agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  9 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moja mama nie uzywa masek,jedynie co to na codzien krem z olay, a wyglada na 30sci lat

To masz młodo wyglądającą mamę :) moja ma 55 a wygląda też jakby po 40 była a używa ewentualnie jakiegoś z Ziaja albo Soraya kremu, o maskach nie chce słyszeć nawet :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  9 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w polsce tez:) bardziej chodzilo o to, zeby moc robic po tym wszystko, ale okazuje sie tak wlasciwie wychodzi z tego nic. zyebalam sprawe wyboru studiow przyszlosciowo, ale na nich jest fajnie chce sie jakos do PRu przebic, moze stanie sie cud i nie skoncze na kasie w markecie- bo to robia ludzie po stosunkach

Mojemu proponowałam ten kierunek :mrgreen: skończył na administracji w końcu, na bank będzie pracował w zawodzie :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 сентября 2011
massacre
massacre: ja z Olay uzywam kremow rozswietlajacych, nie sa na zmarszczki, ale ladny koloryt nadaja.

moja mama uzywa, bo ja jej kupuje :rotfl: sama to najbardziej lubi krem z dove czy nivei :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: To masz młodo wyglądającą mamę :) moja ma 55 a wygląda też jakby po 40 była a używa ewentualnie jakiegoś z Ziaja albo Soraya kremu, o maskach nie chce słyszeć nawet

moja goraca 40stka :crylol:
ale nie, serio, kiedys jak szlam z moja mama i spotkalam znajoma to myslala, ze to moja starsza siostra :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie, serio, kiedys jak szlam z moja mama i spotkalam znajoma to myslala, ze to moja starsza siostra

nie sadze by to byla zasluga kremow, predzej genetyki i odpowiedniego stylu zycia, gdzie kremy sa tylko malusienka cegielka ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 сентября 2011
massacre
massacre: nie sadze by to byla zasluga kremow, predzej genetyki i odpowiedniego stylu zycia, gdzie kremy sa tylko malusienka cegielka ;)

no wlasnie o to mi chodzilo wlasnie, powinnam sie czasem jasniej wyrazac :rotfl:
feuliette
feuliette
  9 сентября 2011

CZARNE LEDŻINSY!

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 сентября 2011

dwie taliowane koszule, fioletowa i czarna.
granatowy jumper :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  9 сентября 2011
Prinz
Prinz: taliowane

pytanie z rzedu tych glupich: co to znaczy 'taliowane'?
ze sa w talii wezsze?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 сентября 2011

Dokupilam w tym malym sklepiku masek na twarz- sa swietne :ziober2:
wlasnie zrobilam sobie czekoladowa - az chce sie ja zjesc - swietnie rozgrzewa, pachnie gorzka czekolada, a jak nagrzewa to zapach identyczny do goracej czekolady do picia - pycha!

i fota - nie dla ludzi z problemami sercowymi :ziober2:

ImaDrug
ImaDrug
  10 сентября 2011
massacre
massacre: i fota - nie dla ludzi z problemami sercowymi

mmm jaka czekoladka haha:)
massacre
massacre
  10 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmm jaka czekoladka haha:)

ale jak ona pachnie, normalnie jak czekolada - bez kitu, w takich przypadkach "NIE DO SPOZYCIA DOUSTNEGO" jest jak najbardziej na miejscu... i tak ja sprobowalam, nie moglam sie powstrzymac :Crylol:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  10 сентября 2011
massacre
massacre: pytanie z rzedu tych glupich: co to znaczy 'taliowane'? ze sa w talii wezsze?

no takie slim fit, zeby pedalki sie fajniej czuly :rotfl:

massacre
massacre: i fota - nie dla ludzi z problemami sercowymi

MIALEM! zaschnela mi tak te nie dalo rady zmyc i sie znajomi smiali ze jestem wielbicielem scata :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  10 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Kupiłam dziś jedną koszulkę termozgrzewalną ( baaardzo miły pan sprzedawał :pavarotti:)
4 pączki, 4 rogale maślane, śmietane 18%, tabletki apap, karmę do psów i dwie książki mojej siostrze.
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 сентября 2011
styka51
styka51: 4 rogale maślane

bo Ci kiedys cos zrobie za te rogale :smutny:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

2 paczki wacikow, do zmywania makijazu, 2 pilniczki do paznokci i spodnie w next'cie dla malego :)
massacre
massacre
  10 сентября 2011
Prinz
Prinz: MIALEM! zaschnela mi tak te nie dalo rady zmyc i sie znajomi smiali ze jestem wielbicielem scata

no co ty gadasz - zielona mi wyschla strasznie, ale ta byla caly czas ciepla i lepka - nie zaschla wcale... a trzymalam ponad 20 minut :D