agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 октября 2011
styka51
styka51: Kołozeszyt /kołonotatnik

kolozeszyt to ja mowilam na cos takiego:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 октября 2011
styka51
styka51: Wolę to niż milion kartek walających się po torbie i dziesiątkach teczek

o mui borz te studenty terazniejsze!
ja na kazdy przedmiot mialam osobny zeszyt, A4 wiadomo, pieknie prowadzony, wszyscy ode mnie pozyczali i kserowali - pamietam do dzisiaj - kuwa cala grupa pewnie na moich notatkach zaliczala :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

justCax
justCax
  3 октября 2011
styka51
styka51: W Tesco się musze jutro rozejrzeć...Albo zajrzę do jakiejś przyzwoitej księgarni...

widziałam w empiku, w tesco w tamtym roku kupiłam, wydaje mi się że powinny być.
styka51
styka51
  3 октября 2011
massacre
massacre: - pamietam do dzisiaj - kuwa cala grupa pewnie na moich notatkach zaliczala

Właśnie o to chodzi, ja się w swoich notatkach po pewnym czasie odnajdę, ale, że jestem wredna, to nie będę ujom pożyczać moich notatek.
Z notatkami z biologi tak miałam, zeszyt idealnie prowadzony wsio ładnie, dziewuchy mojego imienia nie znały, a jak zeszyt obczaiły, to kserować chciały, nie ma mowy :evil:
Babsy
Babsy
  3 октября 2011
styka51
styka51: W ogóle jestem smutna strasznie...obeszłam dziś wszystkie Eklerki, Kauflandy, Biedronki i jeszcze coś i NIE MA zeszytu, który spełniałby moje wymagania ;c Musi być formatu a4 i z kolorowymi marginesami (na każdy przedmiot inny kolor), rozumiecie? Jestem zdruzgotana faktem, iż nigdzie tego nie ma...

ja kupowalam taki kolonotatnik a4 160 kartek, kilka skroszytow na kazdy przedmiot, paczke koszulek i tak oszczedzajac przejechalam na jednym skoroszytach i koszulkach 4 lata;) tylko zeszyty ze 3, 4 poszly;P nigdy sie nie wiedzialo, czy zapisze caly zeszyt, czy dwie kartki, wiec sie wyrywalo kartki, wsadzalo w koszulki i wszystko bylo uporzadkowane:)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 октября 2011

ja jak kupiłam zeszyt, własnie ten kolorowy styka, i okazało się, że przedmiotów jest więcej, a ja przecież nie będę dźwigać .. to jedne pisałam normalnie, drugie od końca do góry nogami :rotfl:

massacre
massacre
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: i tak oszczedzajac

ach te biedne studenty :lol:

styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: ja kupowalam taki kolonotatnik a4 160 kartek, kilka skroszytow na kazdy przedmiot, paczke koszulek i tak oszczedzajac przejechalam na jednym skoroszytach i koszulkach 4 lata;) tylko zeszyty ze 3, 4 poszly;P nigdy sie nie wiedzialo, czy zapisze caly zeszyt, czy dwie kartki, wiec sie wyrywalo kartki, wsadzalo w koszulki i wszystko bylo uporzadkowane:)

Na pierwszym roku tak robiłam, ale....
Koszulki mi się gniotą i niszczą, a muszę mieć wszystkie materiały przy sobie, o ;c
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
massacre
massacre: ach te biedne studenty

gdybym na kazdy przedmiot kupowala osobny zeszyt, zostalabym z tona makulatury- z kilku przedmiotow nie pisalismy prawie nic;P

styka51
styka51: Na pierwszym roku tak robiłam, ale.... Koszulki mi się gniotą i niszczą, a muszę mieć wszystkie materiały przy sobie, o ;c

jak Ci sie gniota? mi sie nic nie gniotlo, moze zle ukladasz w torbiszczu;P
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: ach te biedne studenty

ach wróciłabym na studia...
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: jak Ci sie gniota? mi sie nic nie gniotlo, moze zle ukladasz w torbiszczu;P

Bo trzymałam wszystko w jednej teczce a w teczce były skoroszyty i nigdy nie mogłam się ogarnąć na zajęciach z nimi ;c Za dużo tego miałam...
massacre
massacre
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: gdybym na kazdy przedmiot kupowala osobny zeszyt, zostalabym z tona makulatury- z kilku przedmiotow nie pisalismy prawie nic;P

mialam do kazdego przedmiotu zeszyt, czasem osobne na wyklady i cwiczenia, no dobra, na w-f nie mialam zeszytu :D na informatyke i nawigacje tez nie... no ale ja to tam wiesz, zawsze bylam wzorowy student :D
z pewnych przedmiotow bylam zwlaniana z egzaminow i takie tam ^^
Konto usunięte
Konto usunięte: ach wróciłabym na studia...

ja tez :zakochany:

massacre
massacre
  4 октября 2011
styka51
styka51: skoroszyty

zadam glupie pytanie - co to jest skoro szyt?

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: ja tez

w sumie może jeszcze się wybiorę za jakiś czas...
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie może jeszcze się wybiorę za jakiś czas...

ja juz kiedys pisalam, moze na macierzynskim sobie podniose lekko kwalifikacje w jakims kierunku :lol:
lubie sie uczyc :ninja: