agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
zenibyfajnie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
zenibyfajnie
  1 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie ze dwa lata temu bluzę, której fason przypadł mi do gustu, ale przy kapturze miała uszy, więc je amputowałam

Jednak ucięłaś, myślałam że kupując taką bluzę, to kupujemy ją dla uszu (:

Ja kupiłam dziś dwa sweterki długie i tyle.
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 октября 2011
zenibyfajnie
zenibyfajnie: Jednak ucięłaś, myślałam że kupując taką bluzę, to kupujemy ją dla uszu (:

Większość była na "nie", ja praktycznie nie miałam zdania, mamusia była na "tak" (bo to takie słodkie i urocze), więc to przeważyło, by je amputować :) Zresztą oprócz uszu miała fajne wiązania na plecach. Teraz u Agnieszki też podoba mi się jedna bluza (szukam takiej z otworami na kciuki właśnie):

ale tania mimo wszystko nie jest, no i plus znowu uszy.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 октября 2011

przyszly sparklery z Bodyshopu, fajne sa :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 октября 2011
massacre
massacre: sparklery

a co to w ogóle jest?
massacre
massacre
  1 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to w ogóle jest?

rozswietlacze do ciala, fajnie ten atomizer dziala, w przeciwienstwie do tych wszystkich sypkich rozprowadza sie bardzo rownomiernie
tu mam foty z rozowego, bo pierwszy chcialam otworzyc i oczywiscie nie wiedzialam jak :crylol: najpierw ciskalam pompke a dopiero potem odkrecilam zawleczke, jak cale cisnienie poszlo, to sie rozlecialo po calym pokoju i cala swiece jakbym na dyskoteke miala isc :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 октября 2011
massacre
massacre: rozswietlacze do ciala

Ahaś.

Świetne mają opakowania.
feuliette
feuliette
  1 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Świetne mają opakowania.

tez mi sie podobaja! :D
zenibyfajnie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
zenibyfajnie
  1 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Większość była na "nie", ja praktycznie nie miałam zdania, mamusia była na "tak" (bo to takie słodkie i urocze), więc to przeważyło, by je amputować :) Zresztą oprócz uszu miała fajne wiązania na plecach. Teraz u Agnieszki też podoba mi się jedna bluza (szukam takiej z otworami na kciuki właśnie):

Takie bluzy chyba przeszkadzają jak się zakłada je pod kaptur? W sumie jest to coś innego i powiem szczerze, że jeszcze nie widziałam nikogo w takiej bluzie.

massacre
massacre: rozswietlacze do ciala,

Bardzo to fajne :ziober2: jakieś bliże info o tym :D
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 октября 2011
zenibyfajnie
zenibyfajnie: Takie bluzy chyba przeszkadzają jak się zakłada je pod kaptur? W sumie jest to coś innego i powiem szczerze, że jeszcze nie widziałam nikogo w takiej bluzie.

A nie wiem, nie mam nigdy problemu z bluzami.
Ta moja dobrze się pierze, jest strasznie miękka w środku i ciepła (delikatny polarowy materiał wewnątrz) i ciągle wygląda jak nowa :) Ja większość kurtek mam z kapturem, więc jak wychodzę to wsadzam jeden w drugi i jest spokój.

Jedyna wada tej mojej bluzy

jak pies mi rozwiąże sznurki :mrgreen:

Ta wyżej, z otworami na kciuki, kosztuje 140 zł, więc sporo.
coma16
coma16
  1 октября 2011

hej startuje na miss lata
http://ngj.com.pl/  zagłosujesz na mnie? po prawej stronie ;)

massacre
massacre
  1 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahaś. Świetne mają opakowania.

w sumie dla opakowan kupilam :lol: zobaczylam online i zamowilam w ciemno :rotfl:

zenibyfajnie
zenibyfajnie: jakieś bliże info o tym :D

no wiec uzywasz atomizera czy jak to sie nazywa ok 10-15cm w odleglosci od ciala i pryskasz takimi fajnymi drobinkami. Fajnie rozswietla. Bardzo ladnie wyglada na twarzy, zwlaszcza, ze nie musisz wsmarowywac ani bawic sie gabka i uwazac by ci nie roztarlo podkladu. Pryska rownomiernie, a jak wyszlam dzisiaj do parku, 28 stopni, wielkie slonce, to skora wyglada MEGA! No a jak mi sie przesypalo to bylam gotowa fo Tanca z Gwiazdami :rotfl:
Mam rozowy i brzoskwiniowy :D Oba sa fajowe :ziober2:
Zakup w ciemno, ale zaliczam do udanych :D

mmaryjka
mmaryjka
  1 октября 2011

kupiłam dzisiaj dwie, piękne dynie

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam dzisiaj dwie, piękne dynie

ale mam ochote na zupe dyniowa.
mmaryjka
mmaryjka
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mam ochote na zupe dyniowa.

właśnie szukam ciekawych przepisów, ale chyba będę improwizowała bo same byle co w tym internecie.
massacre
massacre
  3 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie szukam ciekawych przepisów, ale chyba będę improwizowała bo same byle co w tym internecie.

ja wiele przepisow biore z videojug - sa nieziemskie, a przynajmniej wiekszosc z nich :)

http://www.videojug.com/tag/food-recipes

http://www.videojug.com/article/how-to-make-creamy-pumpkin-soup
http://www.videojug.com/article/how-to-make-spicy-pumpkin-soup