agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a zapytam z ciekawości ile u Was kosztuje paintball?

Konto usunięte
Konto usunięte: PAKIET EXTRA - marker, kombinezon, maska + 700 kulek - grillowane przysmaki - grochówka - 100 kulek gratis!125zł

ale to firma znajomej mojego brata więc za 100zł/os
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie pracuje w zawodzie póki co i pewnie jak moje plany wypalą to pracować nie będę

i sie ciesz, moja sis ma 27 lat i juz jest zgorzknialym wkuwiajacym pedagogiem szkolnym w gimnazjum :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pracowałam przez 9 miesięcy na Orlenie,w sumie jeszcze pracuję ;)wypowiedzenie mam do końca września aktualnie urlop wykorzystuję ;) u nas to raczej trochę mniej niż 1500,czasem gdy się wyrobiło normę i np TK na 100% to mozna by było dostać 1500

na shellu mialam 700-800 zl powtarzam bylo to ok 10 lat temu!
lipa straszna, bo za zrywki placili kasjerzy, za kradzieze po inwentaryzacji, kasjerom potracano z wyplaty straty :zonk: w ogole paranoja.
BP wydala mi sie w porownaniu z Shellem porzadna firma, normalne szkolenia z BHP tankowania gazu itd. no i normalna stawka :)
zrywki i inne szly w koszta firmy a nie po kieszeni pracownikow.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: i sie ciesz, moja sis ma 27 lat i juz jest zgorzknialym wkuwiajacym pedagogiem szkolnym w gimnazjum

powiem tak pedagogiem bym nie była bo moja specjalność nie była nauczycielska:P
ale praca w pomocy społecznej gdzie mnie wysyłali mi się nie uśmiechała a w urzędach pracy gdzie chciałam się dostać nie ma miejsc a wujka ciotki czy faceta postawionego nie mam więc trzeba sobie samemu radzić
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to firma znajomej mojego brata więc za 100zł/os

aha to taka w porządku cena ;)
ja miałam ten cały strój 250 kulek na wstepie potem każde 100 to chyba 10 zl i wydałam ok80 zł/os zalezy kto ile wystrzelał kulek ;)
ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: lipa straszna, bo za zrywki placili kasjerzy, za kradzieze po inwentaryzacji, kasjerom potracano z wyplaty straty w ogole paranoja.

u nas to norma.przerażające.
mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aha to taka w porządku cena ;) ja miałam ten cały strój 250 kulek na wstepie potem każde 100 to chyba 10 zl i wydałam ok80 zł/os zalezy kto ile wystrzelał kulek ;)

no tak mi 250 kulek nie starczy muszę się wyżyć:swir:
pijana
pijana
  15 сентября 2011
massacre
massacre: oczywista oczywistosc :D wyzej wymienione kierunki to fabryki bezrobotnych ja konczylam ekonomie w czasach gdy ekonomistow tez duzo wyplywalo na rynek pracy, bylam w dupie. dzieki temu ze ekonomia to dosc obszerny temat, dojrzalam do tego i uzmyslowilam sobie co chce robic i w czym jestem dobra - a jechanie po ludziach dobrze mi wychodzi

Jesteś w swoim żywiole :D Szczęściara :D
massacre
massacre: w Waszych czasach kazdy, doslownie kazdy moze miec wyzsze wyksztalcenie. robilam w rekrutacji swego czasu, wyobraz sobie dostajesz 100 CV i wsrod nich 10 to pomylka a 90 z nich jest identyczne pod wzgledem merytorycznym - wyksztalcenie i doswiadczenie - na co wtedy pracodawca patrzy? wiadomo... na nogi wiec wroze ci sukces

Żeby tylko tych nóg nie kazał rozkładać :crylol:
massacre
massacre: na studiach pracowalam na stacji benzynowej na Shellu i na BP - zajebiscie bylo spoko kasa, bo robiac zmiany 12h w weekendy i czasem nocki wyrabialam pensje calego etatu - nie wiem jak to robilam i skad bralam sile :)

Pewnie ładne napiwki były :rotfl: :D
massacre
massacre: a myslalam ze to duza firma http://www.lpp.com.pl/ nie wiem co robia dokladnie, ale zajmuja sie pewnie znanymi w Polsce markami (ja ich tam za bardzo nie znam, poza Reserved - tam sie na studiach ubieralam :D) Reserved House Mohito Cropp Promostars

A to już rozumiem, takie jakby polskie LVMH :)
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: więc trzeba sobie samemu radzić

dokladnie :D
moja sis skonczyla dwa kierunki, psychologie konczyla razem z moja kuzynka - moja siostra musiala szukac pracy po studiach, moich staruszkow nie bylo stac by finansowac jej jakies staze, kursy, specjalizacje czy jak to sie tam nazywa. Mojej kuzynki tata z kolei dziany koles, fundowal jej staze w warszawie, z pedofilami i innymi szumowinami - wcisnal ja do sadu i pracuje z szajbusami - tak jak chciala... sie rozwija, robi kariere, a moja siostra do konca zycia pewnie osiwieje w tym gimnazjum... zycie - ale jak mowisz, jak sie chce, to sie moze - ja w to wierze :D

ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak mi 250 kulek nie starczy muszę się wyżyć

ja miałam chyba 350 lub 400 i starczylo mi na 2.5 godziny;) nie celowałam na oślep.Jedyny minus to że nie da sie pobiegać w okularach a nie miałam akurat soczewek i przez ta maske mało co widziałam :( na nast raz będę mądrzejsza ale to chyba juz w nas roku bo teraz już nie zdążę
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas to norma.przerażające.

czyli Orlen jest tak samo dupny jak Shell :nie:
BP to byla jedna z moich ulubionych prac - raz dostalam nagane,razem z kolega z ktorym mialam nocna zmiane - zalozylam sie z nim, ze sie bzykne z nim na myjni - wygralam :crylol: niestety kamery na myjni dzialaly... :rotfl:

ImaDrug
ImaDrug
  15 сентября 2011
massacre
massacre: zalozylam sie z nim, ze sie bzykne z nim na myjni - wygralam niestety kamery na myjni dzialaly...

hahahahahahahaha! dobre! ;D

massacre
massacre: czyli Orlen jest tak samo dupny jak Shell

powiem Ci szczerze że dało sie przeżyć,fajni ludzie,kierownictwo w porządku dużo wolnego bo ok 15 dni w miesiącu sie tylko pracuje tylko jakby kasa była troche większa...
ale ta praca była tylko tak na początek..bo od czegos trzeba zacząć ;)
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie ładne napiwki były :D

zadnych napiwkow nie bylo, hot dogi szamalismy na koszt firmy - zajebiscie smakowaly zwlaszcza gdy na nocnych zmianach ujaralismy sie trwaskiem i gastro nas chwycilo - do dzisiaj je lubie :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: A to już rozumiem, takie jakby polskie LVMH :)

jakie polskie LVMH przeciez to LLP to tez polskie, moja kumpela w Polsce pracuje. w Anglii nie mamy ani LLP ani zadnej z tych marek typu cropp reserved itd

mirra20
mirra20
  15 сентября 2011
massacre
massacre: dokladnie :D moja sis skonczyla dwa kierunki, psychologie konczyla razem z moja kuzynka - moja siostra musiala szukac pracy po studiach, moich staruszkow nie bylo stac by finansowac jej jakies staze, kursy, specjalizacje czy jak to sie tam nazywa. Mojej kuzynki tata z kolei dziany koles, fundowal jej staze w warszawie, z pedofilami i innymi szumowinami - wcisnal ja do sadu i pracuje z szajbusami - tak jak chciala... sie rozwija, robi kariere, a moja siostra do konca zycia pewnie osiwieje w tym gimnazjum... zycie - ale jak mowisz, jak sie chce, to sie moze - ja w to wierze :D

zależy gdzie się może, bo w Polsce nie wszędzie
ale jak widzę statusy koleżanek ze studiów narzekających na staże w przedszkolach i marną kasę to ciesze się tym co mam
massacre
massacre
  15 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo od czegos trzeba zacząć ;)

dokladnie :D
jak widzisz, tez od stacji zaczynalam :D
a sorry byla jeszcze Telepizza :crylol: