agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  30 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba okej, po prostu praktycznie wszystko mam i z kosmetyków i ciuchów :D (oprócz butów na zimę, butów na jesień i kurtkę na zimę) :D

aaa to czekam na te nowości :D ja mam bana na zakupy przez kuźwa najbliższe 10 lat bo rozwaliłam auto :and:
styka51
styka51
  30 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Z okazji dnia chłopca kupiłam dziś Mariuszowi:
http://www.reserved.com/pl/collection/man/t-shirts-polos/R4449
i kurczaka z frytkami i surówką na wynos :lol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 сентября 2011

dwie odzywki, rumiankowa z miodem kwiatowym i druga z awokado i maslem tiare plus maseczke z under twenty poprawiajaca koloryt cery

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 сентября 2011
styka51
styka51: Z okazji dnia chłopca kupiłam dziś Mariuszowi: http://www.reserved.com/pl/collection/man/t-shirts-polos/R4449

ta mi sie bardziej podoba :D
http://www.reserved.com/pl#/collection/man/t-shirts-polos/R6838

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  30 сентября 2011
massacre
massacre: ta mi sie bardziej podoba :D http://www.reserved.com/pl#/collection/man/t-shirts-polos/R6838

Kurde wiem, też ją wczoraj oglądałam... ale nie było jej u mnie w sklepie... ;cA kozacka jest^^
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 сентября 2011

cholerna, głupia opryszczka tej jesieni mnie jednak dopadła :and:

Taką spódniczkę dostałam:

I jeszcze prawie takie same buty, lecz bardziej masywniejsze, niestety nie mogę znaleźć nigdzie identycznych, a te wszystkie cudeńka będą u mnie dopiero w poniedziałek :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
EwigerFeind
EwigerFeind
  30 сентября 2011

trzy pary dżinsów: niebieskie, granatowe i szare i jasnoniebieską dżinsową kamizelkę.
Czarną tunikę.
tusz do rzęs Eveline i zwykłą kredkę do oczu :P

pijana
pijana
  30 сентября 2011

Wszystko wróciło do normy i wyczyściłam portfel, ba, nawet od mamy musiałam pożyczyć :crylol: Wyszłam z kumpelą pooglądać kurtki dla niej, ona kupiła tylko spódnicę, a ja:
Ocieplacze na nogi i zakolanówki:

Koszulę (jest granatowa, wyszła pewnie czarna):

Komplet Adidasa (zeszły rok, już wtedy miałam na niego chętkę, ale nie kupiłam - teraz zachęciła mnie cena):

massacre
massacre
  30 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Komplet Adidasa (zeszły rok, już wtedy miałam na niego chętkę, ale nie kupiłam - teraz zachęciła mnie cena):

to nie nosi sie teraz w Polsce czapek panda? :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  30 сентября 2011
massacre
massacre: to nie nosi sie teraz w Polsce czapek panda?

Jeszcze mnie nie poje/bało :crylol:
massacre
massacre
  30 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze mnie nie poje/bało

why not?

kuwa, ale szczyl maly wyskoczyl w amerykanskim x factorze, jak zaczal rapowac :-O

pijana
pijana
  30 сентября 2011
massacre
massacre: why not?

Nie kręcą mnie czapki z uszkami itp., jeślibym taką kupiła to tylko dla jaj, ale i tak się ludzie na mnie wystarczająco gapią :D
massacre
massacre
  30 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak się ludzie na mnie wystarczająco gapią :D

to ale nie dla beki tylko dlatego, zes seksowna

pijana
pijana
  30 сентября 2011
massacre
massacre: to ale nie dla beki tylko dlatego, zes seksowna

W czapce-pandzie chyba nie byłabym :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 октября 2011
massacre
massacre: why not?

Kupiłam sobie ze dwa lata temu bluzę, której fason przypadł mi do gustu, ale przy kapturze miała uszy, więc je amputowałam :ninja: