agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  14 октября 2011
massacre
massacre: ktore oczywko przeczytalas?

z tych co widać nie przeczytałam "200 000 mil podmorskiej żeglugi" i "Trzech Muszkieterów", Pan Tadeusz, Pan Wołodyjowski, Krzyżacy, Iliada, Odyseja, Przedwiośnie, Wesele, Faraon, Pieśni, Dramaty i Fraszki Kochanowskiego,
styka51
styka51
  14 октября 2011
styka51
styka51: Pan Tadeusz, Pan Wołodyjowski, Krzyżacy, Iliada, Odyseja, Przedwiośnie, Wesele, Faraon, Pieśni, Dramaty i Fraszki Kochanowskiego,

plus jesio coś przeczytałam :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 октября 2011
styka51
styka51: z tych co widać nie przeczytałam "200 000 mil podmorskiej żeglugi" i "Trzech Muszkieterów", Pan Tadeusz, Pan Wołodyjowski, Krzyżacy, Iliada, Odyseja, Przedwiośnie, Wesele, Faraon, Pieśni, Dramaty i Fraszki Kochanowskiego,

:rotfl:
ja ostatnio przeczytalam 1/4 ksiazki... i jakos na tym zostalo, musze sie wziac za siebie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011

Kupiłam sobie pączka i banana z gumami ORBIT :rock:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pączka

massacre
massacre
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie pączka i banana z gumami ORBIT

i zaloze sie ze wydalas wiecej niz ja za moje okulary Armaniego, ktore wlasnie przyszly przed chwila :lol:

zamawiam u nich regularnie soczewki i trafila mi sie promocja ^^
dalam za nie, uwaga uwaga niecale £12 :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 октября 2011

P.S. Ponad rok nie mialam okularow na nosie... jakie dziwne uczucie :szok:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011
massacre
massacre: i zaloze sie ze wydalas wiecej niz ja za moje okulary Armaniego, ktore wlasnie przyszly przed chwila

Bodajże 4,69 pln, ale to jakaś giga paka, bo było 39 drażetek zielonej orbitki :zakochany:

Dobrze Ci w tych okularach.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011

Mi okulary ciążą.
Jestem tak nieprzyzwyczajona, że nos mnie boli nawet od przeciwsłonecznych :rotfl:

massacre
massacre
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze Ci w tych okularach.

Dzieki. Moj facet twierdzi, ze ta firme szlag trafil, jak mi musieli okulary wyslac, i ze ta promocja to jakas pomylka, bo same oprawki Armaniego to koszt min. £200 :rotfl: A ja jeszcze musze miec szkla profilowane, bo przy mojej wadzie zwykle szkla wazylyby z 20 kilo :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi okulary ciążą. Jestem tak nieprzyzwyczajona, że nos mnie boli nawet od przeciwsłonecznych

Dziwnie sie czuje, ale tak samo mam, jak nosze okulary przez jakis czas i potem przechodze na soczewki, to w soczewkach mi dziwnie. Generalnie lubie okulary sloneczne, ale zgadzam sie, nie lubie miec nic na twarzy :rotfl:

styka51
styka51
  14 октября 2011
massacre
massacre: P.S. Ponad rok nie mialam okularow na nosie... jakie dziwne uczucie

Ładnie Ci ^^

W ogóle większości kobiet pasują okulary...:D

Wczoraj Maniek mi powiedział, że chciałby zobaczyć mnie w białej obcisłej koszuli i dekoltem, do tego ołówkowa spódnica, wysokie szpilki, pończochy, włosy spięte w kok, okulary, ołówek w ustach...No i siedziałabym na biurku i mówiła : No Mariuszu....a teraz pokaż czego ostatnio się nauczyłeś :rotfl:
Babsy
Babsy
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie pączka i banana z gumami ORBIT

aaale czadowe!:D

massacre
massacre: okulary Armaniego

wygladasz na 50 lat na tym zdj:mrgreen: zrob jeszcze jakies:)

massacre
massacre: Dziwnie sie czuje, ale tak samo mam, jak nosze okulary przez jakis czas i potem przechodze na soczewki, to w soczewkach mi dziwnie. Generalnie lubie okulary sloneczne, ale zgadzam sie, nie lubie miec nic na twarzy

ja oksy nosze tylko z rana i wieczorem, zanim zaloze/kiedy zdejme soczewki:)
Babsy
Babsy
  14 октября 2011
styka51
styka51: W ogóle większości kobiet pasują okulary...:D

mi nie;P

styka51
styka51: Wczoraj Maniek mi powiedział, że chciałby zobaczyć mnie w białej obcisłej koszuli i dekoltem, do tego ołówkowa spódnica, wysokie szpilki, pończochy, włosy spięte w kok, okulary, ołówek w ustach...No i siedziałabym na biurku i mówiła : No Mariuszu....a teraz pokaż czego ostatnio się nauczyłeś

hłe hłe;) a on Ci na to-
-pani profesor, nic nie umiem!
-no to teraz musze ci postawic pałę:pavarotti:
EliotBudowniczy
EliotBudowniczy
  14 октября 2011
Babsy
Babsy: 31 minut temuCytuj fra

http://www.youtube.com/user/ChicaBomb28#p/u - czyżbys to byla Ty? ;d
marta0859
marta0859
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: EliotBudowniczy

ahahahahahahahahahahahahahaha :crylol: !!!!! nie wiedziałam, że jeszcze prowadzisz swoją działalność :ziober2: