agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  3 октября 2011

W ogóle jestem smutna strasznie...obeszłam dziś wszystkie Eklerki, Kauflandy, Biedronki i jeszcze coś i NIE MA zeszytu, który spełniałby moje wymagania ;c Musi być formatu a4 i z kolorowymi marginesami (na każdy przedmiot inny kolor), rozumiecie?
Jestem zdruzgotana faktem, iż nigdzie tego nie ma...

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 октября 2011
styka51
styka51: W ogóle jestem smutna strasznie...obeszłam dziś wszystkie Eklerki, Kauflandy, Biedronki i jeszcze coś i NIE MA zeszytu, który spełniałby moje wymagania ;c Musi być formatu a4 i z kolorowymi marginesami (na każdy przedmiot inny kolor), rozumiecie? Jestem zdruzgotana faktem, iż nigdzie tego nie ma...

Na sto procent znajdziesz w Carfourze, Tesco, Auchan.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 октября 2011
styka51
styka51: W ogóle jestem smutna strasznie...obeszłam dziś wszystkie Eklerki, Kauflandy, Biedronki i jeszcze coś i NIE MA zeszytu, który spełniałby moje wymagania ;c Musi być formatu a4 i z kolorowymi marginesami (na każdy przedmiot inny kolor), rozumiecie? Jestem zdruzgotana faktem, iż nigdzie tego nie ma...

wiem o co cho, wyslac ci taki? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Carfourze

Byłam i nie ma ;c
W Tesco się musze jutro rozejrzeć...Albo zajrzę do jakiejś przyzwoitej księgarni...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 октября 2011
styka51
styka51: Byłam i nie ma ;c W Tesco się musze jutro rozejrzeć...Albo zajrzę do jakiejś przyzwoitej księgarni...

U mnie są, więc dziwne :)
massacre
massacre
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie są, więc dziwne :)

sama kilka dni temu mowilas, ze w kazdym sklepie jest inny asortyment, jak rozmawialysmy o Tesco.
Z reszta u mnie nawet tak jest, cos jest w jednym a w drugim nie ma i jak mam jezdzic po supermarketach w poszukiwaniu czegos... to koncze na zamawianiu online i przywoza mi do domu :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 октября 2011
massacre
massacre: sama kilka dni temu mowilas, ze w kazdym sklepie jest inny asortyment, jak rozmawialysmy o Tesco. Z reszta u mnie nawet tak jest, cos jest w jednym a w drugim nie ma i jak mam jezdzic po supermarketach w poszukiwaniu czegos... to koncze na zamawianiu online i przywoza mi do domu

Mówimy o carrefourze akurat i fakt, asortymenty się różnią wszędzie,
ale jeszcze nie spotkałam hipermarketu (przynajmniej u mnie w mieście), żeby nie było w nim zeszytu z kolorową podziałką, rili.
styka51
styka51
  3 октября 2011

Moja droga, mieszkasz w Warszawie, prawda?
No to jest różnica między stolicą a Koninem :lol:

Spoko dziewczęta, znam już specjalistyczną nazwę tego cuda, soł jutro załatwię wszystko ^^

massacre
massacre
  3 октября 2011
styka51
styka51: znam już specjalistyczną nazwę tego cuda

a jak to sie nazywa? specjalistycznie?

massacre
massacre
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej u mnie w mieście

ktore calkiem przypadkowo jest najwiekszym miastem w Polsce ;)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 октября 2011
styka51
styka51: No to jest różnica między stolicą a Koninem

Oj tam, oj tam :rotfl:
Mniejszych miejscowości niż Konin nie widziałaś? :mrgreen:
styka51
styka51
  3 октября 2011
massacre
massacre: a jak to sie nazywa? specjalistycznie?

Kołozeszyt /kołonotatnik :lol:
styka51
styka51
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mniejszych miejscowości niż Konin nie widziałaś?

Mieszkam w wiosce, która ma jakichś 200 mieszkańców :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 октября 2011

Zawsze, w akcie desperacji, zostaje Ci allegro
:mrgreen:

http://allegro.pl/zeszyt-kolonotatnik-na-spirali-a4-100-kartek-i1850748666.html

Mi nigdy te zeszyty nie starczyły.
Na ogół mają 5-6 kolorów, a przedmiotów jest znacznie więcej.

styka51
styka51
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze, w akcie desperacji, zostaje Ci allegrohttp://allegro.pl/zeszyt-kolonotatnik-na-spirali-a4-100-kartek-i1850748666.html

Wiem, już oglądałam :lol:
Ale zanim przyjdzie, to będę miała z 20 stron zapisanych ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Na ogół mają 5-6 kolorów, a przedmiotów jest znacznie więcej.

To kupię sobie 2 :pavarotti:
Wolę to niż milion kartek walających się po torbie i dziesiątkach teczek :lol: