej roznicy, ale w jakosci owszem - timberlanda mozna kupowac w ciemno, nawet online - nigdy nie zawodza jesli chodzi o jakosc, maja tez polowki w rozmiarach, wiec zawsze mozna wymienic. poza tym rozejrzyj sie w debenham bo u mnie i w debenhamie jest timberland - czasme maja zupelnie inne ciuchy niz w timberlandzie - a komfort gwarantuje!

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Sylvinka
Sylvinka: Co nim sądzicie? Miałam już z braun'a ale rozleciał się po kilku latach a w sklepie ten doradzili :D

zawsze jakos bylam za deilatorem phillipsa - sama mialam, moze dlatego :D

styka51
styka51
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Wczoraj byłam na dożynkach w mojej wiosce i mój mężczyzna kupił mi kebaba. Poza tym jego drużyna wygrała w przeciąganiu liny i jakichś tam wyścigach, soł jestem bogatsza o skakankę i piłkę do ręcznej :zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
massacre
massacre: ma ponad 2.5 roku? rozpieszczasz go

jakos nie moge sie zebrac, zeby tak brutalnie go wypuscic bez pieluchy :rotfl:

massacre
massacre: duzy chlopak musi byc :D

no wyglada na wiekszego, niz jest :mrgreen:

massacre
massacre: wydaje mi sie ze cenowo nie ma duzej roznicy, ale w jakosci owszem - timberlanda mozna kupowac w ciemno, nawet online - nigdy nie zawodza jesli chodzi o jakosc, maja tez polowki w rozmiarach, wiec zawsze mozna wymienic. poza tym rozejrzyj sie w debenham bo u mnie i w debenhamie jest timberland - czasme maja zupelnie inne ciuchy niz w timberlandzie - a komfort gwarantuje!

zobacze, chociaz przyznac musze, ze w debenhamsie go nie widzialam, jedynie teda bakera dla malych chlopcow :woot:
chociaz widzialam timberlandy dla doroslych w jd sports, to w sumie moze dla dzieci tez tam beda :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Plus 2 pary takich z taniego sklepu

sliczne :tak:
ta kokardka najladniejsza, robia takie srebrne?? :rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: Co nim sądzicie? Miałam już z braun'a ale rozleciał się po kilku latach a w sklepie ten doradzili :D

z philipsa nigdy nie malam depilatora, zawsze kupuje z brauna.
ale koniec koncow to depilator, jak dobrze dziala to bez roznicy jakiej firmy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Maskara Chanel Inimitable Intense (nie wiedziałam czy wziąć tą czy zwykłą wersję, zaryzykowałam... Ale szybko jej nie otworzę, mam jeszcze otwartego Diora, Guerlaina, Rimmela i YSL), 25 euro

to daj znac jak dzialaja te maskary :mrgreen:

styka51
styka51: soł jestem bogatsza o skakankę i piłkę do ręcznej

:rotfl: