agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: ja juz kiedys pisalam, moze na macierzynskim sobie podniose lekko kwalifikacje w jakims kierunku lubie sie uczyc

ja póki co nie mam możliwości bo muszę by w pełni dyspozycyjna, poza tym najpierw musze kupić auto, potem pomyślę o jakimś e-learningu
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym najpierw musze kupić auto

wez nie przypominaj mi :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: wez nie przypominaj mi

Ty przecież wcale nie musisz:P
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty przecież wcale nie musisz:P

jak sobie podliczam ile na taksowke miesiecznie wydaje, to uwierz... musze zaczac nad tym myslec :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: jak sobie podliczam ile na taksowke miesiecznie wydaje, to uwierz... musze zaczac nad tym myslec

samochód ciąża szalejesz:D
ja póki co odkładam z bólem serca... może za jakieś pół roku będę się już rozglądać
styka51
styka51
  4 октября 2011
massacre
massacre: zadam glupie pytanie - co to jest skoro szyt?

to :pavarotti:
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: samochód ciąża szalejesz:D

chodzi o to, ze nie kupie samochodu, to znaczy kupie, ale nie sobie - wymieniamy nasz obecny

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: chodzi o to, ze nie kupie samochodu, to znaczy kupie, ale nie sobie - wymieniamy nasz obecny

rozumiem, a na jaki macie zamiar zmienić?
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem, a na jaki macie zamiar zmienić?

no to jest wlasnie wybor pomiedzy dwoma roznymi autami
albo Audi A6 albo Mitsubishi L200 Warrior
dwa zupelnie rozne - zalezy wlasnie, jakie nasze potrzeby zawaza na szali :D

Mi sie marzy Chevrolet Silverado, no ale nie mozna miec wszystkiego :lol:

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: no to jest wlasnie wybor pomiedzy dwoma roznymi autami albo Audi A6 albo Mitsubishi L200 Warrior dwa zupelnie rozne - zalezy wlasnie, jakie nasze potrzeby zawaza na szali :D

no fajne autka co byście nie wybrali
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no fajne autka co byście nie wybrali

audi a6 mielismy, wiec pewnie padnie wybor na warriora

a zeby miec Chevroleta to musialabym Victorii odbic Davida, co jest malo realne :lol:

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: audi a6 mielismy, wiec pewnie padnie wybor na warriora a zeby miec Chevroleta to musialabym Victorii odbic Davida, co jest malo realne

nic nie mów ja kupuje sama nikt mi nie pomoże...
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nic nie mów ja kupuje sama nikt mi nie pomoże...

nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najgorsze co moze byc, to kobieta samotnie kupujaca auto.
nie znasz nikogo co by z toba pojechal obejrzal nie dal sobie kitu wcisnac ?

mirra20
mirra20
  4 октября 2011
massacre
massacre: nie rob tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najgorsze co moze byc, to kobieta samotnie kupujaca auto. nie znasz nikogo co by z toba pojechal obejrzal nie dal sobie kitu wcisnac ?

ale mi chodzi o kwestie finansowe, sama kupować bym się w życiu nie zdecydowała bo bym kupiła jakiś ładnie wyglądający z zewnątrz bubel
massacre
massacre
  4 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mi chodzi o kwestie finansowe, sama kupować bym się w życiu nie zdecydowała bo bym kupiła jakiś ładnie wyglądający z zewnątrz bubel

ach to tak... ale to i tak ryzykowna inwestycja :D nasz ostatni samochod ja kupilam... jakbysmy sie rozstali to kij, mam w plecy bo auto na niego zarejestrowane i ubezpieczone :rotfl: