agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
styka51
styka51: Te głębokie spojrzenia w oczy

i pojawiająca się w nich mgła gdy już prawie dochodzi:lol:
sylwik
sylwik
  4 октября 2011
styka51
styka51: Nie da rady... On pracuje, a ja w szkole do późna...

jesli pracuje w 'zwyklych' godzinach to na rozbudzenie po twojej szkole :ziober2:

styka51
styka51: Skąd wiesz? ;>

znam go troche jednak:lol:

styka51
styka51: Warto zaryzykować, 15 zł w rossmannie teraz kosztuje ;p

jak mi sie szczoteczka w tuszu nie spodoba to go nie biore, ta byla niefajna:rotfl:
kupilam one by one maybelline.
i farbe do wlosow, pedzelek do farby, antyperspirant, zel pod prysznic, maseczki, wkladki:woot:
styka51
styka51
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli pracuje w 'zwyklych' godzinach to na rozbudzenie po twojej szkole

Może uda się coś zrobić :D
Trzeba chłopaka nakręcić ;p
sylwik
sylwik
  4 октября 2011
styka51
styka51: Może uda się coś zrobić :D Trzeba chłopaka nakręcić ;p

pojecz mu do sluchawki zeby przyjechal po ciebie po szkole i po drodze w ustronne miejsce:Crylol:
styka51
styka51
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pojecz mu do sluchawki zeby przyjechal po ciebie po szkole i po drodze w ustronne miejsce

Ile razy tak było... O jaaaaa.... :lol:
dont0say0anything
dont0say0anything
  4 октября 2011

Serdecznie zapraszam na forum seks :lol:

Babsy
Babsy
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież przy lampce też widać tylko jest trochę więcej światłocienia przełamiesz się i w dzień też będziesz robić zobaczysz:D

pewnie taK:) praktyka czyni mistrza^^

styka51
styka51: Te głębokie spojrzenia w oczy

to parcie na pecherz... a jak wracam z kibla, juz mu opada;P...
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Serdecznie zapraszam na forum seks

albo do tematu o plotach;) ale jak widac nikomu sie nie chce przeneisc;)
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: to parcie na pecherz... a jak wracam z kibla, juz mu opada;P...

Mojemu nie opada... :D Chociaż w sumie, to ja z minutę jestem w tej łazience;p
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: Mojemu nie opada... :D Chociaż w sumie, to ja z minutę jestem w tej łazience;p

ja sie musze najpierw skupic;P ostatnio doszlam, ze mam fobie- lek przed oddawaniem moczu w miejscach publicznych... jakas lzejsza postac, ale i tak utrudnia zycie;/
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ostatnio doszlam, ze mam fobie- lek przed oddawaniem moczu w miejscach publicznych... jakas lzejsza postac, ale i tak utrudnia zycie;/

W sumie całkiem możliwe.... Jeden mój znajomy też tak ma... A ja to bym nie wytrzymała.
Ja się tylko ptactwa domowego boję :ninja:
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: W sumie całkiem możliwe.... Jeden mój znajomy też tak ma... A ja to bym nie wytrzymała. Ja się tylko ptactwa domowego boję

jak wiem, ze ktos obcy czeka, az zwolnie kibel, to sie nie odleje;/ albo musze najpierw do siebie pogadac pod nosem albo zatkac uszy... nikt nie moze slyszec, a najlepiej wiedziec, ze jestem w kiblu i sikam. a co najlepsze, jak cos pije, to mnie czesto cisnie;C

mnie kiedys moje wlasne gesi podziobaly;P i moj wlasnosciowy pies ugryzl;)
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: jak wiem, ze ktos obcy czeka, az zwolnie kibel, to sie nie odleje;/ albo musze najpierw do siebie pogadac pod nosem albo zatkac uszy... nikt nie moze slyszec, a najlepiej wiedziec, ze jestem w kiblu i sikam. a co najlepsze, jak cos pije, to mnie czesto cisnie;C

W sumie też mam tak: ze jak ktoś stoi pod drzwiami, to jest ciężej. A czasem jak Maniek mnie wkuwia, bo przy nim w ogóle tego nie zrobię. A po piwie, to co 20 minut muszę do kibla latać, dlatego nie lubię piwa...

Babsy
Babsy: mnie kiedys moje wlasne gesi podziobaly;P i moj wlasnosciowy pies ugryzl;)

Hahahha ;p
Ja wczoraj miałam chorą akcje... miałam zanieść kurą do kurnika ziemniaki z obiadu. To idę na luzaka, bo mają taki wybieg tajny, żeby widoku podwórka nie psuły. Idę do tego wybiegu, lukam są wszystkie, to otwieram drzwi od kurnika, a te kuraki do kurnika i chciały uciec... i na mnie! A ja w momencie miskę upuściłam oparłam się ręką o drzwi i chyba na 1,5 metra podskoczyłam. A takie 3 cholery w międzyczasie zdążyły pode mną uciec. Olałam sprawę i uciekłam ile sił w nogach. Powiedziałam tacie, to się śmiał ze mnie :and:
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: W sumie też mam tak: ze jak ktoś stoi pod drzwiami, to jest ciężej. A czasem jak Maniek mnie wkuwia, bo przy nim w ogóle tego nie zrobię. A po piwie, to co 20 minut muszę do kibla latać, dlatego nie lubię piwa...

ta, a mi Seba mowi, ze dlaczego mam sie jego krepowac... ta, moze od razu bede go wolac, jak bede klocka stawiac, potem oboje staniemy nad muszla i bedziemy podziwiac;/ mnie tez po piwie pedzi, ale lubie dalej;)

styka51
styka51: Hahahha ;p Ja wczoraj miałam chorą akcje... miałam zanieść kurą do kurnika ziemniaki z obiadu. To idę na luzaka, bo mają taki wybieg tajny, żeby widoku podwórka nie psuły. Idę do tego wybiegu, lukam są wszystkie, to otwieram drzwi od kurnika, a te kuraki do kurnika i chciały uciec... i na mnie! A ja w momencie miskę upuściłam oparłam się ręką o drzwi i chyba na 1,5 metra podskoczyłam. A takie 3 cholery w międzyczasie zdążyły pode mną uciec. Olałam sprawę i uciekłam ile sił w nogach. Powiedziałam tacie, to się śmiał ze mnie

wlasnie najgorzej, jak Ty sie naprawde czegos boisz, a inni sie z tego smieja;/
sylwik
sylwik
  4 октября 2011
styka51
styka51: Ile razy tak było... O jaaaaa....

mi sie udalo dzis i na megaszybki numerek tylko:and: