agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tam, więcej przystawało zawsze w akademikach na imprezach

wlasnie studiow troche zaluje, ze nie wyjechalam nigdzie, bo studia w swoim miescie to jak chodzenie do podstawowki;/ no ale wyszlo jak wyszlo
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja nie narzekałam :P

moj kapitan z wuefu to zawsze nam [kobietom] dopiedalal 10x wiecej pompek i mowil tak:
"baby to powinny jezdzic rozowym tico i gotowac swoim chlopom obiadki. zachcialo sie armii? to do roboty!!!!!!!!!!!!" gwizdek, gwizdek. gwizdek... a potem plecak, w plecaku 15-20 kilo i okrazonko tak tylko na 800m :zonk: Albo jesienia kopanie rowow i zakopywanie wszystkich lisci...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: zmienia te samochody jak rekawiczki;) moj jak mnie wyrwal mial wartburga, potem przez chwile malucha, no i do tej pory vectre:) no, i jeszcze jest rozklekotany ford;P

Denerwuje mnie w uj, to, że zamiast kupić coś porządnego, to on wybiera 20letnie samochody, tylko po to, żeby potem całymi dniami siedzieć w garażu i dłubać przy nich, zamiast przy mnie :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kochana u mnie stoi duży fiat 125p mojego tatusia w moim wieku

Fiat to klasyk ;)
Mój tata ma
i też ma z 25 lat, mamuśkę na nią wyrwał i na imprezy tym jeździli :lol:
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: duży fiat 125p

:zakochany:

styka51
styka51: Wiesz Merc był najfajniejszy z nich wszystkich

bo smazylas cyce na masce jak ci Maniek zdjecia robil :w00t:

styka51
styka51: VW Passat b5

o mui bosz, przeciez to padlo

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli dobrze że miał blachę bo by nic z tego nie było

do dzisiaj mu to powtarzam, ze gdyby nie a6 to bym mu nie dala :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: Denerwuje mnie w uj, to, że zamiast kupić coś porządnego, to on wybiera 20letnie samochody, tylko po to, żeby potem całymi dniami siedzieć w garażu i dłubać przy nich, zamiast przy mnie

moj namietnie oglada jakis program na discovery czy czyms, gdzie kupuja stare auta i je odpicowuja;) przy swoich az tak duzo nie grzebie;) a moglby, bo vectra nie ma recznego, a szyba od strony kierowcy sie nie otwiera- tzn otwiera, ale zeby ja zamknac, trzeba przytrzymywac, bo wylatuje z czegos tam. w fordzie sa elekryczne czy tam automatyczne szyby, ale od strony pasazera nie laczy;/
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: moj kapitan z wuefu to zawsze nam [kobietom] dopiedalal 10x wiecej pompek i mowil tak: "baby to powinny jezdzic rozowym tico i gotowac swoim chlopom obiadki. zachcialo sie armii? to do roboty!!!!!!!!!!!!" gwizdek, gwizdek. gwizdek... a potem plecak, w plecaku 15-20 kilo i okrazonko tak tylko na 800m Albo jesienia kopanie rowow i zakopywanie wszystkich lisci...

mi by się to podobało, zwłaszcza że lubiłam biegać:lol:
miałam go zgłosić do pimp my ride:lol:

styka51
styka51: Fiat to klasyk ;)

styka51
styka51: Mój tata ma i też ma z 25 lat, mamuśkę na nią wyrwał i na imprezy tym jeździli

takie coś też u mnie stało ale było wujka
styka51
styka51
  4 октября 2011
massacre
massacre: bo smazylas cyce na masce jak ci Maniek zdjecia robil

Nie powiem, że nie :rotfl:
Ale w sumie pewnego pięknego czerwcowego dnia, w drugiej LO byłam na wagarach, Maniu przyjechał, pojechaliśmy Golfem nad jezioro do Giewka i tam było coś więcej niż całowanie... O jaaaa :rotfl:
Po pól roku chodzenia dałam mu się macać :ninja:
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre:

mogę Ci sprzedać:lol: kolor krwista czerwień i tapicerka w tygrysie prążki:crylol:

massacre
massacre: do dzisiaj mu to powtarzam, ze gdyby nie a6 to bym mu nie dala

:lol: ja mówię tylko o twardej pale
styka51
styka51
  4 октября 2011
Babsy
Babsy: moj namietnie oglada jakis program na discovery czy czyms, gdzie kupuja stare auta i je odpicowuja;) przy swoich az tak duzo nie grzebie;) a moglby, bo vectra nie ma recznego, a szyba od strony kierowcy sie nie otwiera- tzn otwiera, ale zeby ja zamknac, trzeba przytrzymywac, bo wylatuje z czegos tam. w fordzie sa elekryczne czy tam automatyczne szyby, ale od strony pasazera nie laczy;/

Hahaha :lol:
To z Mercedesem były niezłe akcje... w ogóle, on miał maskę od innego mietka ale to nie ważne... Gorsze jest to, że miał mega szerokie laczki, zupełnie nie na nasze drogi. Jak przyszła zima, a droga była oblodzona, to nie mógł ruszyć z miejsca tym samochodem i biedna Sylwia musiała pchać :and:
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zwłaszcza że lubiłam biegać

a ja nienawidze biegac po dzien dzisiejszy - tyle w temacie :D

styka51
styka51: Po pól roku chodzenia dałam mu się macać

ja dalam Jarkowi na drugiej randce :rotfl:

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: a ja nienawidze biegac po dzien dzisiejszy - tyle w temacie :D

mi teraz brakuje ruchu...:/
styka51
styka51
  4 октября 2011
massacre
massacre: ja dalam Jarkowi na drugiej randce

Ale pewnie nie miałaś ledwie 18 lat ;p
A najlepsze jest to, że on mnie macał a ja się wstydziłam włożyć mu łapę za rozporek...Jak sobie przypomnę jaka ze mnie cnotka była to szok.
massacre
massacre
  4 октября 2011
styka51
styka51: Ale pewnie nie miałaś ledwie 18 lat ;p

fakt, bylam nieco bardziej rozruchana, to znaczy rozruszana :lol:

styka51
styka51: a ja się wstydziłam włożyć mu łapę za rozporek...

takie historie zawsze przywoluja usmiech na mej twarzy :D

P.S. PRINZ NAS PODGLADA JAK SOBIE PLOTKUJEMY!!!!!!!!!!!

Babsy
Babsy
  4 октября 2011
styka51
styka51: Po pól roku chodzenia dałam mu się macać

ja po miesiacu chodzenia wyskoczylam z pantalonow:ninja: ale ostatnia baza byla dopiero po 9 miechach;P

massacre
massacre: ja dalam Jarkowi na drugiej randce

jak mozesz tak sie nie szanowac:jezyk2:
styka51
styka51
  4 октября 2011
massacre
massacre: fakt, bylam nieco bardziej rozruchana, to znaczy rozruszana

Doświadczona bardziej byłaś ;)

massacre
massacre: takie historie zawsze przywoluja usmiech na mej twarzy :D

Na mej też. Ile to się potrafi zmienić przez 2 lata...