agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
sylwik
sylwik
  17 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo są leciutko przyduże, dosłownie z pół rozmiaru i trochi się zsuwają :(

licze na opis, jesli Ci sie uda sobie z tym poradzic, sama mam ze 3 pary czolenek z racji zsuwania kurzace sie w szafie -a wkladki: zwykla zelowa i ta za pieta sa:and:
Babsy
Babsy
  17 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lepiej ić mi pomóż do tematu o nabijaniu :( bo są leciutko przyduże, dosłownie z pół rozmiaru i trochi się zsuwają :(

nie mam pojecia co z tym zrobic, ja zazwyczaj mam problem, ze trafie na przyciasne;/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aczkolwiek wszyscy którzy mnie nie lubią będą zachwyceni, że będę tu rzadko bywała;)

Jupi!!!!
Ktory kierunek z kolei?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  17 октября 2011
massacre
massacre: Ktory kierunek z kolei?

teoretycznie trzecim, aczkolwiek na politechnice studiowałam tylko jeden semestr. niestety mimo iż sesja w zerowych terminach poszła zajebiście, tak w drugim semestrze zajęcia mi kolidowały z medykiem i byłam zmuszona zrezygnować, choć oceny ważne są przez 5 lat więc mam jeszcze rok na podjęcie decyzji o powrocie ewentualnym. teraz mam o tyle dobrze, że plan ustawiam sobie sama na UW więc dopasowuje sobie do medyka i na razie idealnie mi pasuje.
massacre
massacre
  17 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teoretycznie trzecim, aczkolwiek na politechnice studiowałam tylko jeden semestr. niestety mimo iż sesja w zerowych terminach poszła zajebiście, tak w drugim semestrze zajęcia mi kolidowały z medykiem i byłam zmuszona zrezygnować, choć oceny ważne są przez 5 lat więc mam jeszcze rok na podjęcie decyzji o powrocie ewentualnym. teraz mam o tyle dobrze, że plan ustawiam sobie sama na UW więc dopasowuje sobie do medyka i na razie idealnie mi pasuje.

jestes jak moja siostra, ona tez dwa kierunki skonczyla: pedagogike i psychologie, pierwszy dzienny, drugi rok pozniej zaczela wieczorowo - ze wzgledu na podobne zajecia (lub takie same, nie pamietam) sporo ocen miala po prostu przepisanych i szlo jej gladko.
Mi by sie nie chcialo, dla mnie to zaangazowanie zbyt dlugoterminowe. Jedne studia skonczone i starczy + jakies extra kursy, college i tego typu sprawy, nic co by mnie wiazalo na dluzej niz 2 lata. Tak wiec podziwiam, nie zdobylabym sie na to.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  17 октября 2011
massacre
massacre: pierwszy dzienny, drugi rok pozniej zaczela wieczorowo

właśnie na uniwersytecie warszawskim jest tak, że psychologia dzienna z wieczorową niczym się nie różnią. jedynie tym, że za wieczorowe się płaci. są obligatoryjne wykłady i do tego dobieram sobie fakultety których jest od groma, a wszystko sobie układam w plan taki jaki mi się podoba. nie mam narzuconych godzin, ani nic. dostałam się na dzienne, a mogę chodzić zarówno rano jak i wieczorem więc różnicą jest tylko opłata, a za te 3900zł za semestr wolę pojechać w ferie na lodowiec na deskę;)

massacre
massacre: Mi by sie nie chcialo, dla mnie to zaangazowanie zbyt dlugoterminowe. Jedne studia skonczone i starczy + jakies extra kursy, college i tego typu sprawy, nic co by mnie wiazalo na dluzej niz 2 lata.

ja po prostu lubię się uczyć i przychodzi mi to z wielką łatwością. teraz mam trochę więcej czasu więc się zdecydowałam na tą psychologię, a że nie płacę to nawet jak mi się nie spodoba to mogę zrezygnować bez żadnych wyrzutów sumienia. na jednych ćwiczenia na psycho mam dziewczynę która obecnie jest na 3 kierunkach, a na medycynie mam jednego chłopaka w grupie który studiuje medycyne i informatykę więc akurat ja jestem z tych 'średnich' jeśli chodzi o chęci i wytrwałość;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Dla malego: czapka i koszula z ri

spodnie z nexta:

spodnie z debenhamsa:

ksiazeczki:

myszka miki:

wiewiora:

dla mojej mamy:

joico k-pak color therapy:

i ksiazke:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 октября 2011

no i czarnego samsunga galaxy s 2 wzielam na kontrakt dla faceta, bo maly mu htc zalal.

feuliette
feuliette
  18 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: buty ala różowa landryna

już mnie nogi bolą na sam widok,szybciej bym się zabiła niż zrobiła 6 kroków.:rotfl:
massacre
massacre
  18 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja po prostu lubię się uczyć i przychodzi mi to z wielką łatwością.

nie o to chodzi, bo ja mam tak samo. Tak jak napisalam, nie lubie zobowiazan dlugoterminowych... jakichkolwiek ;) wiec ograniczam je do zbednego minimum. a jestem taka, ze jak cos zaczne to musze to skonczyc.
Konto usunięte
Konto usunięte: na jednych ćwiczenia na psycho mam dziewczynę która obecnie jest na 3 kierunkach, a na medycynie mam jednego chłopaka w grupie który studiuje medycyne i informatykę więc akurat ja jestem z tych 'średnich' jeśli chodzi o chęci i wytrwałość;)

a to chyba ostatnio jakis standard w Polsce... jeden kierunek juz nie wystarcza i trzeba miec back up...

massacre
massacre
  18 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mojej mamy:

tez uzywam serie No7 jest swietna ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: ksiazeczki:

nie wiem czemu, ale nienawidze Gruffalo, moj nie ma i nie bedzie mial ani jednej ksiazek o tym potworze! Chyba ze sam przemyci z biblioteki :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: samsunga galaxy s 2

Konto usunięte
Konto usunięte: htc

ja jako iWhore hejtuje cie :ninja: :ziober2:

mmaryjka
mmaryjka
  18 октября 2011
massacre
massacre: Tak jak napisalam, nie lubie zobowiazan dlugoterminowych

ok, rozumiem.
dla mnie studia to żadne zobowiązanie. studiuję dla siebie, dla własnej przyjemności i rozszerzenia swojej wiedzy poza tą ściśle fizjologiczno-medyczną. lubię to, dobrze mi to idzie, lubię to, sprawia mi to radość więc sobie studiuję.

massacre
massacre: a to chyba ostatnio jakis standard w Polsce... jeden kierunek juz nie wystarcza i trzeba miec back up

czy ja wiem? wątpię, no chyba, że ktoś studiuje jakiś humanistyczny twór typu socjologia, politologia,pedagogika etc etc etc no to wtedy warto mieć kilka wyjść, ale to dotyczy głównie humanistycznych studiów także ja się absolutnie nie martwię.
sylwik
sylwik
  18 октября 2011
massacre
massacre: a to chyba ostatnio jakis standard w Polsce... jeden kierunek juz nie wystarcza i trzeba miec back up...

no niestety, dokladnie tak to wyglada, chyba ze sie ma 'porzadny zawod' typu wlasnie lekarz czy porzadny inzynier.
ech, mnie tez czeka 2 kierunek od nastepnego roku.
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 октября 2011
massacre
massacre: tez uzywam serie No7 jest swietna ^^

no wlasnie tak sie zastanawialam co jej kupic i duzo jest o niej pozytywnych opinii + mialam 5 funa znizki, to warto bylo zaryzykowac :rotfl:
chociaz dostanie dopiero w grudniu :rotfl:

massacre
massacre: nie wiem czemu, ale nienawidze Gruffalo, moj nie ma i nie bedzie mial ani jednej ksiazek o tym potworze! Chyba ze sam przemyci z biblioteki

gruffalo jest zayebisty, pierwsza ksiazeczke znam na pamiec :rotfl:

massacre
massacre: ja jako iWhore hejtuje cie

:rotfl:
massacre
massacre
  18 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + mialam 5 funa znizki, to warto bylo zaryzykowac

tez mam, przy kazdych zakupach w Bootsie daja te kupony, juz nimi rzygam :rotfl:
wszedzie promocje, Bodyshop mnie nagabuje 50% znizkami, Boots daje znizki na No7, na badania okulistyczne, na perfumy, na kij co jeszcze... I przez to wlasnie chyba z pol roku juz w superdrugu nie bylam - slabo sie staraja :rotfl: