agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: A najlepsze jest to, że on mnie macał a ja się wstydziłam włożyć mu łapę za rozporek...Jak sobie przypomnę jaka ze mnie cnotka była to szok.

ze mnie to samo:D sama sie dawalam macac, ale waclawa zobaczylam i dotknelam dopiero po pol roku:rotfl:

massacre
massacre: P.S. PRINZ NAS PODGLADA JAK SOBIE PLOTKUJEMY!!!!!!!!!!!

skad wiesz;)?
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: ja dalam Jarkowi na drugiej randce

ja swojemu pierwszemu dałam na trzeciej i co najlepsze nigdy nie wiedział że byłam dziewica wtedy myślał że miałam juz paru na konie
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ja po miesiacu chodzenia wyskoczylam z pantalonow ale ostatnia baza byla dopiero po 9 miechach;P

A u mnie... Muszę policzyć... 2009, potem sylwester, wakacje 2010... Sylwester.
Prawie równo po 2 latach bycia razem poszliśmy na całość ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: jak mozesz tak sie nie szanowac

uwierz mi i tak dlugo czekalam :crylol: napruty byl tak, ze ze swojej wlasnie audi a6 jak wysiadal to wypadl na asfalt taka byla impreza :rotfl: nie dalibysmy rady sie zmacac :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ze mnie to samo:D sama sie dawalam macac, ale waclawa zobaczylam i dotknelam dopiero po pol roku

No dokładnie... :lol: W sumie to szkoda mi trochę chłopaka, bo mi w sumie mega przyjemnie było, a on się męczyć musiał...
Tak samo z oralnym musiał równo pół roku poczekać na mój krok....
Dzikus ze mnie ;p
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na konie

na konia ci sie marzy, tak? :zakrecony:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: A u mnie... Muszę policzyć... 2009, potem sylwester, wakacje 2010... Sylwester. Prawie równo po 2 latach bycia razem poszliśmy na całość ;)

ja moze i miaalm ochote wczesniej, ale sei panicznie balam, ze zajde... ale w koncu kupilo sie gumki, globulki i jazda- ale za pierwszym razem nie mogl wejsc, taka bylam zestresowana;)
massacre
massacre
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: skad wiesz;)?

bo mi napisal

massacre
massacre
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ja moze i miaalm ochote wczesniej, ale sei panicznie balam, ze zajde... ale w koncu kupilo sie gumki, globulki i jazda- ale za pierwszym razem nie mogl wejsc, taka bylam zestresowana;)

zglodnialam ide na lancz :D

Babsy
Babsy
  4 октября 2011
massacre
massacre: uwierz mi i tak dlugo czekalam napruty byl tak, ze ze swojej wlasnie audi a6 jak wysiadal to wypadl na asfalt taka byla impreza nie dalibysmy rady sie zmacac

hahaha:lol2:

styka51
styka51: W sumie to szkoda mi trochę chłopaka, bo mi w sumie mega przyjemnie było, a on się męczyć musiał...

no, no, wlasnie:)

styka51
styka51: Tak samo z oralnym musiał równo pół roku poczekać na mój krok...

hmmm... jakos ze 2 miechy po pierwszym razie sie zdecydowalam... uwazalam to za strasznie ku.r.ewskie... jakos mi przeszlo, ale dalej sie ciut wtydze;) i nie daje na siebie patrzec wtedyXD
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
massacre
massacre: bo mi napisal

niech i on sie pochwali:pavarotti:

massacre
massacre: zglodnialam ide na lancz :D

smacznego:D
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ja moze i miaalm ochote wczesniej, ale sei panicznie balam, ze zajde... ale w koncu kupilo sie gumki, globulki i jazda- ale za pierwszym razem nie mogl wejsc, taka bylam zestresowana;)

Ja też ochotę wcześniej miałam i też bałam się, że zajdę... W sumie nie wiem co bym wtedy zrobiła w takiej sytuacji. W końcu pogadaliśmy całkiem na poważnie i Maniek kupił te gumki, które go wcześniej nigdy nie zawiodły i jakoś poszło...Choć łatwo nie było ;p
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: na konia ci sie marzy, tak?

na koncie miało byc
koniem tez bym nie pogardziła:D
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: i nie daje na siebie patrzec wtedyXD

jak możesz mu taka przyjemność odbierać?
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: hmmm... jakos ze 2 miechy po pierwszym razie sie zdecydowalam... uwazalam to za strasznie ku.r.ewskie... jakos mi przeszlo, ale dalej sie ciut wtydze;) i nie daje na siebie patrzec wtedyXD

Najlepsze jest to, że nie chciałam żeby on mnie lizał.. ale jak już mnie namówił, to byłam ciągle za ;p
A w sylwka 2009/2010 wypiłam trochę i wymyśliłam niecny plan :D Jak zaczęłam go rozbierać, to nawet nie pomyślał co będę zaraz robić. A na drugi dzień się mnie wypytywał czy nie żałuję, czy na pewno chcialam to zrobić i w ogóle...W sumie pamiętam wszystko z pierwszego loda :lol: