agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Fajna ta skakanka, z drewnianymi rączkami ^^
A i taka dumna się czułam jak Maniu nadrobił straty w skokach z workiem... O jaaaa :zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 сентября 2011

buciki pozyskałam :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolczyki Swarovskiego

bardzo ladne :) moge spytac ile u was Swarovski kosztuje? tak przecietnie, kolczyki, lancuszki, spinki do marynarki?

Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

kope lat :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zeby tak brutalnie go wypuscic bez pieluchy

brutalnie to by bylo, jakby mial rok :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz widzialam timberlandy dla doroslych w jd sports, to w sumie moze dla dzieci tez tam beda

u mnie w jd bieda jesli chodzi o buty dla dzieci :nie:
wszystkie fajne modele zaczynaja sie od rozmiaru 10 - czyli dla tych juz starszych chlopcow - na przyklad jak chodzilam za conversami dla mojego, to byly tylko biale i tylko te krotkie przed kostke - ma takie, ale jakos mi sie nie podobaja, z reszta juz ciasnawe :D
Next tez ma Timberlandy dla dzieci :D ale tez ograniczony wybor - choc sandalki na lato mieli fajne :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale koniec koncow to depilator, jak dobrze dziala to bez roznicy jakiej firmy :)

podbijam i tak zawsze boli :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  12 сентября 2011

zrobiłam nalot na lush'a:and:
mrs whippy

ma bar

kostki do masażu

dwa szampony

do tego jeszcze galaretkę do ciała i kilka rzeczy zamówiła moja koleżanka, więc do tego 10% rabatu i połowę taniej niż za tego typu rzeczy w rossmanie.

agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
massacre
massacre: brutalnie to by bylo, jakby mial rok

oj wiem, ale jakos to do mnie nie przemawia :rotfl:

massacre
massacre: u mnie w jd bieda jesli chodzi o buty dla dzieci wszystkie fajne modele zaczynaja sie od rozmiaru 10 - czyli dla tych juz starszych chlopcow - na przyklad jak chodzilam za conversami dla mojego, to byly tylko biale i tylko te krotkie przed kostke - ma takie, ale jakos mi sie nie podobaja, z reszta juz ciasnawe :D Next tez ma Timberlandy dla dzieci :D ale tez ograniczony wybor - choc sandalki na lato mieli fajne :D

ja takie male conversy to widzialam w animals'ie wlasnie czerwone :woot: jezeli mi sie znowus cos nie popieprzylo :rotfl:

massacre
massacre: podbijam i tak zawsze boli

mnie nie boli :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: zrobiłam nalot na lush'a

:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: dwa szampony

nie moge uzywac szamponow, jakos pod koniec uzywania tego niebieskiego spowodowal u mnie lupiez :and:
a szkoda, bo fajny byl :and:
mmaryjka
mmaryjka
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie moge uzywac szamponow, jakos pod koniec uzywania tego niebieskiego spowodowal u mnie lupiez

a niebieski nie jest przeciwłupieżowy?
ja lubię ten żółty, on jest 2w1 z odżywką.
nie mogę się doczekać aż przyjdą! szczególnie kostek do masażu:zakochany:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a niebieski nie jest przeciwłupieżowy?

a nie wiem nawet :woot:
http://www.lush.co.uk/shop/product/product/path/147_148/id/87/handmade-hair-solid-shampoo-bars-seanik - nic tu nie wspominaja o tym, wiec chyba nie jest :woot:
w kazdym badz razie nie podpasowal skorze mojej glowy, a szkoda, bo fajnie dzialal na wlosy :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja lubię ten żółty, on jest 2w1 z odżywką. nie mogę się doczekać aż przyjdą! szczególnie kostek do masażu

wez nic nie mow, bo mi zaraz cos odbije i tez cos pozamawiam :rotfl:
massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja takie male conversy to widzialam w animals'ie wlasnie czerwone jezeli mi sie znowus cos nie popieprzylo

nie chodze do animalsa, chyba ze kupujemy sprzety na narty to w sportowym shopping centre przypadkiem czasem zajrze... czerwone sa w Next tez, ale pod dziewczecymi :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: oj wiem, ale jakos to do mnie nie przemawia

moj przestal chodzic w pielusze odkad skonczyl 2 lata, czy nawet wczesniej - wszyscy mi gadali, ze to pozno - nie wyobrazam sobie, zebym go trzymala dluzej... przeciez to juz kloce co raz wieksze, wez cos takiego przewin :haft: :crylol:

pijana
pijana
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana powróciła :D

Się wie :swir:
Konto usunięte
Konto usunięte: ładnie poszalałaś :)

Miałam kupić jeszcze jakąś szminkę i perfumy, ale uznałam, że perfum mam od groma, a szminka żadna mi się nie podobała :wtf: W sumie to i lepiej :lol2: A i tak o mało się nie spóźniłam na samolot przez te zakupy XD
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko coś czuję, że nie wykorzystasz wszystkich tuszy przed utratą daty ważności

Na opakowaniach mają tylko datę ważności od otwarcia, nie ma takiej "klasycznej", więc może się uda :rotfl: Aktualnie otwartych mam chyba 5 :lol2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
massacre
massacre: moj przestal chodzic w pielusze odkad skonczyl 2 lata, czy nawet wczesniej - wszyscy mi gadali, ze to pozno - nie wyobrazam sobie, zebym go trzymala dluzej... przeciez to juz kloce co raz wieksze, wez cos takiego przewin

ja mojego na nocnik dopiero zaczelam uczyc jakos miesiac przed 2gimi urodzinami, w sumie moja wina :rotfl:
ale mowie, przewijanie wchodzi w gre tylko jesli z nim wychodze, w domu jest normalnie :P
pijana
pijana
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to daj znac jak dzialaja te maskary

Ta od YSL bardzo mi przypadła do gustu, niby jest pogrubiająca, ale nie pogrubia tak chamsko, nie skleja, można dozować efekt kolejnymi warstwami, nie rozmazuje się, rozdziela i nawet nieźle wydłuża i podkręca... W Turcji zazwyczaj malowałam się na szybko, tutaj pokombinuję dłużej, chociaż radzą w ulotce żeby całe rzęsy malować bez ponownego moczenia szczoteczki w tuszu, dać się da, bo sprawdziłam, ale pewnie żeby uzyskać lepszy efekt będę musiała zamoczyć :lol2: Jak mi się uda cyknąć foto to wstawię :D
massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mojego na nocnik dopiero zaczelam uczyc jakos miesiac przed 2gimi urodzinami, w sumie moja wina ale mowie, przewijanie wchodzi w gre tylko jesli z nim wychodze, w domu jest normalnie :P

kazde dziecko jest inne - moj od razu zalapal, pierwszy spacer wyszedl bez pieluchy i nie zrobil siku w trakcie calego spaceru! Najpierw wychodzilam na 10-15 minut, potem coraz dluzej. Nie wiem z ktorego twoj jest miesiaca, moj jest letni, wiec mi bylo latwo, maj czerwiec, majty, cienkie szorty i tyle :D zima nie wiem czy bym tak zrobila :)
a z wychodzeniem to on jest wiecej na dworze niz w domu, wiec u mnie taki tryb nie mialby sensu :)

pijana
pijana
  12 сентября 2011
massacre
massacre: kope lat

Tęskniłaś ? :pavarotti: Oczywiście to pytanie retoryczne :rotfl:
massacre
massacre
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tęskniłaś ? Oczywiście to pytanie retoryczne

nie zauwazylam twojej nieobecnosci :crylol: nawet w Turcji musialas sie zalogowac