agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
368212
368212
  12 сентября 2011

czemu mi fotka robi błąd :C

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  12 сентября 2011
368212:
trza było spróbować wodą, na odpókiwanie tylko tynk ze ściany schodzi

no najpierw woda i waciki, wygladalo jak bym kloca wycieral :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

368212
368212
  12 сентября 2011
Prinz
Prinz: no najpierw woda i waciki, wygladalo jak bym kloca wycieral

mam ochotę na naleśniki :(
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 сентября 2011
Prinz
Prinz: i tak ciezko bylo zjmyc, musialem potraktowac sluchawka od prysznica

no zmywalo sie strasznie! wlazlam cala pod prysznic jeszcze raz i gabka mylam - wszedzie byla czekolada :ninja:

368212:

trza było spróbować wodą, na odpókiwanie tylko tynk ze ściany schodzi :ziober2:

:crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 сентября 2011
368212:

ja tez :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  12 сентября 2011
massacre
massacre: no zmywalo sie strasznie! wlazlam cala pod prysznic jeszcze raz i gabka mylam - wszedzie byla czekolada

a sprobowalas? mi to tak pachnialo ze musialem polizac :rotfl:

368212:

a ja robie lososia na kolacje, grillowanego, znasz jakas dobra marynate lub mieszanke przypraw?

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Prinz
Prinz: a sprobowalas? mi to tak pachnialo ze musialem polizac

no ba! pisalam juz, ze tak pachniala, a jak sie rozgrzala to normalnie jak goraca czekolada do picia - nie bylabym soba gdybym nie liznela :crylol: no i wtedy tez rzucilam tu posta, ze w sumie dobrze, gdy pisza na opakowaniu, ze tylko do "uzytku zewnetrznego" :rotfl:

Jarek do mnie dzwoni z domu "Kotus, moge otworzyc twoje listy? Przyszlo do ciebie cos twardego" - "tak, mozesz, chce wiedziec co tam jest :mrgreen:" na to Jarek "KOLEJNA KARTA KREDYTOWA???????????!!!!!!!!!!!!!!!" :crylol:
po chwili: "Kotus, ja tez chce taka ladna" :rotfl:

Prinz
Prinz
  12 сентября 2011
massacre
massacre: no ba! pisalam juz, ze tak pachniala, a jak sie rozgrzala to normalnie jak goraca czekolada do picia - nie bylabym soba gdybym nie liznela no i wtedy tez rzucilam tu posta, ze w sumie dobrze, gdy pisza na opakowaniu, ze tylko do "uzytku zewnetrznego"

ahahaha tez takas madra jak ja :D

massacre
massacre: po chwili: "Kotus, ja tez chce taka ladna"

rozowa mu zalaw :D

massacre
massacre
  12 сентября 2011
Prinz
Prinz: rozowa mu zalaw :D

nie wiem za bardzo czym sie zachwyca, z Natwesta przyszla i pewnie wyglada tak:
bo takie w sieci znalazlam:

rozowej mi nie dadza, bo chyba tylko Bank of Scotland robi a te skuwysyny mnie nienawidza :crylol: choc nie pamietam czy byl to Bank of Scotland, czy Royal Bank of Scotland - zawsze mi sie myli

ja mu nie zalatwie, on sam karty kredytowej nie dostanie - jest finansowo niestabilny :rotfl:

pijana
pijana
  12 сентября 2011
368212:
Bo na Allegro nie sprzedają Swarovskiego.
Wystarczy przejść się do salonu SV z biżuterią zakupioną na allegro, nawet nie zerkając na to dokładnie, powiedzą, że to podróba.
Na Allegro i Ebayu bardzo rzadko idzie zakupić oryginał, w większości jest to biżuteria w typie Swarovskiego.

Tak też myślałam :-) W ogóle wystrój ich sklepów, ja pier/dolę :zakochany: Całe ściany we wzorach z kryształów, jak dla mnie zajebiste.
pijana
pijana
  12 сентября 2011
massacre
massacre: w hotelach mamy darmowe wi-fi :D

No tak, ale porównywanie hoteli londyńskich i tureckich to chyba słaby pomysł :lol2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 сентября 2011
massacre
massacre: kazde dziecko jest inne - moj od razu zalapal, pierwszy spacer wyszedl bez pieluchy i nie zrobil siku w trakcie calego spaceru! Najpierw wychodzilam na 10-15 minut, potem coraz dluzej. Nie wiem z ktorego twoj jest miesiaca, moj jest letni, wiec mi bylo latwo, maj czerwiec, majty, cienkie szorty i tyle :D zima nie wiem czy bym tak zrobila :) a z wychodzeniem to on jest wiecej na dworze niz w domu, wiec u mnie taki tryb nie mialby sensu :)

moj z konca listopada jest :)
w sumie poza domem jestem z nim codziennie miedzy (mniej wiecej) 12.30 a 5.30, wiec tez wychodzi jakos 5 godzin :woot:
pijana
pijana
  12 сентября 2011

A co do tematu (tak, znowu się obkupiłam...)
Spodnie H&M, rurki i skinny, 80 zł para

Douglas

Rossmann

Super-Pharm

Zakupów z Almy nie będę wklejać :crylol:

feuliette
feuliette
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zakupów z Almy nie będę wklejać

szkoda,bo głodna jestem;(
pijana
pijana
  12 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda,bo głodna jestem;(

Dziś już nie będę nic gotować, ale jutro oferuję nuggetsy z piekarnika :pavarotti: